Liebe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 you silly hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Cons said: Noyzura said: Cons said: noyan benim enerjimede tutunmak istermisin zaten çoktan tutundum ;D bu yüzden aramızda güzel bir bağ oluştu sen farkında olmasanda dünyalar tatlısı ;D http://1-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/m/image/1359/24/1359242832619.gif ahahahahhah dünyada gördüğüm en tatlı gif yaaaa çok shekersinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 hass noluyo lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Sonra vay efendim arkamizdan gay forumu niye diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 aktifli pasifli forumda konuşuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Vingthor said: 1 saniyede 10 yumruk dodgelarım. Engel olunamaz bir kuvvet , yerinden kıpırdatılamaz bir engele çarparsa ne olur ?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 chrome said: Sonra vay efendim arkamizdan gay forumu niye diyorlar Dün niye gelmedin toplantıya ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Noyzura said: Vingthor said: 1 saniyede 10 yumruk dodgelarım. Engel olunamaz bir kuvvet , yerinden kıpırdatılamaz bir engele çarparsa ne olur ?= o öle bişey değil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ipne miyiz artık? aktif olan ipne olmasın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 http://www.funswitcher.com/#hhsp0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Vingthor said: Noyzura said: Vingthor said: 1 saniyede 10 yumruk dodgelarım. Engel olunamaz bir kuvvet , yerinden kıpırdatılamaz bir engele çarparsa ne olur ?= o öle bişey değil lan olm o kadar katısın ki bi kere de ezberden değil karşındakinin persfektifinden anlamaya çalış ya .. nereye kadar "o öyle değil , böyle aslında" diye iletişim kurmaya çalışacaksın... upgrade please.. hayat geçmez böyle.. isyanım var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 tey allahım yhaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bilimin bana koyduğu sınırları ne zaman kıracağım noyan? nasıl olucak bu iş? uyuşturucu falanda içiyorum hep olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 adam tarotla orçun kaldırdı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 orçunu kaldırmakta ne var lan ufak tefek adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 hadi iyisin orç http://m1311.hizliresim.com/1h/7/u9kuk.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 orçunun belide incecik ha kırmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 nasıl dünyalar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Vingthor said: bilimin bana koyduğu sınırları ne zaman kıracağım noyan? nasıl olucak bu iş? uyuşturucu falanda içiyorum hep olmuyor olm bu kadar bilimle uğraşıyorsun farkında değilmisin kaç yüzyıldır bilim adamları birbirini göt etmek için kasıyorlar.. biri geliyor şu böyledir diyor aha kanıtlıyor.. 5 yıl sonra maden öyle işte böyle ama o iş öyle değil böyle diyip onu göt ediyor falan.. kaç defa bilimin kuralları kendi içinde kırılıp ezilip büküldü. Bu kadar kasma kendini yani bilimin henüz kanıtlayamadığı bir sürü şey varken kendini bu kadar sınırlarsan asla bir einstein falan falan gibi çığır açamazsın... ancak okulda profösörlerin poposunda gezip fotokopi falan yaparsın.. arada belki kız kaldırırsın falan .. birde patide böyle ben bilim adamıyın diye içi boş giderler yaparsın bize o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Sparkcaster said: nasıl dünyalar var ya kendi sınırlarında hayal bile edemezsin ama paticik, okullarınız ve iş yerlerinizin dışında benden çok daha acayip insanlar ve ortamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Noyzura said: Vingthor said: bilimin bana koyduğu sınırları ne zaman kıracağım noyan? nasıl olucak bu iş? uyuşturucu falanda içiyorum hep olmuyor olm bu kadar bilimle uğraşıyorsun farkında değilmisin kaç yüzyıldır bilim adamları birbirini göt etmek için kasıyorlar.. biri geliyor şu böyledir diyor aha kanıtlıyor.. 5 yıl sonra maden öyle işte böyle ama o iş öyle değil böyle diyip onu göt ediyor falan.. kaç defa bilimin kuralları kendi içinde kırılıp ezilip büküldü. Bu kadar kasma kendini yani bilimin henüz kanıtlayamadığı bir sürü şey varken kendini bu kadar sınırlarsan asla bir einstein falan falan gibi çığır açamazsın... ancak okulda profösörlerin poposunda gezip fotokopi falan yaparsın.. arada belki kız kaldırırsın falan .. birde patide böyle ben bilim adamıyın diye içi boş giderler yaparsın bize o kadar... nerde lan bilimsel atar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 yine tarottan iyidir ya düşündüm şimdi. bu kişisel çözümlemeni tarottan mı okudun? şimdi sana altı yumurta 2 kilo yoğurt mu vermeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 yok tarot kartlarımı seallı şu an insanları okumak için kartlarıma gereksinimim yok. Klasik insan bağnazlığını ezbere biliyorum . Yoğurt ve yumurta yerine şöyle 50-60 ml kan'ını verirsen çok makbule geçer ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 noyzurayı semiyorumvçünkü bi hippi resminde bi kız vardı çok güzeldi noyzura gibi fakir bir keşin yanında olmasına üzülmüştüm vinktoruseerim en azından vinktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 uno kartları var bide mtg olur mu noyan bi seans ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar