dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Max 66 ya çıkıyorum desek, bu ikisinden daha iyi bir seçenek var mı? Varsa nedir, yoksa hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 insignia ikisini de tokatlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 opel sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 o zmn avensis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 toyota ıııh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Hangisi hangi donanimla, hangi motor, ne kadar fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ayni segmentte degiller ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 abi gorsellik diyosan jetta akar, ama motor, saglamlık diyosan avensis. bence her turlu jetta, ayrıca daha once japon aracı kullanmadıysan once denemelisin. gaza gelip alırsın sonra pisman olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 belki accord da düşünebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Şu anda mitsubishi var, aşinayım japonlara yani. Jetta 1.4 TSI 122 PS Tiptr. DSG Comfortline 60.000 1.4 TSI 122 PS Tiptr. DSG Highline 63.800 Bu ikisinden biri, üzerine renkli cam, metalik siyah ve jant ekleniyor, +3k falan ekstrası oluyor. Avensis Yeni Avensis 1.6 Elegant Extra 66,500 Bunun avantajı Mayıs ta başlıyor ödeme ama düz vites ya, yazarken vazgeçiyorum bak, geeeeçtim gibi, +7k da o yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ben de cazip bi olay var zannettim. jetta no contest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 jetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mayıs cezbetmişti bir an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 lpg düşünüyorsan sunları alcağına otomatik civic al yoksa da dsg jetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 cetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Golf. Jettaya para vermek yerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Skoda Octavia dizel al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Jetta elbette. Abimde var 2012 jetta, problemsiz arac. Tek problem, bugun alsan subata kadar ancak gelir buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 icinin sıkıcı olması dısında jetta cok iyi arac. dusuk hacimli motorlarda bile nefis performans var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 8`inde veriyorlar, onu garantiledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 O zaman gogo jetta abi. Bursa dogus 3 ay bekletmisti bizi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 avensis kullanmadım ama jetta kullanan adam olarak araba da benim gözlemlediğim olumsuzluklar - içeriye çok fazla gürültü alıyor, özellikle yüksek hızlarda işkence oluyor bu, motorunun sesi de bir lancer değil. - ilk viteslerde biraz ağır hızlanıyor - benzinli olanlar bayağı sağlam yiyor benzini (gerçi tsi motor fln vardır şimdi azalmıştır benzin tüketimleri, benim kullandığım 7 ileri otomatikti) - yine yüksek hızda viraj kaçırabiliyor, özellikle bolu yolunda fln 5-6 kez yaşadım ben. onun dışnda tam bir konfor arabası, biton teknolojik zerzevat var içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 toggie said: icinin sıkıcı olması dısında jetta cok iyi arac. dusuk hacimli motorlarda bile nefis performans var. Rns 510 fln yoksa klasik bi konsol evet ama ekletince degisiyor ya. Vw lerde konsol klasik zaten, eklettiklerinle farklilasiyor. Tabi fiyatlari da geciriyor dogus ek paketlerde. Dusuk hacim performansina da katiliyorum. 1.2 bizimki, turbocharge hacimden gelen acigi cok rahat kapatiyor. Dusuk devirlerde devreye giriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kaç beygir 1.2ler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Comfort a Rns 510 ekleniyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar