dana22 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 yuzerek gecmek zorunda kalmasinlar da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 uzun zamandır beklenen an asdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 esasinda uzmanlik alanimiz..bildigin derail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 olur öyle ufak tefek şeyler ya sıkıntı yok.Su basmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Munferit. Bir tren raydan cikti diye marmaraya laf edemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Okadar normal den sayilio ki artik kimse sallamio haber niteligi bile yok isyan edende yok hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 paralel raylardan kaynaklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Bir gun buyu yaptilar ondan oldu diyecekler diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 isini bilmeyen cavuslar, doner raylari avuclar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ray malafalitikooooo ray ray ray raaayyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 çok güzel değil mi ama ya https://www.google.com.tr/search?q=barbara+palvin+tumblr&safe=off&espv=2&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwixtITV8ojMAhUwb5oKHZqrCjsQ_AUIBigB#safe=off&tbm=isch&q=barbara+palvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 degil..gel dese gitmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 imkanı yok. +18 https://www.google.com.tr/search?q=barbara+palvin+tumblr&safe=off&espv=2&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwixtITV8ojMAhUwb5oKHZqrCjsQ_AUIBigB#safe=off&tbm=isch&q=barbara+palvin+victoria%27s+secret&imgrc=ENGtuyUaLF21LM%3A edik:foto yerine link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 sabah ya ray kırıldı ya da makas hatası falan yaptılar usluca çıktı bitanesi raydan. sonra çözemediler sorunu, üsküdara kadar bir tanesi taşıyor, üsküdardan ayrılık çeşmesine başka bir tanesi. ikisi de aynı perona yanaşıyor öbür taraf iptal. böyle olunca sefer kontrolü, sinyalizasyon falan pipişi tutmuş, 10 yerine 20 dkda bir yapar hale gelmişler seferleri... akşam bununla dönmeye çalıştım. bilsem doğrudan bakırköyden vapura geçerdim... belamız sevildi ben ne metrobüslere bindim, ne otobüslere arka kapıdan çantayı dışarıda bırakarak falan bindim ama böyle bir şey görmedim. bugünkü arızadan sonra bildiğin pazar 16.00 ikeası gibi olmuştu. (bu araçlara hiç binmek zorunda kalmamış zenginler de kafasında canlandırabilsin diye) tokyo metrosu gibi düşün ama insanlar kapıda yarım duruyor, kapı anonsu yapılıyor sallayan yok, içeridekiler gidemiyoz gidin vapura binin diye kızıyor, dışarıdakiler sen insene diyorlar, ama kollar kalkıp inemeyecek kadar herkes temas halinde, öyle lafta atışabiliyorlar anca ahah. baya ana bacı küfreden oldu KİMSE KAVGA EDEMEDİ SFDSFD alet o kalabalığı yiyince geri asrın projesinin kalanı kırılmasın diye tıngır mıngır götürüyorlar bi de aleti, sadece boğazı 15 dkda falan geçti. üsküdarda yeter lan dedim taksiye attım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 what an adventure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 marmaray dümdüz yol dğeil mi? nasıl raydan cıkıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 kartal metrosundan gayrettepeye gelene kadar anam ağladı. Hepsinin allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Fallout tadında yaşıyoruz her gün başka bir aksiyon var şu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Anhora sen İstanbul da yaşamıyonki sana noluyor.Bırak biz sövelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Yaşamıyoruz diye hiç mi yaşamayacağız. 3 ay sonra dönüp dolaşıp geleceğim yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 otur orduda, senin ne isin istanbulda ya, kabakci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Emekli şehri orası. Fındıktan başka geçimleri yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Bak ben İ.Melig Gökçek'e laf atmam hiç.Ordu fatsalıysan japonyada japondan çok ordulu varmış orayı zorla az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 nasıl gitmişler taa japonyaya bizde gidek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 masa said: kartal metrosundan gayrettepeye gelene kadar anam ağladı. Hepsinin allah belasını versin. En cok laf etmek istedigim yere degindin... Amelelikleri soyle dizicem; Anadolu yakasindaki trenler turk yapimi levent metrosundan kopyalayarak yaptilar Bu nedenle cok sorunlular En belirgin ozelligi iscilik cok kotu 2. Ses izalasyonu cok kotu 3. Bildigin disardan ruzar girio iceri 4. Fren ve kalkis- Basta makinistler okuz sanmistimda halen boyle ve avrupa yakasi halen kaymak gibi kalkip duruyor 5. Metro ici su akintilari Ha bide Metrobus aktarmasi kesmekesi var 2km yuruosun lan! Neymis baglantiliymis Hadi direkt metroyla gidelim dedin marmaray var onunda asaya yukari cikis ordada 15dk kayip Sehircilik ve planlama 0 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar