neutrino Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 basur konusu gibi olacak diye çok endişeliyim ya.. @pontipati benimki amatör eğlencesi sadece :) sen matematik mühendisiydin sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Masakari said: Gliserine nitrojen katsak, nitrogliserin olur mu?Olmuyo gibi. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a7/Nitroglycerin.svg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Alet geldikten sonra temizlediğine dair fotoğrafları da eklerim merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Kulağı temizleyeyim derken beyni çekmekde var işin ucunda ,bize gelince sapıtır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 NolaxThensbane said: en güzelini japonlar yapıyor aslında http://i.cdn.turner.com/cnn/2011/TRAVEL/02/15/cnngo.ear.cleaning.parlors/t1larg.ear.cleaning.jpg çok merak ediyorum bunu off benim konum açılmış. Kulak temizletme takıntım var. 4-5 tane o çinlilerin japonların kullandıı temizleme çubuklarından var. En son arkadaşa temizletiyordum baya iyi beceriyordu. http://dx.com/p/illuminated-earpick-ear-wax-remover-and-cleaner-3-piece-set-7166 başkası temizlicekse çok kıl yoksa kulağında bu iyi iş görüyor. http://dx.com/p/ox-horn-ear-pick-2-pack-8665 kendin temizliceksen bunlar iyi. bende bundan da var asdf http://dx.com/p/mini-steel-earpick-and-ear-cleaners-keychain-4-piece-set-26790 aldığın ürün hiç bir boka yaramıyor, o mumlar da yalan. Gliserin sertleşmiş kir var ise yumuşatabiliyor ben damlattım 1-2 gün, sonra bu ear picklerle temizledim. nasıl yapıcam bunu dersen, earpick çok çok nazikçe içeri doğru sokuluyor, arada sırada kulağın kenarına deydiriliyor, kulak zarına yaklaşınca biraz hissediyorsun, experience önemli tabi, yaklaştığını düşününce duvarına nazikçe deydirip geri çekiyorsun. önemli olan bişeyin earpick'e çarpmaması vs, o yüzden kısa bir earpick kullanmak daha kontrollü olur. Earpick'i kulağa sokarken duvara deydirerek sokmaman gerekiyor yoksa içeri itersin kiri, içeri soktukça nerede olduğunu hissetmek için deydiriyorsun geri çekiyorsun. Kulak zarına deyince ne oluyor? Valla bende çok nazik de olsa 2-3 defa deydi ama bi bok olmadı, ama kesinlikle anlıyorsun. Ağrı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 kulağından böcek falan çıkan adam geldi şimdi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 chemical direkt eargasm anlatıyor adam anlatırken yaşadı boşaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Abi yemiyor açıkçası kulağa öyle şeyler sokmak. Gliserinle yumuşattıktan sonra alet hüp diye içine çekecek kiri bence. Ha olmadı mı, tıpış tıpış hastaneye. İşi ustasına yaptırıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 hastanede artık enjektör olayı bitti onlarda çubuk takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 İşte biri sokacaksa çubuğu bari uzmanı soksun da %30 işitme kaybıyla gezmeyelim. Yıkama olayı var ama hala. O yıkama gerçekten mest ediyor adamı, eriyosun, koltuğa yapışıyorsun o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 kulağa zarar veriyo diye kalkalı oldu baya o ya esnaf hastaneleri yapıyodur hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bu kulak temizletme şart bişi mi ya. ben bu yaşa kadar hiç temizetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 1 sene oldu yıkatalı, bir devlet hastanesinde yıkatmıştım. Peki şuan güncel olarak sadece içeri bir şey sokup öyle temizleme metodu mu var. Onu da yaptırmıştık zananında ama resmen iki gün boyunca kulağım ağrımıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 gliserinin tarzı ne? damlatıyo musun yoksa pamuğa damlatıp tıkıyo musun kulağı? sonra üstüne yatmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Abi off, offff. Bu konuya çok güzel bir update ile geldim. Dün gece 2 gibi arkadaşın kulağına baktım, beni anlamada güçlük çekiyodu sık sık, DUVAR VARDI ABİ, DUVAR. Neyse, hemen ışıklı ear pick ile giriştim, kulağı yıkayıp, 1 saatlik incelemenin ardından kulak kanalının tepesinde 1mmlik bir aralık buldum, metal ear pick'i oraya ufak ufak sokup dışarı çekmeye başladım. Sonuç olarak OAHAHAHA sesleri arasında çıkan objeler şunlar oldu. slightly wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Kir mi, kirle karışık pamuk parçacıkları mı onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 bunun bide burun versiyonu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 benim burunda zaten et var yüzde 5'ini bile kullanamıyorum burnumum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 kir hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 @chemical sanırım benden de bu kadar çıkar geleyim temizle kulağımı dürüm+ayran+2malbuş veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ahah hollandadayım şuan ama olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Chemical said: kir hepsi allah cezanı.......... o ne görüntü ya........ bu arada o kadar büyük kir nası oluyo oha ayrıca sen ne alaka böle bi işe girişiyorsun? sadhfuadshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ilkokul arkadaşımı çok uygunsuz vaziyetlerde yakaladım yemediğimiz halt kalmadı birlikte ama onun bile kulağını temizlemem nasıl bi fantazi lan.. arkadaşının kulağındaki kirler zati birkaç seneye evrim geçirip kendiliğinden dünyaya açılacaklarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 sabonis said: Chemical said: kir hepsi allah cezanı.......... o ne görüntü ya........ bu arada o kadar büyük kir nası oluyo oha ayrıca sen ne alaka böle bi işe girişiyorsun? sadhfuadshf asdf ilişkimizde yeterince iletişim kuramadığımızı düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar