totemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ya eksidans dur allah aşkına ne güzel yemliyodum.. ohooo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 yemlemeyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 yok troll yapamıyor ya takmıyorum sizi fakirler :) yazıyor ama bence klavyeyi ısırıyor o an sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Yemledikçe gitmiyor ama adam. Gitse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 uzun zamandır senin ve noyan'ın iplerini saldım çünkü dialoga girince sizinle aynı seviyeye düşüyorum. tyildirim diye fake hesap alıp, günlerce fake personalar yaratıp (başka erkeklerin body build fotolarını paylaşmak, kendi arabanın resimlerini başka birinin dolaylı bir şekilde koyuyormuş gibi göstermeye çalışman falan) yine aynı adam çıkmandan tiksindim sadece. doğrusu sen olduğunu öğrenince tiksintim yok oldu, beklenilen davranış patterni buydu zaten. paticikteki gençlere de bu adam iyi örnek olsun. ne ile ne olunmadığına şahitlik edin, ders kıvamında gerçek kesit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Dworgian said: tyildirim said: Dworgian said: bizim komşuya tırla getirdilerdi sen niye gittin ki almaya? Sallama kdv işlerini gümrütk işlemlerini halletmen için araç sahibi gider:) abi şu ana kadar hiç bir lafta sallamadım. tıpkı acil den para ödemeden çıkarsın dediğimde sallama dediğin ama sallamadığım gibi ankarada gözümle gördüm orada otururken. adam 1 tanesiyle takla attı, 2. yi tırla getirdiler alla alla insanın ruhu fakir olmayacak abi. zenginlik başka bir şey. vekalet vereydin ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Selam, Bakınız Mevlana'nın Sözleri kitapçığına... Kanum malum kaderini yine aşamadı! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar