CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Evet biraz sapa biyerde kalıyo, daha doğrusu benim zamanımın geçtiği yerlere göre ama haftasonu belki gidip yaptırabilirim, motorla bazen o taraflardan geçiyorum. Dükkan ismi iletişimi var mıdır sende CapN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Benim 2 sene once kirilinca degistirdigim ekranda gecenlerde siyah nokta cikti bi de sicaktan bombe yapti sdfds. Cin alacaksaniz da hakiki cin alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 hayvan gibi seyaparsan olacagi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Yani orjinali yok bunun. Sadece appleda var piyasada nasil yok anlamiyorum. Kvk ya veriyosun hakiki con takiyoruz abi diyolar. Ben iphone 5 in ekranini patlattigim zaman daha servislerde ekran yoktu 1 ay bekle demislerdi saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Piyasada %100 aynısı yok. Aynı dedikleri bile en yakın olmanı. Nedeni Apple ın uyguladığı politika. Parçalarına Özellikler ekleniyor ve firmanın bunları satmasını engelliyor. Biri ekran taktırdı gerçek diye. Baya iyi çıktı. Ancak bir sorun çıktı. Pil ömrünü azaltmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Esh said: Yani orjinali yok bunun. Sadece appleda var piyasada nasil yok anlamiyorum. Kvk ya veriyosun hakiki con takiyoruz abi diyolar. Ben iphone 5 in ekranini patlattigim zaman daha servislerde ekran yoktu 1 ay bekle demislerdi saka gibi sen kendin degistirebilirsin ekrani ya, benim ex baldiz kendi 5s inin ekranini 130 liraya alip degistirmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Kaliteli cinler yaninda alyan plastik takim ile birlikte geliyor ama 55$ falan ali expresste Bir sadece digitizer var bir de komple on takim var, sok takla ugrasmiyosun tusu kamerayi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 yav said: iphone'un kaderi ya kırık cam 1 yıla yakın süre kırık camla dolaştığımı bilirim, arkadaşlar dalga geçiyodu artık sonra yaptırdım 1 ay sonra gene kırıldı sdjfksgdf Telefon surekli kizin elinde tom oynuyor ve reklam vs cikinca kapatamayip sinirinden atiyor rastgele haliya, duvara, fayansa , mermere kirildigi ettigi yok. Hatta esim bir sey olmuyor telefona ver eline diyor sik sik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 CuteButPsycho said: Evet biraz sapa biyerde kalıyo, daha doğrusu benim zamanımın geçtiği yerlere göre ama haftasonu belki gidip yaptırabilirim, motorla bazen o taraflardan geçiyorum. Dükkan ismi iletişimi var mıdır sende CapN? Ogrenmeye calısıp msj atıcam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 toros iletişim mi serkanın dükkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 fenn said: yav said: iphone'un kaderi ya kırık cam 1 yıla yakın süre kırık camla dolaştığımı bilirim, arkadaşlar dalga geçiyodu artık sonra yaptırdım 1 ay sonra gene kırıldı sdjfksgdf Telefon surekli kizin elinde tom oynuyor ve reklam vs cikinca kapatamayip sinirinden atiyor rastgele haliya, duvara, fayansa , mermere kirildigi ettigi yok. Hatta esim bir sey olmuyor telefona ver eline diyor sik sik Ahahaj Bi 5tl verip alsaniza oyunu reklamlar kalksin Telefonda saglam kalsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Yapayim oyle 24 saat telefoa oyalansin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Ufak ucuz bi tablet al kızına 50-100 liraya, kurtar ayfonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Cocuk oynamasin derdinde adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 iPhone kıranı kırarız iPSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar