Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 (düzenlendi) haa şimdi anladım 8.aydan önce gidip gssden yararlanamamışın tamam, e borç varsa ve başka bir şeyde yoksa yararlanamayacan tabii lan ahusdfghjk bağkur gördüyse adına senden habersin şirket falan kurmuş olmasınlar panpa bi bak ahah Aralık 22, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 abi yararlanmak degil derdim zaten tam tersine yıllarca hastaneye gitmeden borç yazdırmışım kendime. ama işte sgk ya gidip kapattırmıştım bunu eleman bi skim kapamamış, unuttum gitti bende edevletten kontrol etmemiştim. ben hastanede muane ücretini cıkarırken kadın söyledi veznede senin borç var haberin varmı diye fln ordan acıldı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 2 saat önce, Daesu dedi ki: GSS faizleri silinmiş girdim baktım bende. ben sunu demeye gelmiştim zaetn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 (düzenlendi) o geçişlerde çok saçmalıyorlar ya takip etmezsen, 25 yaş altı öğrencilere de paso gss açıyolardı bi ara, bakıp öğrenci belgesi götürüp sildirmezlerse gg gss olayı genel olarak ne boş bir şey zaten ya adamın işi yok borç çıkıyor. 10 yılda 1 hastaneye giden adamlar var senin benim gibi fakat her gün gereksiz acile giden tiplerin ücreti karşılıyoz. hatta 4a çalışanın da sgkyı seçenekli yapmaları lazım. her ay 1/3 maaş vergi veriyoz zaten bi de hastane kullanmadan sgk haracı...... neyse bura TR Aralık 22, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 2 gün önce eve haciz kağıdı göndermişler 30k borcun var diye. 12 k borç tutarı. faizi 17k ne güzel. ilk 1-2 sene ödemiştim sonra bu uygulama haksız kişinin kendi kararı olmadan uygulanamaz kaldırılıcak af gleicek diye konuşuldu. bir ara af gelmiş ben kaçırmıştım sonra gene af gelir diye hiç bakmadım.. Kontrol edin size de gelmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 bende de bir 10k var 4-6 benim de. bakalım, gerekirse öderiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 inanılmaz bir soygun düzeni. faiz için yapılandırması falan çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 mecliste konuşulan torba kanun pakette birkaç haftaya sgk yapılandırmasınıda içeriyor deniyorda o süreye kadar haciz işlemi başlarsa gg oluruz. gerçi haciz de ev içindeki ortak kullanım malları haczedilemiyor diye duymuştum kişiye ait eşyalar alınıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 bizlere zorla kullanmadığımız istemediğimiz sigorta yaptırılırken diğer yanda şunlar oluyor; 'Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2013-2023 döneminde Cengiz Holding'in 2,6 milyar TL'lik vergi borcunu ve 4,9 milyar TL'lik vergi cezasını sildi.' tam bir yağma düzeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 benim gelirim sifir gorunurken bile belli bir bedel cikartmislardi, bir turlu muaf olamadim o odemeden universitenin bittigi sirada. hic odemek istemiyorum oysa, ozellikle de yandasi boyle beslerken ama iste faiz indirimi filan gelse oder gecerim su an. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2024 bana da lisans bittikten sonra YL bursu alırken yapıştırmaya başlamışlar. yeni mezun işsize bunu dayamak kadar aşağı bir şey yok. haciz vs. bir şekilde ödetecekler bunu belli. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar