Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mithat said:

Oğlum 25 yaşında hayata yeni mi atılıyosunuz lan siz , yaşım 23 yazın düğün var millet uzak mesafe yürür mü ilişki diye soruyo , 25 yaşına gelmişsin pis herif git evlenme teklif et kızı al yanına işte daha ne istiyon lan. Heee yok evlenme teklif edicek kadar sevmiyosan , zaten hiç senin olmamıştır git başkasını bul eğlen bari.

bir abdullah gül değilsin
Mesaj tarihi:
ginaly said:

güzel bir bütçe ayırarak ankaraya git, o gece seks yapın, ertesi gün hadi bye diyip geri dön, arama.
artık senin düşünmene gerek kalmaz, o başlar düşünmeye, uzak mesafe nasıl yürütürüm falan filan diye.

win. thread kapanabilir.
Mesaj tarihi:
Ya 25 yaşına gelmiş okul daha yeni bitiyor , daha işe güce yeni atılıyor, diyor ki ankarada kız var napam hacı. Bence önce bir liseye geri dön , bir yaz aşkı falan yap sen , daha oraları atlatamamışsın , sonra tekrar geri gel 25 yaşına sen.

25 yaşında hala tırt ilişkilerin peşinden koşacaksanız kusura bakmayın ama aptal olan sizsiniz , he evlen demiim peki ama bari evleniceğin insanı aramaya başla hafiften? Abi ankarada ki kızdan 2 posta çıkar mı ya? Diye başlık açarsan alacağın cevapta bu olacak üzgünüm.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Ya 25 yaşına gelmiş okul daha yeni bitiyor , daha işe güce yeni atılıyor, diyor ki ankarada kız var napam hacı. Bence önce bir liseye geri dön , bir yaz aşkı falan yap sen , daha oraları atlatamamışsın , sonra tekrar geri gel 25 yaşına sen.

25 yaşında hala tırt ilişkilerin peşinden koşacaksanız kusura bakmayın ama aptal olan sizsiniz , he evlen demiim peki ama bari evleniceğin insanı aramaya başla hafiften? Abi ankarada ki kızdan 2 posta çıkar mı ya? Diye başlık açarsan alacağın cevapta bu olacak üzgünüm.

dostum ben senin gibi ömrümün öncelerini 1 hatuna adamadım üzgünüm bro:) yaşadığım herşeyden memnunum.Postlarıma dikkat edersen zaten ilerde evlenmek istediğim havası alırsın,ama sen 2 posta attır demişsinde,2 posta attırıcak yeni evlenicek sensin bence
Mesaj tarihi:
Mithat said:

asil tirt iliskilerin yasi 25 lan
napiyim ben bu yasta ciddi iliskiyi??
Mesaj tarihi:
Raistllin said:

dostum ben senin gibi ömrümün öncelerini 1 hatuna adamadım üzgünüm bro:) yaşadığım herşeyden memnunum.Postlarıma dikkat edersen zaten ilerde evlenmek istediğim havası alırsın,ama sen 2 posta attır demişsinde,2 posta attırıcak yeni evlenicek sensin bence

Mithat said:

Heee yok evlenme teklif edicek kadar sevmiyosan , zaten hiç senin olmamıştır git başkasını bul eğlen bari.

Okuma yazmanında olduğuna inanıyorum , hem benim yazdığımı okuyorsun hemde cevap yazıyorsun , bari atlamadan tek seferde oku şunları. Madem amacın gırgır yok evlenmem ben bu yaşta bıdı bıdısı yapıcaksın , bursadan falan bari bulacaksın birini , he yok ankara ankara diye ilişki tutturuyosan ciddi düşüneceksin , he hem gırgır amaçlı ciddi olmayan ilişkin olacak hemde bursa ankara arası olacak , aferin kardeşim aferin.
Mesaj tarihi:
Mithat'cım canım kardeşim burda herkes beni anladı bi sen anlamadın,ben 1 ayda bi kızla evlenicek duruma gelemem en az 2-3 yıl sonra bunu anlarım böyle şeyler çocuk oyuncağı değil dimi canım kardeşim ?
Mesaj tarihi:
Raistllin said:

Mithat'cım canım kardeşim burda herkes beni anladı bi sen anlamadın,ben 1 ayda bi kızla evlenicek duruma gelemem en az 2-3 yıl sonra bunu anlarım böyle şeyler çocuk oyuncağı değil dimi canım kardeşim ?

Bende diyorum ki , eğer ciddi düşünüyosan , ankara değil çinde olsa yine yürütülür , yok ciddi düşünmeyeceksen ne kafanı yoruosun bursa çocukları meşhur nasıl olsa sana onlar yakışır gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Raistllin said:

Bende diyorum ki , eğer ciddi düşünüyosan , ankara değil çinde olsa yine yürütülür , yok ciddi düşünmeyeceksen ne kafanı yoruosun bursa çocukları meşhur nasıl olsa sana onlar yakışır gibi duruyor.

yaşının 23 olduğunu bu mesajla belli ettin seni öpüyorum mithat
Mesaj tarihi:
Yok evlenmeyeceksen pompa peşinde koş ne diye ankara bursa kendini uğraştırasın , ya git ankarada ki kızla evlen ya da bursada pompadan pompaya koş , hem pompa yok hem tek ilişki çok saçma diyorum ben.
Mesaj tarihi:
Haydaa , kardeşim bende bugünden ciddi düşün demiyorum hatunla , ben kafa yapısı olarak söyluyorum , hani yok ben ciddi düşünmem kimseyle olabilir belki adamın kafası veya doğru birini bulursam evlenirim de olabilir. Ne arkadaşlarım oldu 3 yıllık ilişkisi vardı herif hala ciddi düşünmüyorum diyodu hani bu tek birine bağlı değil kendi içinde olan bişi. Bunu da mı anlamak zor.
  • Yeni Oluştur...