Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Nakit ihtiyacı için bugün Turkcell'den alınmış sıfır kutusu açılmamış jelatinleri üzerinde beyaz Samsung S4. 24 ay garantili. Fiyat 1400 pazarlıksız.. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Telefonu aldiktan 10 dakika sonra mi nakite ihtiyacin oldu abi. Biz biliyoruz seni, burada sokmez o pazarlama sozcukleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 niye abi parayı telefona yatırınca nakit ihtiyacı hasıl olur yani normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 1300 lira veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 kar var mı bu işte konuşma paketleri filan daha ucuza gelmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 nakit ihtiyacin varsa neden telefon aldin ki? almayaydin. almadin mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Abi kondom falan geçirmediysen telefona gayet iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Kazanmış satio abi adam satmasin mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Esh said: Telefonu aldiktan 10 dakika sonra mi nakite ihtiyacin oldu abi. Hehe yok abi:) nakit ihtiyacım olduğu için kontratlı aldım, satıyorum. Fiyatta indirim yapamam lütfen ısrar etmeyin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 kusura bakma ama bence elinde kalır o telefon eğer pazarlık yok diyorsan B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 adamın hayatı hep bir katakulli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 24 ya da 36 ay vadeli kredi cekiyor bir nevi telefonu satinca nakiti oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 abi iyi ihtimalle 2400 liraya falan geliyor telefon, mantıklı mı ki hesap kitap uğraşamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 forgiver said: kar var mı bu işte konuşma paketleri filan daha ucuza gelmez ki kar 1400 tl işte abi mayhem kazanmıştır bi çekilişten falan ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 acil nakit lazım olunca millet kredi gibi kontratlı telefon alıp satıyor. baya zarar ediliyor aslında toplamda ama acil olunca yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Gevurlar da yapıyor bunu ama benim anlamadığım neden telefonu almadan önce sormuyor insanlar. Misal böyle alınmış iphone 5s iyi bir fiyata olsa havada kapardı bir sürü insan. Gerçi bu işi yapan mayhem olunca, insan kesin bir bildiği vardır diyor sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bununda fiyatı iyi ki. şuan piyasada en ucuz 1869 lira. (media marktta) telefonu sıfır ve trden alacak bir kişi için 1400 lira iyi bir fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 darty'de 1600 gözüküyor http://www.darty.com.tr/e_commerce/Ak-ll-Telefon/SAMSUNG/I9500-GALAXY-SIV-16-GB-MAV--p-101180-c-12.htm?affil=3F26A2A1219BFD1604EA39D6E8BF5D15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 İthalatçı Firma Garantisi Altındadır. Samsung Türkiye değil. Evo diye bir apartman dairesindeki bir ithalat/teknik servis firmasıyla çalışıyorlar. Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yok mu alan? mis gibi, kutusunun içinde halen kore havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mayhem said: İthalatçı Firma Garantisi Altındadır. Samsung Türkiye değil. Evo diye bir apartman dairesindeki bir ithalat/teknik servis firmasıyla çalışıyorlar. Kapiş? SAKIN SAKIN SAKIN ALMAYIN bakın büyükçe yazdım. Teleservice, Telpa, Başarı, Genpa, KVK haricinde 250 liraya da verseler almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Sna toplam kaca patladi 24 ay taksitle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Theridone said: SAKIN SAKIN SAKIN ALMAYIN bakın büyükçe yazdım. Teleservice, Telpa, Başarı, Genpa, KVK haricinde 250 liraya da verseler almayın. şu yanlış anlaşılmasın. benim cihaz direkt samsung distribritör garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ha evet, Mayhem'in cihazı yermek için demedim onu. merdiven altı garantilere dedimdi. yanlış anlaşılma olmasın. sonra aha böyle benim gibi 5 ay garantiden cihaz beklersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 1375 liraya indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar