serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Arkadaşlar merhaba Yere düşerek ön camı kırılmış bir iPhone mevcut ne yazık ki elimde. Başına gelmiş ve değiştirtenlerden yardımcı olmasını dileyeceğim. Bu arada cihaz 4S ve Frankfurt'tan Mart 2012'den alınma. Bir ara Apple garantisi geçse de belli bir ücret karşılığında bir kereye mahsus cihazları değiştiriyor deniyordu. Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı? Şansa abim 2 hafta sonra Frankfurt'a gidecek yani aldığımız Storea götürebilirse bir güzellik yaparlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 5 in ekrani kirilmadigi icin sanslisin ya. 100$ a yaparlar turkiyede bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Sen 4Sden haber ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 serjuhan said: Sen 4Sden haber ver :) geçen sene 2 kez kırdım ilkinde 150 ye yaptırdım sonra 130 a yaptırdım,ama apple kendi yapmıyo servislere orijinal gibi yaptırıosun ama yan sanayii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Peki abi performans olarak etkiliyor mu gerek görüntü olarak, gerekse dokunmatiği? Yani orijinal gibi oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Bu arada uplıyor gibi oluyorum da, LCDde bir problem yok. Sadece dış cam kırık. Sanırım bu dış cam dokunmatik ile beraberdi. Ekran değişmezse daha ucuza mal olur mu ki? Bir de orijinalinden farkı olmayacak şekilde nerede yaptırız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kırık kullansana dokunmatiğinde sıkıntı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Yan sanayi bile takilsa performans olarak etkiledigi bisey yok orjinal gibi oluyo. Camla lcd digitizer tek parca, ayiramazsin onlari(ayriliyo ama cok boktan bi is ayirmasi, ayrica sonra oturtmasida ayri mevzu). Garantisi yoksa ebay uzerinden parca temin edip kendin bile yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 iphone'un kaderi ya kırık cam 1 yıla yakın süre kırık camla dolaştığımı bilirim, arkadaşlar dalga geçiyodu artık sonra yaptırdım 1 ay sonra gene kırıldı sdjfksgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 iphone'un kaderi değil de biraz senin kaderin gibi olmuş :) 3 tane iphone eskittim hiç cam kırmadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Geçen bir kız arkadaşın telefon dondu iphone4s tuslar felan çalışmıyor.Telefoncuya götürdük ilk defa bir iphone bozuldu diye getirdiler dedi iyi telefonmuş genelde cam kırıldığını tamircide söyledi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ayfon kızın kezbanlığına dayanamayıp işlemci catlatmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Valla kızı görsen öyle demezsin jartiyersiz gezmez yani dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 serjuhan said: Peki abi performans olarak etkiliyor mu gerek görüntü olarak, gerekse dokunmatiği? Yani orijinal gibi oluyor mu? hayır aynı eskisi gibi oluyor takma kafana joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 3s'in camı kırıldı. kalmış mıdır bunu düzelten ucuza bulabilir miyim? yoksa telefon değiştirme zamanı geldi mi? 2010'dan beri kullanıyordum negzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 apple 500'e telefon değişimi yapıyor, bu yaz kardeşimin 4s'inin camı paramparça olmuştu bizzat kendim gittim öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Kırık ekranlar konusunda Istanbul'da tavsiye edebileceğiniz teknik servis var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Servislik bir durum yok iphone 4 ve 5/5s'de bence. Parçayı temin edin, basit bir şekilde açıp yapabilirsiniz biraz elektronik cihazlara yatkınlık varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 aslında cihaz apple değil. ekran işlerinden anlayan servis konusu açıldığı için buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Hanımın 4sini ufak bir tartışmada duvara atmak suretiyle kırınca gidip 85tl ye ekran aldım,5tl tornavida seti,açarken bataryanın kablosunu kopardım 40da o 125tl ye maloldu. saat 8 de başlayıp 11de alkol takviyesiyle bitirebilmiştim. 6 vida arttırmıştım tabi usta olunca normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Bir up'da benden o zaman. Telin ekranı kırıldı. Kaç ay oldu bir türlü gidip yaptıramadım. orjinal taktırmak istemiyorum. Ama cokta dandik yan sanayide taktırmam. Taksim Beşiktaş Mköy yada Beylikdüzü civarlarında tamir ettirebileceğim bir yer tavsiyesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 HaciYatmaz said: apple 500'e telefon değişimi yapıyor, bu yaz kardeşimin 4s'inin camı paramparça olmuştu bizzat kendim gittim öğrendim. 5s ne kadar acaba fikrin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 CuteButPsycho said: Bir up'da benden o zaman. Telin ekranı kırıldı. Kaç ay oldu bir türlü gidip yaptıramadım. orjinal taktırmak istemiyorum. Ama cokta dandik yan sanayide taktırmam. Taksim Beşiktaş Mköy yada Beylikdüzü civarlarında tamir ettirebileceğim bir yer tavsiyesi var mı? Ikisinin arasinda bisey varmi asd nerde taktirirsan taktir yan sanayi cin mali takicaklar, cok kötu olmaz merak etme. Orjinalide cinde uretiliyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 işte o çin malınında en dandik olanlarından olmasın. okey orjinali kadar dokunmatik hissi ve sağlamlığı mutlaka olmayacaktır ama zımpara kağıdına sürttürüyo hisside vermesin :) Ben iphone 4 varken yine böyle kırmış mköy taraflarında değiştirmiştim ama seneler oldu. Netten araştırdım değiştirdiğim yeri bulamadım. Bu arada şuanki kullandığım iphone 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Alaksız mekan olcak soledıgın yerlerden ama Rumelı hısar ustunde 5i 140 5s de 150 ye değiştiriyorlar 3 arkadısımda orda degıstırdı gayet memnunlar. Problem cıkarsa zaten telafı edıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar