Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş teklifi

df

Öne çıkan mesajlar

arkadaşın sorusuna gelirsek, iki katı maaşa tav olup düzenli bir şirketi bırakıp, yeni işe başlayanların bir çoğu, içeride maaşı kalarak batan şirketin arkasından bakıyor veya o şirketin sana ihtiyacı kalmadığında kusura bakma diyerek seni dışarı davet ediyor...

2x maaş veren şirketin referansları sağlam değilse, önü pek parlak gözükmüyorsa, seninde kısa vadede paraya ihtiyacın yoksa, 3 dört kere düşünmek lazın.

ha paramı alırım işime bakarım, çok rağbet gören bir mesleğim var açıkta kalmam deren olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Yok eşimde 700 liraya çalışıyor , günde 4 saat falan dershanede öğretmenlik yapıyor. Baya baya keyfi bir çalışma durumu olmuş bizim , bende ilk başladığımda anlattım tanıdık bi yerdeydim yabancı yerde değil iskender+dizi falan keyiftim , sonra 1800 diyince lan dedim kariyer yaparım belki diye kabul ettim paraya hayır diyemedim.

Yoksa değil 2013 , 2010da bile 2500 lira toplam gelirle evlenilmez lan :D baya bildiğin aç kalır insan , sırf kiramız o kadar lan bizim :D

2300 kira mı veriyorsun, villa falan herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

cempostaci said:

2013'ün son çeyreğine girmişiz,
hala 1800 tl maaş alıp 23 yaşında evlenenler var.

-yıl olmuş bilmemne muhabbeti
-siz şu kadar mı kazanıyosunuz hala ?!?! muhabbeti
-bu yaşta evlenilir mi yaaa muhabbeti

2/10 would not feed.

alıntılayıp sinirlenmen bile yeterli
feedlik bir durum değildi onuda belirteyim
Sosyal ağlarda paylaş

hatırlamıyosam aynı yaşlarda falanız seninle. kariyerin için geç. hem farklı firma iyi tecrübedir. hem de daha büyük firma ise cv için daha iyi.

mithat'a gelince.. baba parasıyla evlenmek kadar abzürd birşey görmedim hayatımda. baba parasıyla düğün yapıp baba parasıyla yaşamak. mükemmel gerçekten. çocuk olunca da annen bakar zaten, aranızda sorun çıkınca da babaevine dönersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok be abi istanbulun göbeğinde olan yerler hep öyle , ki daha kalmıyoruz da , kiracısı çıkacak olan bir yer var orayla konuştuk 2250 liradan anlaştık mart ayında kısmetse geçiyorum ben eve o da haziranda dahil olacak bana o evde :D

Gerçi anlaştık diyorum da hep lafla , adam yamuk yapıp , kanka yeeaa 2500 veren var yeaa , falan yapabilir , zorlu center açıldı buranın değeri 3000 oldu valla , falana girişebilir, ama hallolur diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

hatırlamıyosam aynı yaşlarda falanız seninle. kariyerin için geç. hem farklı firma iyi tecrübedir. hem de daha büyük firma ise cv için daha iyi.

mithat'a gelince.. baba parasıyla evlenmek kadar abzürd birşey görmedim hayatımda. baba parasıyla düğün yapıp baba parasıyla yaşamak. mükemmel gerçekten. çocuk olunca da annen bakar zaten, aranızda sorun çıkınca da babaevine dönersiniz.

Aynen şöyle bişi , bu da baba parası olmamasının göstergesi. Anca çamur atar genelde insanlar. He varis gibi saçma sapan bir durum var sanan varsa geçmiş olsun , ama hani olanın çok az bir kısmına dokununca , babadır adam yardımcı olmak istiyo , ne diim YOK BABA SAĞOL KALSIN mı diim , aynı şey nişanlım içinde geçerli , saçma duruyor almayınca da , he 500 lira -1000 liraya evler var gider tutarız , 1500 lira ile de kıt kanaat bile olsa geçiniriz, ama niye varken harcamayalım manyak mıyız?
Sosyal ağlarda paylaş

konuya dönersek, şu anda sana verecekleri para senin için önemli geliyor. 1 sene olmadan ise artık isyan moduna geçebilirsin. "hafta sonu çalışmak mı olurmuş ?", "sıçarım artık mailime bakmayacağım akşamları", "yeter artık bu saatte aranır mı !", "pazar günü sabahın köründe toplantı mı olurmuş?" gibi gibi uzar gider. dene istersen, tecrüben varsa bu iş yerinde de bir şeyler katarsan kendine ayrılırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:
Aynen şöyle bişi , bu da baba parası olmamasının göstergesi. Anca çamur atar genelde insanlar. He varis gibi saçma sapan bir durum var sanan varsa geçmiş olsun , ama hani olanın çok az bir kısmına dokununca , babadır adam yardımcı olmak istiyo , ne diim YOK BABA SAĞOL KALSIN mı diim , aynı şey nişanlım içinde geçerli , saçma duruyor almayınca da , he 500 lira -1000 liraya evler var gider tutarız , 1500 lira ile de kıt kanaat bile olsa geçiniriz, ama niye varken harcamayalım manyak mıyız?
hayır ayaklarının üzerinde durmayı öğreneceksin, gururlu falan olacaksın. üniversiteye başladığımdan beri babamdan para almadım. düğünümü kendim yaptım. yardım gerekirse sadece iş bulmama falan yardmıcı olur, birşey alacaksam araya tanıdık sokar vs, o kadar.

evlenip de kendi aileni kurma kararı alıyosun ve ayaklarının üzerinde duramıyorsan bayağı sıkıntı var.

ama bi dakka nickine bakınca hatırladım sen nişanlına "BENİMLE EVLENMEYE HAK KAZANDIN" diye yazan çocuktun di mi?

taşlar yerli yerine oturdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

2500 kira nedem bana fazla geldi açıkcası, kira dediğin en fazla 1500 olsun her türlü alt ve orta kademe çalışan için, o kadar para verdikten sonra git ev al

ortalama bir aile evi genelde 1900'den başlıyor düzgün yerlerde. düzgün yer dediğim ise göztepenin caddeye daha yakın yerleri falan.
istanbulda böyle maalesef. nişantaşı civarı 2500'den başlar, mecidiyeköy'e doğru gittikçe karanlık döküntü evlerin fiyatı düşer vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

fizban said:

hazıra dağ dayanmaz. o parada biter bir gün.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya harbiden ciddi ciddi şunu bende düşündüm ama kariyer olarak ilerleme veya ilerlememe olayına bağlı.

Şimdi geçiceğin yer çok saygın bir yer olur sektörde çok adı duyulmuş bir yer olur eyvallah geç o zaman , yok tırt bir yerdir ama maaş iki katı veriyolardır o zaman geçme.

Ben mesela gayet tırt bir yerde asgari ücret alıyodum ama dediğim gibi keyfim yerindeydi , şimdi yine başka bir tırt mekan gelip 3000 lira dese yine de geçmezdim , ama otel sektörünün en iyilerinden biri 1800 diince dayanamadım geçtim bende , hani 2 sene şurda çöpçülük yapsam bi sonra ki işime genel müdür diye alırlar öyle bir yerde olunca geçmezsem aptallık olur diye geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

kesin kararımı henüz vermemişte olsam burada kalmaya yakınım. 2 ay sonra zam var. bi şekilde pazarlıkla buradaki maaşı toparlatırım.

kariyer olarak bakarsak şimdi bulunduğum şirket 300 çalışanlı yeni yer 15 kişilik fln ama proje bazlı işim olduğu için çok önemli değil bu. şimdiki projede de 5 kişiyiz ve geri kalan 295 kişi ile hiçbir alakamız yok. farklı sektörlere farklı projeler yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

cempostaci said:

Feamer said:

2500 kira nedem bana fazla geldi açıkcası, kira dediğin en fazla 1500 olsun her türlü alt ve orta kademe çalışan için, o kadar para verdikten sonra git ev al

ortalama bir aile evi genelde 1900'den başlıyor düzgün yerlerde. düzgün yer dediğim ise göztepenin caddeye daha yakın yerleri falan.
istanbulda böyle maalesef. nişantaşı civarı 2500'den başlar, mecidiyeköy'e doğru gittikçe karanlık döküntü evlerin fiyatı düşer vs.

onu demek istemedim aslında, çok para genel olarak insan içi acıyor, işyeri için aylık hedef kârın 5 de 2 kiraya gidiyor misal cok canım sıkılıyor bu konuda
Sosyal ağlarda paylaş

cempostaci said:

Mithat said:

fizban said:

hazıra dağ dayanmaz. o parada biter bir gün.

nişanlı isen hala bende, o para ile yeni bir projeye falan yazılın sonra biraz daha nişanlı takılın en azında proje bitene kadar, sonra kira öder gibi taksit ödersin kafan rahat olur
Sosyal ağlarda paylaş

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/0a/55/b2/rozenhoedkaai-brugge.jpg

http://i.images.cdn.fotopedia.com/stuckincustoms-16bf85a41aec663b8316de9711cb6e04-image/Photography_Techniques/Image_editing/High_dynamic_range_imaging/Amsterdam_Homes_and_a_Little_Pot_Shop.jpg

http://cdn.images.emlaktown.com/photos/advert/normal/323/33/1/2989790.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...