Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ata demirer vestel reklamları DL..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kazaa dan bula bilirsin :-)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:)
Mesaj tarihi:
tv kartı olan birine soyle kaydetsin. var mı tv kartı olan arkadaşlar?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
Mule da yoksa zor valla[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Mesaj tarihi:
Firmanın sitesine bak.Download kısmında olabiliyo Emule e gerek yok wispy mesela beko ya gir download da bütün reklamları reklam muziklerini bulursun..Kesin o firmada yapmıstır..Arcelikti dimi o reklam ?[signature][hline]Corbeau powers our uo
Mesaj tarihi:
Olm kafana koyım senin, bi başlığa bak, bi mesajlara bak öyle yazı yaz lem, hala arçelik diyo ya =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
Lan baslıga baktım yazdım direk burdaki her post u okucak kadar vaktim yok mesgul adamım ben..
oturup post okuyup geyik yapamıyorum burda insanlara elimden geldigince yardım ediyorum işte
git vestelden indir len sende ne bu sirke cevirdiniz burayı..
susun tamam =P[signature][hline]Corbeau powers our uo
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya yardım edin bend şu son reklamı arıyorum bence gayet güzel[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
zannetmem daha internete verilmemiştir verilmişse kazaadan veya vestel'in resmi web sitesinden bulabilirsiniz..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
  • Yeni Oluştur...