Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarda ilk oynadığınız oyun neydi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Amiga'da Goal ve Prince of Percia
Pc'de Sensible Soccer[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Commodore 64'de bir oyun vardı ismini hatırlamıyorum hmm mortal kombat da vardı amiga'da lotus vardı ondan sonra...
PC'deki ilk oyunum ise Quake I dir bir sürü anısı vardır ahhhhh bunu oynarken karşı komşunun annesi kalp krizi mi ne geçirmişti oyunla alakalı değil ama oyun aklıma kazındı o olmasa gene de kazınırdı gerçi ahh ahh[Allah korusun cık cık][signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Mesaj tarihi:
fifaydı
hatta bilgisyasayarı baglamaya gelen adamın yanında vardı fifa
adam vermem benim en sevdigim oyun fln dedi o zamanın parasıyla ne kadar verdik bilmiyorum adamdan almıştım cdyi[signature][hline]
Mesaj tarihi:
dostan snake oynamistim way bee ne gunlerdi. bi de muz atan goriller vardi..o da cok komikti[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
hahah gorilla ya superdi o da :P.qbasic den sanırım acılıodu :D
worms mantıgı ordan esinlenmis olcak :P[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
Genel olarak bilgisayarda: Prince of Persia 1
Kendi bilgisayarımda: C&C[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Commodore64 da silk worm la başlamıştım. road burner, green beretle devam etmişti..az joystick kırmadım şu green beret'te, ne kıldı ya milimetrik bir dokunuşla askerlere değsen ölüyordun...
sonra bilgisayar aldık ve civilization la başladım. hatta daha sonra civ'in bir dosyasını editleyip türkçeleştirmiştim başlangıç demosunu izler izler gülerdim.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır.
Mach en Deth
Mesaj tarihi:
hatta macintosh'ta da bonzai diye bir oyun vardı hayal meyal hatırlıyorum. ilk onu oynamıştım. hatta sim tower'ı sim city'yi fln ilk mac'de oynadım.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır.
Mach en Deth
Mesaj tarihi:
eğer amiga zart zurt saymassak:
bi oyun vardı ama adını bilmiorum bilsem yüklicem böle başta gemi alıodunuz sora denizi falan dolaşıodunuz denizde gittikçe yemek fln düşüodu adalara çıkıodunuz kızılderililerle konuşuodunuz işte onlar size inek veriodu siz bişiler veriodunuz falan bazıları saldırıodu..aaah ah adını bilsem
  • Yeni Oluştur...