BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Selam, bodrum katı olup etrafı açık bir bahçe katıdır kendileri, içeriden yalıtım için panel de var ayrıca beton bazlı boya gibi sürülerek uygulanan bir malzeme de var şimdi az uğraştıran ve ucuz yollu ne malzeme kullanabiliriz? haydi inşaatçılar haydi malzeme bilgisine ve uygulama pratiğine güvenenler görelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Yalıtım köpüklerinden yapıştır tutkalla duvara, dışardan daha iyidir ama içerden de iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 İsonem, ailenizin seçimi. http://www.isonem.com/isonem/yapi-kimyasallari/nem-rutubet-kuf-boyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 çözebilirsem gidip taşınacam oraya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Yalnız takılacaksın yani. O da iyidir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 BabacumMostors said: çözebilirsem gidip taşınacam oraya sdf abi önceden o konumda bir yerde yaşadın mı bilmiyorum ama ben yaşamamıştım. geçen kış istanbuldan ev kiraladım 2 haftalığına dediğin konumda ve 7/24 havadan nem çeken zımbırtılardan açık tutmak zorunda kaldım. hayır o da yetmedi, başım gözüm şişmeye başladı falan. tavsiye etmiyorum kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bakalım işte kirası ucuz ve çooook eski tanıdığım birinin evi hani "abi ben rutubetten öldüm taşınıyorum" desem eyvallah der.. zaten bina önce mütahite verilmişti şimdi o iş yatmış öyle olunca fırsat doğdu bana sdf BASF nin bir ürünü var su depolarının iç yüzeylerinin sıvanmasında da kullanılıyor ve boya yapar gibi uygulanıyor, eğer rutubet sorunu duvardansa o şekilde çözebilrim kolay ve kullancı dostu bir malzeme ama sorun tavandan inme ise o zaman ne yapacğaımı biğlemedim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 selam ben filli boya/capatect yalıtım malzemelerinin argecisiyim. Git Kuruduvar al. Rakiplerle benchmark testleri önümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Bundan sonra da yalıtım ve yapı kimyasalları işin olursa ilk bana geleceksin, ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ben özelden söylüyorum abi sana çaresini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 pirinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 duvarları yerden tavana insan bedeniyle kaplamak da iyi fikir de bakımı zor be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 http://galeri7.uludagsozluk.com/276/nereye-sicacaklar_405976.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Holy said: Bundan sonra da yalıtım ve yapı kimyasalları işin olursa ilk bana geleceksin, ona göre. şu adama gözüm kapalı güveniyorum admin konuyu kitleyebilir girişine beton dökülebilir abilir ebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 benim çözümüm ciniys. böyle çok ev kurtardım ben. o yüzden publicten vermem. ama ildenize kıyak geçtim. o da birine söylerse kutulu gelecek gece odasına her bir bıyığını...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 gelsin abi :) http://forum.paticik.com/thumbnails/060/5e1/d6a/a43/d83/34b/140/196/8cd/893/34_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 BabacumMostors said: zaten bina önce mütahite verilmişti şimdi o iş yatmış öyle olunca fırsat doğdu bana sdf ev ne tarafta? ben yapıyım o evi madem yatmış o iş :) sanada yalıtımı güzel sıcacık bir ev tutarım inşaat süresince :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bizde de nem vardı (gerçi duvarda vs iz yapmasa da ölçünce yüksek çıkıyor arada), şu an sadece dolap içinin (dolap dediğim yer gömme, arka tarafı duvar yani), arka tarafı duvar olan kısmı siyahlaşıyor ve dolap kapağı kapalı kalırsa giysilere beyaz küf lekesi gelebiliyor hiç havalandırılmazsa bir kaç ay, ben de şu isonem boyadan mı boyasam orayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 suBzer0 said: BabacumMostors said: zaten bina önce mütahite verilmişti şimdi o iş yatmış öyle olunca fırsat doğdu bana sdf ev ne tarafta? ben yapıyım o evi madem yatmış o iş :) sanada yalıtımı güzel sıcacık bir ev tutarım inşaat süresince :=) ahahah yeri iyi aslında çemenzar ile göztepe hastanesi arasında kalıyor merdivenköy tarafında minibüs caddesinin bir paralel yukarısında fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Dworgian said: bizde de nem vardı (gerçi duvarda vs iz yapmasa da ölçünce yüksek çıkıyor arada), şu an sadece dolap içinin (dolap dediğim yer gömme, arka tarafı duvar yani), arka tarafı duvar olan kısmı siyahlaşıyor ve dolap kapağı kapalı kalırsa giysilere beyaz küf lekesi gelebiliyor hiç havalandırılmazsa bir kaç ay, ben de şu isonem boyadan mı boyasam orayı?boyayı kazıyıp duvara su yalıtım malzemesi uygulamazsan boya tutmaz o nemi. En fazla 3 ay rahat ettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 membran yapistirin purmuzle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Holy said: Dworgian said: bizde de nem vardı (gerçi duvarda vs iz yapmasa da ölçünce yüksek çıkıyor arada), şu an sadece dolap içinin (dolap dediğim yer gömme, arka tarafı duvar yani), arka tarafı duvar olan kısmı siyahlaşıyor ve dolap kapağı kapalı kalırsa giysilere beyaz küf lekesi gelebiliyor hiç havalandırılmazsa bir kaç ay, ben de şu isonem boyadan mı boyasam orayı?boyayı kazıyıp duvara su yalıtım malzemesi uygulamazsan boya tutmaz o nemi. En fazla 3 ay rahat ettirir. kazırsak olur ama sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Üzerindeki boyayı tamamen kazıyıp, sıva üzerine iç cephe su yalıtım malzemesi kullanmanız lazım. Kuruduvar bizim ürün, bunu kullanın. Onun da üstüne boya atacaksınız 2 gün kurumaya bıraktıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 e biz bu eve girerken niye bizim usta demedi bunu hayret. pahalı bişey de ondan mı ses etmedi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 zipzip said: pirinç budur evi pirince yatır beklet 2 ay kupkuru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar