tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Tadımlık olsun sabah sabah baya mutlu oldum almaya gittiğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bat mobile gibi maşallah asdasd sequo mu ya bu, bu kadar identical zevkler uğraşlar olan adamlar enteresan biri banlanıp diğerinin 1 hafta sonra belirmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bingildak said: bat mobile gibi maşallah asdasd sequo mu ya bu, bu kadar identical zevkler uğraşlar olan adamlar enteresan biri banlanıp diğerinin 1 hafta sonra belirmesi Akşam bebekteyiz kanka gelsene ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Açta bi görelim dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 seko olsa adını doğru yazardı arabanın hiç olmassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 reampage said: seko olsa adını doğru yazardı arabanın hiç olmassa Adam haklı Aventador olacak her zaman bu hatayı yapiyorum. Heycan işte kinder supriz yumurta gören cocuk gibiyim şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 siz kimsiniz ki? geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 güle güle kullan. bildiğin batmobile ya, hastayım tipine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 blekays bak kim gelmiş. gel bakıyım muç muç muç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bizim komşuya tırla getirdilerdi sen niye gittin ki almaya? edit: buradan kopamıyor olman da ayrı tuhaf lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Dworgian said: bizim komşuya tırla getirdilerdi sen niye gittin ki almaya? Sallama kdv işlerini gümrütk işlemlerini halletmen için araç sahibi gider:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 neden gemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 tyildirim said: Dworgian said: bizim komşuya tırla getirdilerdi sen niye gittin ki almaya? Sallama kdv işlerini gümrütk işlemlerini halletmen için araç sahibi gider:) abi şu ana kadar hiç bir lafta sallamadım. tıpkı acil den para ödemeden çıkarsın dediğimde sallama dediğin ama sallamadığım gibi ankarada gözümle gördüm orada otururken. adam 1 tanesiyle takla attı, 2. yi tırla getirdiler alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Suark said: neden gemi? Tırla getirmedim bu sefer gemi daha hızlı gelecekti hızlı sevkiyat iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Dworgian said: tyildirim said: Dworgian said: bizim komşuya tırla getirdilerdi sen niye gittin ki almaya? Sallama kdv işlerini gümrütk işlemlerini halletmen için araç sahibi gider:) abi şu ana kadar hiç bir lafta sallamadım. tıpkı acil den para ödemeden çıkarsın dediğimde sallama dediğin ama sallamadığım gibi ankarada gözümle gördüm orada otururken. adam 1 tanesiyle takla attı, 2. yi tırla getirdiler alla alla O zaman daha önceden gidip kdv sini yatırmıştır. Mecbur gitmek zorunda yada ankaradaysa istanbulda gümrüğe velaket vermiştir onlar yerine halletmişlerdir. Ben kendim giderim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 gerçek kırosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 uçakla getirmiolar mı? o kadar para veriosun 10 gün sora gelio oooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 tyildirim said: Dworgian said: tyildirim said: Dworgian said: bizim komşuya tırla getirdilerdi sen niye gittin ki almaya? Sallama kdv işlerini gümrütk işlemlerini halletmen için araç sahibi gider:) abi şu ana kadar hiç bir lafta sallamadım. tıpkı acil den para ödemeden çıkarsın dediğimde sallama dediğin ama sallamadığım gibi ankarada gözümle gördüm orada otururken. adam 1 tanesiyle takla attı, 2. yi tırla getirdiler alla alla O zaman daha önceden gidip kdv sini yatırmıştır. Mecbur gitmek zorunda yada ankaradaysa istanbulda gümrüğe velaket vermiştir onlar yerine halletmişlerdir. Ben kendim giderim :) o zaman "sallama" demenin mantığı yok. bunu diyeydin önceden. he işim gücüm yok burada sana yalan atacağım oturup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 işin gücün yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 tyildirim said: hacı öncelikle güle güle kullan. şeyi merak ettim ben ama spor bölümünde postladığın street figter dan guile bozması bi adam vardı. o arkadaş kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Fin said: işin gücün yok tşkkrlr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 chrome said: tyildirim said: hacı öncelikle güle güle kullan. şeyi merak ettim ben ama spor bölümünde postladığın street figter dan guile bozması bi adam vardı. o arkadaş kim? Haha F1 pistinde yetkili olan yakın bir arkadaşım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 abi şimdi sen baya mı zenginsin lan ne kadar zenginsin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 http://www.sothebysrealty.com/eng/sales/detail/180-l-521-4000019162/zeki-pasa-waterside-mansion-rumelihisari-is-34473 bunu alabilecek kadar zengin misins seque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar