Kartan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 AtlaraFisildayan said: kaldırın abi şu introduction to psychology i üniversitelerden.^^ Eheh iyiydi, ama bu konularla psikiyatri de ilgileniyor. Özellikle hastalık bazında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Jaegerjaquez said: ibişler do you even spor hadi artık kendi bölümünüze KOZOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Kartan said: Noyzura selam, gözlemlediğime göre ya bipolar affektif bozukluk manik epizod dönemindesin, ya da ağır bir şizotipal kişilik yapın var. Başarılı bir şekilde trolluyor da olabilirsin. Yardım istemekten çekinme. Sağlıcakla kal. canım benim... çok güzel sıralamışşın ama duygularım sürekli şelale ama depresif kısmımda kontrol altında. Hangi dönemde olmak istediğimi dilediğim gibi kendim aktif edip değiştirebiliyorum ve bunu yaparken de çok eğleniyorum. Özellikle ciddi ciddi lise psikoloji dersi analizleri ile durumu acınası birşeymiş gibi gören , bunun ne kadar güzel ve rahat bir özgürlük olduğunu anlamadan sadece shit spam yapan insanların içlerindeki çıkmazları çözümlemelerine yardım ediyor olmanın güzelliğide bu duruma ek bir güzellik. Hani sosyal sorumluluk kısmını boşverelim de kendimi ifade ederken eğlenmenin ve insan duyguları üzerine ölçülebilir tepkiler almanın getirdiği zenginlikde yanında bonusu. Ha bu yaptığımı zaman kaybı deyip hala burada zaman kaybedenler ise kendi başarısızlıklarını sorgulasınlar. Benim herkesden ihtiyacım olandan daha fazla zamanım var ve bazı şeylerin oluşması için genelde insanlığın toplu süreçlerine uyumlu olmak için beklemem gerekiyor. Bu esnada konuşa konuşa eğlenmek , güzel kızlarla takılmak ve onların ruh hallerini yumuşatmak , tarot kartlarımla işimi yapmak , evimde güzel yemekler pişirmek ve arkadaşlarımla eğlenmenin dışında paticikte vakit geçirmek de çok güzel. Oh uzun bir yazı daha yazdım müthiş ;D Bu esnada hayatınız troll olmuş ama olmadık şeyler arayarak ve alakasız analizlerle kendinizi kandırarak gerçekleri görmezden gelmeye çalışmayın. Bu en güncel doğal halim . Ben hızla değişim geçirmekteyken 1 yılın , 1 ayın , 1 haftanın hatta 1 gün öncesinin bile muhabbetini yapmanız benim evrimsel gelişimim ardında komik kalıyor. Bu özgürlüğü hepinize öneririm. Hayat süprizlerle güzel ve kendinizi olduğunuz şeyin kalıplarından çıkma cürretini göstermezseniz Evrim sürecinde başarısız kalıp dominant olanların kölesi olarak kalırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Jaegerjaquez said: ibişler do you even spor hadi artık kendi bölümünüze Kanka dur kitabıma anlamlı yazılar yazıyorum buradaki nooblara hayat dersi verirken ;D Sen de kitapda Şampiyon olarak varsın. Önümüzdeki Ekim'de izmitde beraber olacaz ;D Hem dost hemde anlamlı bir rakip kardeşim olarak Vegan & Etobur sportiflik kardeşliğinin sembolü olucaz birlikte ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 iyi hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bu nooblarda saçma sapan analizleri ve insanlık dışı yaklaşımları ile ilkel insanlığın portlerini çizen tipler gibi olular anca eğer Level-up takılmazlar ise ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 noob deme hacı insanlara herkesin professionı kendine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 haklısın ya aslında ağız alışkanlığı asdfg özür dilerim abuk subuk yorumlar ve sığ analizler yapan arkadaşlarım size noob dediğim için ama please level UP .. gear UP or shut the $#½£ UP ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 kardeş sen niye internet kullanarak sistemin kölesi oluyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 boom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bu shitstorm nasıl başlamış diye 28 sayfayı taradım, postların yarısını noyzura atmış zaten. istatistiğe göre shitstormun yarısını noyzura yapmış, bana göre hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Noyan cool takılmaya calışıyorsun ama yapamıyorsun kardeşim. Şuraya 500 tl koysam ortaya ne veganlığın kalır, ne sütyenle gezmişliğin. Biraz daha bidlesem o tarot kartlarını kendi ellerinle dürersin kardeşim. o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Boom bolenath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 tyildirim said: Noyan cool takılmaya calışıyorsun ama yapamıyorsun kardeşim. Şuraya 500 tl koysam ortaya ne veganlığın kalır, ne sütyenle gezmişliğin. Biraz daha bidlesem o tarot kartlarını kendi ellerinle dürersin kardeşim. o derece koy 500 tl öyle görelim öyle hayali paralarla kendini kandırma ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 siz arkadas degilmiydiniz ? noyan sequo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Parayı koyayım diye gaza getirmeye calışıyorsun ama artık karnım tok. Bedava para yok kardeşim sana:) Çalışacaksın öyle kazanacaksın:D Tarot kartlarını dür gerekli hareketi yap videoyu yayınla 500 tl yi ışınlayım sana bak herkes şahit burada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Kanuni said: siz arkadas degilmiydiniz ? noyan sequo Ben herkes ile arkadaşım Kanuni. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 tyildirim çok konuşuyorsun ama hoş konuşmuyorsun. sana ücretsiz olarak bir kart çektim lütfen spoilera basarak kartı aç : tyildirim tarot kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Bir kart da Sequo için olsun ;D Sequo için tarot kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 http://weknowgifs.com/wp-content/uploads/2013/08/didnt-read-lol-gif-13.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 selam kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 hoşgeldin tamda okumamacalı kafalara geçmiştik taze kan oldun =)) nasılsın görüşmeyeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bu başlık neden spor genel'de? sporla en ufak bir alakası yok, adam yine attention whore'a bağlamış kendi kendine. garbage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 spor cunku icinde fui sin yumrugu var. chrome said: ben seyi merak ediyorum karsinizda sabit durmayan bir cisim varken etkili oluyor mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 fui sin tekmesi o abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar