Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 @viva yok lan çok kız geçti hayatımdan da bu kızda farklı bişeyler var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mithat said: Oğlum 25 yaşında hayata yeni mi atılıyosunuz lan siz , yaşım 23 yazın düğün var millet uzak mesafe yürür mü ilişki diye soruyo , 25 yaşına gelmişsin pis herif git evlenme teklif et kızı al yanına işte daha ne istiyon lan. Heee yok evlenme teklif edicek kadar sevmiyosan , zaten hiç senin olmamıştır git başkasını bul eğlen bari. bir abdullah gül değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ginaly said: güzel bir bütçe ayırarak ankaraya git, o gece seks yapın, ertesi gün hadi bye diyip geri dön, arama. artık senin düşünmene gerek kalmaz, o başlar düşünmeye, uzak mesafe nasıl yürütürüm falan filan diye. win. thread kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Ya 25 yaşına gelmiş okul daha yeni bitiyor , daha işe güce yeni atılıyor, diyor ki ankarada kız var napam hacı. Bence önce bir liseye geri dön , bir yaz aşkı falan yap sen , daha oraları atlatamamışsın , sonra tekrar geri gel 25 yaşına sen. 25 yaşında hala tırt ilişkilerin peşinden koşacaksanız kusura bakmayın ama aptal olan sizsiniz , he evlen demiim peki ama bari evleniceğin insanı aramaya başla hafiften? Abi ankarada ki kızdan 2 posta çıkar mı ya? Diye başlık açarsan alacağın cevapta bu olacak üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 @rai kanka yanılgı 'iste bu dogru hatunu buldum' demekle baslıyor. sonra gelsin ask acısı, gitsin 100lükler. bu arada @ginaly reyz kızı kacırmaman adına gerekeni soylemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mithat said: Ya 25 yaşına gelmiş okul daha yeni bitiyor , daha işe güce yeni atılıyor, diyor ki ankarada kız var napam hacı. Bence önce bir liseye geri dön , bir yaz aşkı falan yap sen , daha oraları atlatamamışsın , sonra tekrar geri gel 25 yaşına sen. 25 yaşında hala tırt ilişkilerin peşinden koşacaksanız kusura bakmayın ama aptal olan sizsiniz , he evlen demiim peki ama bari evleniceğin insanı aramaya başla hafiften? Abi ankarada ki kızdan 2 posta çıkar mı ya? Diye başlık açarsan alacağın cevapta bu olacak üzgünüm. dostum ben senin gibi ömrümün öncelerini 1 hatuna adamadım üzgünüm bro:) yaşadığım herşeyden memnunum.Postlarıma dikkat edersen zaten ilerde evlenmek istediğim havası alırsın,ama sen 2 posta attır demişsinde,2 posta attırıcak yeni evlenicek sensin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mithat said: Ya 25 yaşına gelmiş okul daha yeni bitiyor , daha işe güce yeni atılıyor, diyor ki ankarada kız var napam hacı. Bence önce bir liseye geri dön , bir yaz aşkı falan yap sen , daha oraları atlatamamışsın , sonra tekrar geri gel 25 yaşına sen. 25 yaşında hala tırt ilişkilerin peşinden koşacaksanız kusura bakmayın ama aptal olan sizsiniz , he evlen demiim peki ama bari evleniceğin insanı aramaya başla hafiften? Abi ankarada ki kızdan 2 posta çıkar mı ya? Diye başlık açarsan alacağın cevapta bu olacak üzgünüm. asil tirt iliskilerin yasi 25 lan napiyim ben bu yasta ciddi iliskiyi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Raistllin said: dostum ben senin gibi ömrümün öncelerini 1 hatuna adamadım üzgünüm bro:) yaşadığım herşeyden memnunum.Postlarıma dikkat edersen zaten ilerde evlenmek istediğim havası alırsın,ama sen 2 posta attır demişsinde,2 posta attırıcak yeni evlenicek sensin bence Mithat said: Heee yok evlenme teklif edicek kadar sevmiyosan , zaten hiç senin olmamıştır git başkasını bul eğlen bari. Okuma yazmanında olduğuna inanıyorum , hem benim yazdığımı okuyorsun hemde cevap yazıyorsun , bari atlamadan tek seferde oku şunları. Madem amacın gırgır yok evlenmem ben bu yaşta bıdı bıdısı yapıcaksın , bursadan falan bari bulacaksın birini , he yok ankara ankara diye ilişki tutturuyosan ciddi düşüneceksin , he hem gırgır amaçlı ciddi olmayan ilişkin olacak hemde bursa ankara arası olacak , aferin kardeşim aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Senko sen çık aradan , sana ben bol bol iskandinav getirticem , sen evlenme zaten evlenirsen hata emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 mithat dragonmax'ın fake i mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mithat said: Senko sen çık aradan , sana ben bol bol iskandinav getirticem , sen evlenme zaten evlenirsen hata emenike. ^_^ cmns ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Bende senko olsam bende evlenmezdim , allah hepimizi senko eğlesin sübhaneke amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 23ünde hayata atılmak nedır ya o kadar mı fakirsiniz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mithat'cım canım kardeşim burda herkes beni anladı bi sen anlamadın,ben 1 ayda bi kızla evlenicek duruma gelemem en az 2-3 yıl sonra bunu anlarım böyle şeyler çocuk oyuncağı değil dimi canım kardeşim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Birlikte olun hevesini al tamamdır. Gerisini düşünme bırak o düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 daha 3 çocuk yapılcak bence mithat haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 sağlam temellere dayalı değilse usun mesafe ilişkisi elinde patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Raistllin said: Mithat'cım canım kardeşim burda herkes beni anladı bi sen anlamadın,ben 1 ayda bi kızla evlenicek duruma gelemem en az 2-3 yıl sonra bunu anlarım böyle şeyler çocuk oyuncağı değil dimi canım kardeşim ? Bende diyorum ki , eğer ciddi düşünüyosan , ankara değil çinde olsa yine yürütülür , yok ciddi düşünmeyeceksen ne kafanı yoruosun bursa çocukları meşhur nasıl olsa sana onlar yakışır gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mithat said: Raistllin said: Mithat'cım canım kardeşim burda herkes beni anladı bi sen anlamadın,ben 1 ayda bi kızla evlenicek duruma gelemem en az 2-3 yıl sonra bunu anlarım böyle şeyler çocuk oyuncağı değil dimi canım kardeşim ? Bende diyorum ki , eğer ciddi düşünüyosan , ankara değil çinde olsa yine yürütülür , yok ciddi düşünmeyeceksen ne kafanı yoruosun bursa çocukları meşhur nasıl olsa sana onlar yakışır gibi duruyor. yaşının 23 olduğunu bu mesajla belli ettin seni öpüyorum mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 mithat benim anladigim kadariyla evlenmiyceksen bosuna kizi mesgulde tutma diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Yok evlenmeyeceksen pompa peşinde koş ne diye ankara bursa kendini uğraştırasın , ya git ankarada ki kızla evlen ya da bursada pompadan pompaya koş , hem pompa yok hem tek ilişki çok saçma diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 mithat sen manyaksın abi raistlin de 17 yaşında gibi konuşuyor. ikiniz de bir acayipsiniz. now gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Bir iliskiye baslamadan "ciddi dusunmek". Lise kantini kokuyo cumlelerin mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Haydaa , kardeşim bende bugünden ciddi düşün demiyorum hatunla , ben kafa yapısı olarak söyluyorum , hani yok ben ciddi düşünmem kimseyle olabilir belki adamın kafası veya doğru birini bulursam evlenirim de olabilir. Ne arkadaşlarım oldu 3 yıllık ilişkisi vardı herif hala ciddi düşünmüyorum diyodu hani bu tek birine bağlı değil kendi içinde olan bişi. Bunu da mı anlamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 hala manyaksın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar