Zikko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 lobo'yu düşürcem diye rüyalarıma girmişti hayatta açmam artık hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 emeğe saygi treni mi o lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 said: 2 new raids total 16 bosses Yine 8er boss, hiç koymayaydılar daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 25 erden 50 boss mu olsun, ne istiyorsunuz anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 6 ilki diğeri 10.. 8 er değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 aşırı boş bir expansion sanırım ileride şahane şeyler açıklanmazsa ilk kez skipleyeceğim wow exp i olacak. adamlar bile farkında galiba anlattıkları şeylerin ne kadar boş olduğunun sıkıla sıkıla anlatıyorlar. quest itemlarının inventory de yer almaması, toy box özelliğinin gelmesini anlatmaları 10 dakika aldı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 13 kişilik 17 kişilik raidler geldi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 applev0dka said: 13 kişilik 17 kişilik raidler geldi lol lafklşafkada bu ne be hayır nıye 14 18 degılde 13 ve 17 acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 İki tane yenı ırk bır tane yenı sınıf koymak bu kadar mı yoz blizzort??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 tinu said: applev0dka said: 13 kişilik 17 kişilik raidler geldi lol lafklşafkada bu ne be hayır nıye 14 18 degılde 13 ve 17 acaba :) o sayıları ben salladım. kaç kişi girersen zorluk ona göre olcak yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Patladı bu son streamde neyse.. inanılmaz boş şeyler anlatıyorlar... orda izliyenler de boş sanırım.. adam orda diyor ki ya işte LFRDESINIZ BIRKAÇ KİŞİ DÜŞTÜ eee E BEKLİYCEĞİNİZE BOSS GRUP SAYISINA GÖRE SCALE DOWNN OLUYOR.. (sonra durup bir surat yapıp alkış bekliyor)... ya bu expansion özelliği olarak mı koyulur, bunu bir patchte halledersin istesen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ya sakallı " bi dk bi dk şuan herşey çok sıkıcı degil mi.. aklıma başka fikirler geldi " dese heryer kararsa ve asıl intro'yu izlesek 2 yeni ırk , yeni class, efsane sistem ve fikirler falan böle epic bi an yaşansa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Onlarda o heyecan kalmamış artık olmaz öyle birşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 bacak bacak üstüne attı nası düdüklüyom milleti edasıyla oturuyo orda kalıbına tüküreyim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 wow ne abi hala. warcraft 4 yoksa izlemeye bile değmez, bi de millet para veriyor şunu izlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Şu oyunu betasından beri oynadım geçen eylül bıraktım tamamiyle... hiç dönesim kalmadı bu expansionla... ya bana yeni class ve race geliyor diyecek ya da dönmem.. bu ne abi wowda evcilik oynayın işte.. zaman mı kaybetmek istemiyorsunuz hadi serverları oyunu bilmeyen 90larla doldurup, diğer bilenleri deli edelim.. Fikrimiz kalmadı.. UBRS, Auchidon getiriyoruz geri.. bak ama buralar guldan gelip bişiler ypaabilir "winky face".. Ya bitirin şu oyunu lütfen gelsin titan vursun ağzımıza patlasın bitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 http://tr.twitch.tv/wow conan gelmiş :D sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Son patch'in videosu expansion videosundan cok daha iyi. Düsünün artık nasıl exp cıkarmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 AHAHAH CONAN DGFDG dsfgjdshfgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Lan şu exp oyunun son exp'i, hadi cataya, mop'a üşendin özenmedin. Bu exp'e özen bari de, bundan 10 sene sonra böyle bi oyun vardı desin millet. yok ama yok, nato mermer nato kafa. Kınayt onlayn oynıcam ben karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 10 sayfa önce wow bitsin diyince sövüyordunuz :(:( adamlar iyice apple'a döndü ya bg'de bayraklar yavas yavas gri'den renkliye döncek capture ederken. owwww ne büyük innovation mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ahahah conan nasıl bi yeto sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Taiwanlılar ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 şu garrisona bide tarla falan eklerler tam olur dfs, ver elini farmville!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 applev0dka said: 10 sayfa önce wow bitsin diyince sövüyordunuz :(:( adamlar iyice apple'a döndü ya bg'de bayraklar yavas yavas gri'den renkliye döncek capture ederken. owwww ne büyük innovation mk abi onu da geçtim sen yazmışsın sanırım görmemiştim şimdi blue postta gördüm.. The end of this expansion is going to spill over into the next one. Many more expansions are lined up now. bu ney ya bitmiyormuş böyle bu kaç tane var... çocuğum wow oynıcak galiba Abi taiwanlıların tipi efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar