tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Tadımlık olsun sabah sabah baya mutlu oldum almaya gittiğimde
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bat mobile gibi maşallah asdasd sequo mu ya bu, bu kadar identical zevkler uğraşlar olan adamlar enteresan biri banlanıp diğerinin 1 hafta sonra belirmesi
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bingildak said: bat mobile gibi maşallah asdasd sequo mu ya bu, bu kadar identical zevkler uğraşlar olan adamlar enteresan biri banlanıp diğerinin 1 hafta sonra belirmesi Akşam bebekteyiz kanka gelsene ahah
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 seko olsa adını doğru yazardı arabanın hiç olmassa
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 reampage said: seko olsa adını doğru yazardı arabanın hiç olmassa Adam haklı Aventador olacak her zaman bu hatayı yapiyorum. Heycan işte kinder supriz yumurta gören cocuk gibiyim şuan
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 güle güle kullan. bildiğin batmobile ya, hastayım tipine.
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 blekays bak kim gelmiş. gel bakıyım muç muç muç
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bizim komşuya tırla getirdilerdi sen niye gittin ki almaya? edit: buradan kopamıyor olman da ayrı tuhaf lol
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Dworgian said: bizim komşuya tırla getirdilerdi sen niye gittin ki almaya? Sallama kdv işlerini gümrütk işlemlerini halletmen için araç sahibi gider:)
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 tyildirim said: Dworgian said: bizim komşuya tırla getirdilerdi sen niye gittin ki almaya? Sallama kdv işlerini gümrütk işlemlerini halletmen için araç sahibi gider:) abi şu ana kadar hiç bir lafta sallamadım. tıpkı acil den para ödemeden çıkarsın dediğimde sallama dediğin ama sallamadığım gibi ankarada gözümle gördüm orada otururken. adam 1 tanesiyle takla attı, 2. yi tırla getirdiler alla alla
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Suark said: neden gemi? Tırla getirmedim bu sefer gemi daha hızlı gelecekti hızlı sevkiyat iyidir :)
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Dworgian said: tyildirim said: Dworgian said: bizim komşuya tırla getirdilerdi sen niye gittin ki almaya? Sallama kdv işlerini gümrütk işlemlerini halletmen için araç sahibi gider:) abi şu ana kadar hiç bir lafta sallamadım. tıpkı acil den para ödemeden çıkarsın dediğimde sallama dediğin ama sallamadığım gibi ankarada gözümle gördüm orada otururken. adam 1 tanesiyle takla attı, 2. yi tırla getirdiler alla alla O zaman daha önceden gidip kdv sini yatırmıştır. Mecbur gitmek zorunda yada ankaradaysa istanbulda gümrüğe velaket vermiştir onlar yerine halletmişlerdir. Ben kendim giderim :)
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 uçakla getirmiolar mı? o kadar para veriosun 10 gün sora gelio oooooo
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 tyildirim said: Dworgian said: tyildirim said: Dworgian said: bizim komşuya tırla getirdilerdi sen niye gittin ki almaya? Sallama kdv işlerini gümrütk işlemlerini halletmen için araç sahibi gider:) abi şu ana kadar hiç bir lafta sallamadım. tıpkı acil den para ödemeden çıkarsın dediğimde sallama dediğin ama sallamadığım gibi ankarada gözümle gördüm orada otururken. adam 1 tanesiyle takla attı, 2. yi tırla getirdiler alla alla O zaman daha önceden gidip kdv sini yatırmıştır. Mecbur gitmek zorunda yada ankaradaysa istanbulda gümrüğe velaket vermiştir onlar yerine halletmişlerdir. Ben kendim giderim :) o zaman "sallama" demenin mantığı yok. bunu diyeydin önceden. he işim gücüm yok burada sana yalan atacağım oturup.
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 tyildirim said: hacı öncelikle güle güle kullan. şeyi merak ettim ben ama spor bölümünde postladığın street figter dan guile bozması bi adam vardı. o arkadaş kim?
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 chrome said: tyildirim said: hacı öncelikle güle güle kullan. şeyi merak ettim ben ama spor bölümünde postladığın street figter dan guile bozması bi adam vardı. o arkadaş kim? Haha F1 pistinde yetkili olan yakın bir arkadaşım:)
moncici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 abi şimdi sen baya mı zenginsin lan ne kadar zenginsin mesela
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 http://www.sothebysrealty.com/eng/sales/detail/180-l-521-4000019162/zeki-pasa-waterside-mansion-rumelihisari-is-34473 bunu alabilecek kadar zengin misins seque
Öne çıkan mesajlar