UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Amiga'da Goal ve Prince of Percia Pc'de Sensible Soccer[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
othinn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 başka bilgisayarda lotus u oynadığımı hatırlıyorum,doom da vardı tabiki,kendi pcmde ilk nfs oynamıştım,fifa97 ile beraber
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Commodore 64'de bir oyun vardı ismini hatırlamıyorum hmm mortal kombat da vardı amiga'da lotus vardı ondan sonra... PC'deki ilk oyunum ise Quake I dir bir sürü anısı vardır ahhhhh bunu oynarken karşı komşunun annesi kalp krizi mi ne geçirmişti oyunla alakalı değil ama oyun aklıma kazındı o olmasa gene de kazınırdı gerçi ahh ahh[Allah korusun cık cık][signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 fifaydı hatta bilgisyasayarı baglamaya gelen adamın yanında vardı fifa adam vermem benim en sevdigim oyun fln dedi o zamanın parasıyla ne kadar verdik bilmiyorum adamdan almıştım cdyi[signature][hline]
Worth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 4d sport driving :) uzaya hiç uçtunuzmu piskopat oyun[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server Coming Soon [NOS]RedHotRyder
mutos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 nick baum ilk oynadıgım oyun.platform idi :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 THA LOST WİKİNGSSS!!!!!!!!!!! kralını tanımam[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
bega Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 dostan snake oynamistim way bee ne gunlerdi. bi de muz atan goriller vardi..o da cok komikti[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
mutos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 hahah gorilla ya superdi o da :P.qbasic den sanırım acılıodu :D worms mantıgı ordan esinlenmis olcak :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz.
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 commodore64 - blue max -1985 ogünden beri aralıksız oyun oynuyorum :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Fifa 96 ve Mortal Kombat[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená [Bu mesaj RaVena tarafından 12 Haziran 2004 12:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Genel olarak bilgisayarda: Prince of Persia 1 Kendi bilgisayarımda: C&C[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Commodore64 da silk worm la başlamıştım. road burner, green beretle devam etmişti..az joystick kırmadım şu green beret'te, ne kıldı ya milimetrik bir dokunuşla askerlere değsen ölüyordun... sonra bilgisayar aldık ve civilization la başladım. hatta daha sonra civ'in bir dosyasını editleyip türkçeleştirmiştim başlangıç demosunu izler izler gülerdim.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hatta macintosh'ta da bonzai diye bir oyun vardı hayal meyal hatırlıyorum. ilk onu oynamıştım. hatta sim tower'ı sim city'yi fln ilk mac'de oynadım.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 commodor 64 de rambo oyunu vardi yani bizim mahalledeki bilgisayarci kasetin uzerine rambo yazmisti onu oynuyoduk[signature][hline]
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 eğer amiga zart zurt saymassak: bi oyun vardı ama adını bilmiorum bilsem yüklicem böle başta gemi alıodunuz sora denizi falan dolaşıodunuz denizde gittikçe yemek fln düşüodu adalara çıkıodunuz kızılderililerle konuşuodunuz işte onlar size inek veriodu siz bişiler veriodunuz falan bazıları saldırıodu..aaah ah adını bilsem
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ekim 90 pacman :)[signature][hline]Your death will be avenged !!!
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Amiga'da Twinworld (Orijinal almıştım 80 bin liraya :)) PC'de de ilk cd oyunumu hatırlıyorum, Crusader: No Regret'ti. İkinci de Warcraft 2.[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim.
prondir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Eskiden Dave die bi dos oyunu vardı ilk onu oynamıştım :D
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Wolfeinstein 3d Süfer oyun.[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected] I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 midtown madnes :)[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Öne çıkan mesajlar