Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir yere ait olmanın verdiği huzur

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

moncici said:

Noyzura said:

moncici said:

genel bir stereotype olmaz. stereotype geneldir zaten
şu konuşmayı bi öğrenemedin noyançur ya

aferin çok güzel açıklayıp hatamı düzelttin.

imla kurallarını da öğrendikten sonra önemli olan asıl konu soruma geri dönersek genel bir pati tiplemesi gibi olmam mı gerekiyor ? eğer gerekiyorsa nasıl birşey bu... ? Sence olduğum gibi kabul edilme ihtimalim % ?

kanka bence sen farklı olduğun için bu kadar tepki çekmiyorsun. olayları çok kişisele çektiğin için tepki çekiyorsun. spekülatif bir insansın. e bizlerin de canı sıkılıyor kaşıyoruz seni işte.

biraz kendinden soyutlansan şurada; oyun-film tartışsan, müzik paylaşsan... community feeling yaparken de egoyu ufaktan versen falan ;)

bahsettiğin şeylere doydum malum paticiği 2005de bırakana kadar doyasıya dediğin şeyleri yaşadım. Community feelingimide ultima online'ın etkileri silinmesi ile kaybettim ..

beni kaşıdığınızı düşünebilirsiniz ama bir etkileşim var. iyi ya da kötü herkes kendisini ortaya koyuyor. Ben deli olduğumu kabul ediyorum bu noktada peki shitstorm'Un parçası olan insanlar kendisinin farkında mı acaba sence ?
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Noyzura said:

chrome said:

yardır kanka. yokluğunu fırsat bilip çok konuştu bunlar.
hadi bakalım.

ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN!!!

eskisi gibi olmayacağım ya istesem de olamam zaten ama olgunluğumu ve insanlara toleransımı test etmek için pati harika bir yer. Bakalım banlanmadan ne kadar süre tatlı tatlı takılacağım.

O zaman şöyle test etmeye başlayabiliriz , pınar hamama girmiş konusunu açıp söyle bir üzerinden geç , sonra tekrar buraya gelip gözlemlerini paylaş lütfen.

totemic said:

Noyzura şuraya bir bak istersen...

Bir Dost!

Oooo çoktan baktım biliyorum. Bu konuya cevabım ise şu şekilde :

Dilediğiniz gibi konuşmaya devam edebilirsiniz.. Çünkü herkes konuşur anlalı ya da anlamsız ama kelimelerin ötesine geçmek lazım

Hani sayfalarca atıp tutan insanların olması ve hatta bunu cinsellik için olduğunu söyleyenler de olmuş ama bilesiniz.. kapital sistemden bahsedersek sayısız giyim firması , iç çamaşırı , firması falan var. BU firmaların DAHA İYİ SATIŞLAR yapabilmesi için onların kıyafetlerini en iyi şekilde gösterecek anatomiye sahip modellerle çalışması gerekiyor. Modellerde anatomilerinin ne kadar iyi olduğunu göstermek için self-promotion çekimler yapar..

Yani bazı acınası zihinler "erkekleri azdırmak için böyle çekimler" yapıyor gibi komik yorumlar yapabilir ama temelde herkes daha fazla iyi satış yapıp ekmeğinin derdinde. İç çamaşırı firmaları da bu derdi daha çok para ve başarı , modellerin de derdi daha çok para ve paşarı..

Meraklısına WOT bu seferlik tersten koydum ama bundan sonra wotlarımı spoiler içine alıcam ;D

Sosyal ağlarda paylaş

Oh oh iyi trollü yutmuş , okudun mu tamamını peki? Buna zaman harcadın mı gerçekten?

O zaman hemen ' OMO O HOMOMUN ICINDE CIBILDAK OLMOSO NE SOTOYO' diye oradan aldığım derleme mallaşmayı ortaya koyarım ama ben bile tiksindim . Neyse sonuç olarak başlıkta yenge kütür kütürmüş dendi bende buradan sana bunu belirtiim ki çok çabuk sövmeye başla ve banlanıp geri git istedim.

Olmadı iki büyü yap banlat kendini.

edit : O değilde , o resim ne biçim resim emenike , noyzura hatundan daha kadınsı durmuş resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

Noyzura said:

kavurma said:

ho$geldin noyan qanqa

hoşbulduk kavurma ama artık vegan takıldığım için eskisi gibi samimi olamayabiliriz.

abi ben de vegan kavurmayım zaten öyle diğer kavurmalar gibi bol yağlı etli kavurma değilim.

oohh süper daha sevdim seni ya ben seni hep başka türlü kavurma sanmıştım oysaki =))
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Oh oh iyi trollü yutmuş , okudun mu tamamını peki? Buna zaman harcadın mı gerçekten?

O zaman hemen ' OMO O HOMOMUN ICINDE CIBILDAK OLMOSO NE SOTOYO' diye oradan aldığım derleme mallaşmayı ortaya koyarım ama ben bile tiksindim . Neyse sonuç olarak başlıkta yenge kütür kütürmüş dendi bende buradan sana bunu belirtiim ki çok çabuk sövmeye başla ve banlanıp geri git istedim.

Olmadı iki büyü yap banlat kendini.

edit : O değilde , o resim ne biçim resim emenike , noyzura hatundan daha kadınsı durmuş resmen.

evet kütür kütürdür kendisi ayrıca kütür kütürlüğünden öte süper biridir. Şunu da hatırlatmak isterim 2005de benim patiyi bırakışımdan sonra patiye geri dönüş nedenim sevgilim hakkında sayfalarca birilerinin atıp tuttuğu söylemişti.. Aaa o site benim çok sevdiğim yer arkadaşlarım da var gidip söylersem kapatırlar konuyu demiştim ama hem yönetim hem de üyeler konunun kilitlenmemesi için ellerinden geleni yaptılar.

Sonuç : İşte hala buradayım =)) fapfapcılar fapfapfaplamasaydı asla burada olamazdım. Cause & effect ... Bu yüzden bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim =)

ps : evet unisex bir görüntüm var

ps2 : küfürden hiç banlanmadım .

3 defa banlandım :

1) chrome sahura mı kalktın dedi , bende sahur bana kalktı diye dalga geçtiğimden dini konularda gösterdiğim "saygısızlık"tan dolayı banlandım

2) ikinci olarak kişiselde birisinin bir kızdan korkup böbreklerim olurmuyum sizce ne yapsam diye sorduğu konuya youtube'dan 900lü hat ses kaydı videosu koyduğumdan banlandım .

3) Paticik üyelerinden sürekli benimle uğraşarak her topikte dikkatin merkez odağı olmaya çalışan bir paticik üyesine hem fatality , hem brutality , hem de babality yaptım ve o da "SİGORTASIZ İŞÇİ ÇALIŞTIRDIĞIMI SÖYLEYEREK ÖZEL HAYAT KURUm V.S." diye adminlere ağlaya ağlaya banlattı beni =))

Kimseye öyle rage, küfür hakaret olmadı.

Hamam konusunu dert edenler Ekim Ayı Masaüstü konusunu kaçırmış kişiler sanırım =)))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...