Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone ve kırık ekran


serjuhan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar merhaba

Yere düşerek ön camı kırılmış bir iPhone mevcut ne yazık ki elimde. Başına gelmiş ve değiştirtenlerden yardımcı olmasını dileyeceğim.

Bu arada cihaz 4S ve Frankfurt'tan Mart 2012'den alınma.

Bir ara Apple garantisi geçse de belli bir ücret karşılığında bir kereye mahsus cihazları değiştiriyor deniyordu. Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı? Şansa abim 2 hafta sonra Frankfurt'a gidecek yani aldığımız Storea götürebilirse bir güzellik yaparlar mı acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yan sanayi bile takilsa performans olarak etkiledigi bisey yok orjinal gibi oluyo. Camla lcd digitizer tek parca, ayiramazsin onlari(ayriliyo ama cok boktan bi is ayirmasi, ayrica sonra oturtmasida ayri mevzu). Garantisi yoksa ebay uzerinden parca temin edip kendin bile yapabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 11 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Hanımın 4sini ufak bir tartışmada duvara atmak suretiyle kırınca gidip 85tl ye ekran aldım,5tl tornavida seti,açarken bataryanın kablosunu kopardım 40da o 125tl ye maloldu. saat 8 de başlayıp 11de alkol takviyesiyle bitirebilmiştim. 6 vida arttırmıştım tabi usta olunca normal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
CuteButPsycho said:

Bir up'da benden o zaman. Telin ekranı kırıldı. Kaç ay oldu bir türlü gidip yaptıramadım.

orjinal taktırmak istemiyorum. Ama cokta dandik yan sanayide taktırmam. Taksim Beşiktaş Mköy yada Beylikdüzü civarlarında tamir ettirebileceğim bir yer tavsiyesi var mı?


Ikisinin arasinda bisey varmi asd nerde taktirirsan taktir yan sanayi cin mali takicaklar, cok kötu olmaz merak etme. Orjinalide cinde uretiliyo sdfg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte o çin malınında en dandik olanlarından olmasın.
okey orjinali kadar dokunmatik hissi ve sağlamlığı mutlaka olmayacaktır ama zımpara kağıdına sürttürüyo hisside vermesin :)

Ben iphone 4 varken yine böyle kırmış mköy taraflarında değiştirmiştim ama seneler oldu. Netten araştırdım değiştirdiğim yeri bulamadım. Bu arada şuanki kullandığım iphone 5.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...