tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Vingthor said: ulan forum denişiği yine çılgın bir açıklamanla bütün spotları üzerine çekmeyi başardın. bakalım kaç sayfa kan içmeyi konuşacağız sevgiler Kan içmeyi mi döl içmeyi mi?
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Vingthor said: ulan forum denişiği yine çılgın bir açıklamanla bütün spotları üzerine çekmeyi başardın. bakalım kaç sayfa kan içmeyi konuşacağız sevgiler Sanki sen kaç içmiyorsun ve başka şeyler... Konuşturma şimdi beni çapkın ;) ;)
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ardeth'i getirin bana. beni daha fazla şaşırtamazsın diyordu.
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 moriarty said: noyan hiç kürt kanı içtin mi? hayır ama geçen gün laf arasında teklif ettim Aras'a Level-Up tarot karşılığı 50-60 ml kan versen diye ama o esnada pek ciddiye almamıştı ;D
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 moriarty said: level up varsa kendine yap lan Ya max level'a ulaştım yine expansion bekliyorum bu esnada diğer isteyen herkesin stat ve skillerine train yapıp quest loglarını falan updateliyorum . nasıl iş ama ? IM LIVING IN A GAMER'S DREAM .. yeah..
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Vingthor said: kürtlerin kanı serin olur. aras ya.. kendi evimde kan tahlili mekanizması kurabilir miyim acaba ?
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 starter köyünden çık artık o zaman 5int adamlarla takılıyosun gibi
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Adam fakir makir yine ilginç lan. Sizin gibi ağzı kokmuyor üstelik sex yapiyor. içinde de et var. Hıaaamuuğaa
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Fin said: starter köyünden çık artık o zaman 5int adamlarla takılıyosun gibi fin yani sende bunu diyorsan bana gerçi feysbuktan ve lolden ne kadar tanıyabilirisn ki hiç doyasıya zaman geçirip maceralar yaşamadığın birini =))
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Fin said: starter köyünden çık artık o zaman 5int adamlarla takılıyosun gibi ahhahahahahaha
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 tyildirim said: Adam fakir makir yine ilginç lan. Sizin gibi ağzı kokmuyor üstelik sex yapiyor. içinde de et var. Hıaaamuuğaa ya eskisi kadar fakir değilim güzel bir evim falan var bazı patiler geldi içinde güzel ortamda dönüyor. bir kızla rahat rahat uyumak için iki kızı ekmem falan gerekebiliyor. sequo questlerini yapmadan da rahat rahat geçimimi sağlıyorum hiç bir illegallik olmadan en iyi yaptığım işi yaparak. Daha ne yapmm gerekiyorsa yapmaya hazırım yeterki isteyin ;D
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Vingthor said: kürtlerin kanı serin olur. sdflgsd Liebe said: kendi kanını akıtıp içince noluyo Liebe said: sınırsız exp işte lol wat
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 adam kendisi sordu ve kendisi cevapladı böyle bende bakakaldım ;D ama noyzshot ile sonsuz enerji akışında evrenle daha bir sağlam bağ kurana kadar çok iyi idare ettim .
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Noyzura said: Fin said: starter köyünden çık artık o zaman 5int adamlarla takılıyosun gibi fin yani sende bunu diyorsan bana gerçi feysbuktan ve lolden ne kadar tanıyabilirisn ki hiç doyasıya zaman geçirip maceralar yaşamadığın birini =)) valla yazdıkların yaptıkların çok yüzeysel geliyor böyle havada uçan adamın 2-3 kitap okumuş hali gibi hatta. varsa somut bir örneğin koy diz çöküp tövbe isterim.
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Senin gibi beni tanıyormuş gibi yapıpda hiç birşey anlamış bir adama özel ilgi göstermek bana göre değil. Açıkçası kimseye birşey kanıtlama çabam yok. Her lölölö yapan ilgilensem şu an ki halimde olamazdım. Yaşamak güzel ve ben mutlu yaşıyorum. elbette anlamayan insanlar olacak ama bu benim ilgi alanıma girmiyor. Anlayanların samimiyeti yeterince güzel , doğaş ve kendiliğinden. Umarım sende bir gün beni anlarsın ya da anlamazsın sen bilirsin ama fazla lölölö yapmazsan sevinirim.
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yani anlamadığın yerde sorabilirisn ama anlamadığın yerde saçmalamak cahillik+küstahlık oluyor Fin. Bende seni anlamayabilirim ama seni anlamamam, senin hakkında yüzeysel ve alakasız yakıştırmalar yapma hakkını bana vermez.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 noyan çalışmıyon etmiyon hacı para nasıl kazanıyon hakkat merak ettim. varsa böyle bir hayat tarzı sürerekten çalışmama ihtimali İCABINDA BEN DE ETEK GİYERİM! şaka bir yana fal, tarot falan mı?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bu arada ek gelir olarak sosyal medya ajanslarına falan bir bak. Fena takipçin yok Facebook'ta falan. Ne tipler ekmek yiyor sen de yolunu bulursun.
Öne çıkan mesajlar