Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avensis mi Jetta mı?

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Şu anda mitsubishi var, aşinayım japonlara yani.

Jetta
1.4 TSI 122 PS Tiptr. DSG Comfortline 60.000
1.4 TSI 122 PS Tiptr. DSG Highline 63.800

Bu ikisinden biri, üzerine renkli cam, metalik siyah ve jant ekleniyor, +3k falan ekstrası oluyor.

Avensis
Yeni Avensis 1.6 Elegant Extra 66,500

Bunun avantajı Mayıs ta başlıyor ödeme ama düz vites ya, yazarken vazgeçiyorum bak, geeeeçtim gibi, +7k da o yazar.
Sosyal ağlarda paylaş

avensis kullanmadım ama jetta kullanan adam olarak araba da benim gözlemlediğim olumsuzluklar

- içeriye çok fazla gürültü alıyor, özellikle yüksek hızlarda işkence oluyor bu, motorunun sesi de bir lancer değil.
- ilk viteslerde biraz ağır hızlanıyor
- benzinli olanlar bayağı sağlam yiyor benzini (gerçi tsi motor fln vardır şimdi azalmıştır benzin tüketimleri, benim kullandığım 7 ileri otomatikti)
- yine yüksek hızda viraj kaçırabiliyor, özellikle bolu yolunda fln 5-6 kez yaşadım ben.

onun dışnda tam bir konfor arabası, biton teknolojik zerzevat var içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

icinin sıkıcı olması dısında jetta cok iyi arac. dusuk hacimli motorlarda bile nefis performans var.

Rns 510 fln yoksa klasik bi konsol evet ama ekletince degisiyor ya. Vw lerde konsol klasik zaten, eklettiklerinle farklilasiyor. Tabi fiyatlari da geciriyor dogus ek paketlerde.

Dusuk hacim performansina da katiliyorum. 1.2 bizimki, turbocharge hacimden gelen acigi cok rahat kapatiyor. Dusuk devirlerde devreye giriyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...