Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rutubet yalıtımı (içeriden)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Selam,

bodrum katı olup etrafı açık bir bahçe katıdır kendileri,

içeriden yalıtım için panel de var ayrıca beton bazlı boya gibi sürülerek uygulanan bir malzeme de var

şimdi az uğraştıran ve ucuz yollu ne malzeme kullanabiliriz?

haydi inşaatçılar haydi malzeme bilgisine ve uygulama pratiğine güvenenler görelim!!
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

çözebilirsem gidip taşınacam oraya sdf

abi önceden o konumda bir yerde yaşadın mı bilmiyorum ama ben yaşamamıştım. geçen kış istanbuldan ev kiraladım 2 haftalığına dediğin konumda ve 7/24 havadan nem çeken zımbırtılardan açık tutmak zorunda kaldım. hayır o da yetmedi, başım gözüm şişmeye başladı falan.

tavsiye etmiyorum kesinlikle
Sosyal ağlarda paylaş

bakalım işte kirası ucuz ve çooook eski tanıdığım birinin evi hani "abi ben rutubetten öldüm taşınıyorum" desem eyvallah der.. zaten bina önce mütahite verilmişti şimdi o iş yatmış öyle olunca fırsat doğdu bana sdf

BASF nin bir ürünü var su depolarının iç yüzeylerinin sıvanmasında da kullanılıyor ve boya yapar gibi uygulanıyor, eğer rutubet sorunu duvardansa o şekilde çözebilrim kolay ve kullancı dostu bir malzeme ama sorun tavandan inme ise o zaman ne yapacğaımı biğlemedim eheh
Sosyal ağlarda paylaş

bizde de nem vardı (gerçi duvarda vs iz yapmasa da ölçünce yüksek çıkıyor arada), şu an sadece dolap içinin (dolap dediğim yer gömme, arka tarafı duvar yani), arka tarafı duvar olan kısmı siyahlaşıyor ve dolap kapağı kapalı kalırsa giysilere beyaz küf lekesi gelebiliyor hiç havalandırılmazsa bir kaç ay, ben de şu isonem boyadan mı boyasam orayı?
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

BabacumMostors said:

zaten bina önce mütahite verilmişti şimdi o iş yatmış öyle olunca fırsat doğdu bana sdf

ev ne tarafta? ben yapıyım o evi madem yatmış o iş :) sanada yalıtımı güzel sıcacık bir ev tutarım inşaat süresince :=)

ahahah yeri iyi aslında çemenzar ile göztepe hastanesi arasında kalıyor merdivenköy tarafında minibüs caddesinin bir paralel yukarısında fln
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

bizde de nem vardı (gerçi duvarda vs iz yapmasa da ölçünce yüksek çıkıyor arada), şu an sadece dolap içinin (dolap dediğim yer gömme, arka tarafı duvar yani), arka tarafı duvar olan kısmı siyahlaşıyor ve dolap kapağı kapalı kalırsa giysilere beyaz küf lekesi gelebiliyor hiç havalandırılmazsa bir kaç ay, ben de şu isonem boyadan mı boyasam orayı?
boyayı kazıyıp duvara su yalıtım malzemesi uygulamazsan boya tutmaz o nemi. En fazla 3 ay rahat ettirir.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Dworgian said:

boyayı kazıyıp duvara su yalıtım malzemesi uygulamazsan boya tutmaz o nemi. En fazla 3 ay rahat ettirir.

kazırsak olur ama sanırım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...