nienna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ama hep com.bilmemne... diye başlıyor ama oyun ismi yazmıyor. sileceğim ama silemiyorum. nasıl öğrenirim neye ait olduğunu o klasörün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 clean master diye bir uygulama var, çok emin konuşmayayım ama bu uygulama artıklarından kalan dosyaları siliyor tam olarak bahsettiğin dosyalar mı değil mi kontrol etmedim ama baya tutulan bir uygulama. bir göz at derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 klasör ismini google'da aratarak buluyorum ben ne olduklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 app info'da yazar http://i.stack.imgur.com/rBU6g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 app silindiyse bulunmaz ki öyle (?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 cd o ne ya milattan önceki android 2.2 falan mı adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 kerane gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar