Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 evet ata demirerin oynadığı yeni vestel reklamlarını download edebileceğim adres yada ona benzer bir hede varmı.. çok pek mersi.[signature][hline]O artık Ays Hokey'ci..Kafası gözü dağılana kadar..
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 kazaa dan bula bilirsin :-)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:)
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 sanmıyorum..mule'dan bile bulamadım..[signature][hline]O artık Ays Hokey'ci..Kafası gözü dağılana kadar..
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 napıcanki:)[signature][hline]mıhıhı kedi
nuki Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 sahiden gereksiz reklamlar bence yaratıcı ama gereksiz[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 amacına fazlasıyla ulaşmış bir reklam bakın insanları etkilemiş ve konuşturuyor..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator |
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 tv kartı olan birine soyle kaydetsin. var mı tv kartı olan arkadaşlar?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 hangi firmanın reklamıysa sitesine bak mutlaka bulursun..[signature][hline]Corbeau powers our uo
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mule da yoksa zor valla[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Firmanın sitesine bak.Download kısmında olabiliyo Emule e gerek yok wispy mesela beko ya gir download da bütün reklamları reklam muziklerini bulursun..Kesin o firmada yapmıstır..Arcelikti dimi o reklam ?[signature][hline]Corbeau powers our uo
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Olm kafana koyım senin, bi başlığa bak, bi mesajlara bak öyle yazı yaz lem, hala arçelik diyo ya =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 :D pent lol :D bence çok başarılı bi reklam dendiği gibi..konuşturabiliyor insanları..en azından beni konuşturuyo :)[signature][hline]O artık Ays Hokey'ci..Kafası gözü dağılana kadar..
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Lan baslıga baktım yazdım direk burdaki her post u okucak kadar vaktim yok mesgul adamım ben.. oturup post okuyup geyik yapamıyorum burda insanlara elimden geldigince yardım ediyorum işte git vestelden indir len sende ne bu sirke cevirdiniz burayı.. susun tamam =P[signature][hline]Corbeau powers our uo
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 millet ata demirer'in avrupa yakasında ki "kargalar.." şeysi lazım bana nerden bulurum, yollarmı biri?[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 25) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bulamadım vestelin sitesinde =([signature][hline]O artık Ays Hokey'ci..Kafası gözü dağılana kadar..
streamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 valla bende olayi abartayim arkadaslar bende ata demirer gosterilerinin vcdlerini cekebilecegim bir eleman ariyorum :D varmi acaba[signature][hline][email protected]
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ben abi ben biletler senden ama :p[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
redge Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ya yardım edin bend şu son reklamı arıyorum bence gayet güzel[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 zannetmem daha internete verilmemiştir verilmişse kazaadan veya vestel'in resmi web sitesinden bulabilirsiniz..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: chrisvassel, 10 Ekim 2004 16:52 tarihinde demiş ki: bulamadım vestelin sitesinde =( adam bulamadım demis iste :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: nuki, 10 Ekim 2004 15:28 tarihinde demiş ki: sahiden gereksiz reklamlar bence yaratıcı ama gereksiz adam yorumunuzu sormamı$ indirebileceği bir adres sormu$.[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 http://www.heyecan.com/v4/Eglence.asp?P=5 burda kamera arkaları var burda bişyiler bulursun zannediyorum ancak üyelik istiyor.[signature][hline]--- God is in the TV ---
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mısır isteyen?[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day ı going to pass away... Öhöm Öhöm ben :)
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 her türlü reklamı indirebileceğin bildiğim bir site var, reklampark. Hatta ahan da sana ilgili topic (yani aramaya inanın) http://forum.paticik.com/view.php?id=46482[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Öne çıkan mesajlar