DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Dün sipariş verdim, teslim günü de 29 Kasım gözüküyordu, 28inde teslim oldu. Çok düz mantıkla 2 hafta teslim süresi olan Ipad Air de 1 haftada teslim olacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 izmir'de olanlar hisarönü'nde yaptırabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 iPad Air siparişi vereceğim. Apple Store Türkiye'den 2-3 haftalık bekleme süresini göze alarak bu platformdan mı verelim, Vatan Bilgisayar'ın stoklarına girmesini bekleyip olası bir indirimi mi kovalayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ben Apple Storedan verdim siparişi. Vatanı ya da diğerlerini bekleyemedim. Hizlialdan mail geldi zaten. Apple store ile aynı fiyatları. Tedarikçi belli ne de olsa. Aynı şartları sağlıyorlar diye Apple bence en güvenlisi. Gray market mi diil mi derdi olmaz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Dün Apple storea telefon açtım. Karşımdaki adam kibarlıktan kırılıyor. Ama takiplerinde olan bir durum yok. Apple ne zaman gönderirse, o zaman teslim edilecek ürünler. Darty 5 Aralıkta stoğumuzda olacak ve sevkedilecek diyor, Bimeks 6 Aralık. http://www.darty.com.tr/e_commerce/Tablet/APPLE/iPad-AIR-MD792TU/A-WiFi-Cellular-32-GB-Space-Gray-Tablet-Pc-p-107286-c-24.htm http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=137291 Bunu söyledim, bişey diyemedi eleman. Apple güvencesi altındasınız diyebildi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 http://bit.ly/1dgF8tk az önce mail geldi. 3 günde kapıda garantisi veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Devrim ben Aos'u beklemekten bıktım bugün Demirören Media Markt magazasından air'i aldım, hemen hemen her modeli gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Abi ben de dün iptal ettim AOS siparişimi ve teknosadan aldım. Bugün de teslim ettiler. Şimdi bekliyorum ki kredi kartına iadeyi yapsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Apple Türkiye operasyonunu gözden geçirmesi lazım ya, dünyanın en pahalı iphone'u bizde satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 O pahalı iPhone stoklarda yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Adamlar stoksuz çalışıyor Türkiye'de ondan yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 noddle said: Apple Türkiye operasyonunu gözden geçirmesi lazım ya, dünyanın en pahalı iphone'u bizde satılıyor. Dunyanin en cok vergi alan devleti , en pahali benzini, netini(kota va isin icine girince) kullanip hardcore duduklenmeye sesini cikarmayan bir toplum oldugumuz icin apple in bu fiyata iphone satmasi da normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Dark_Soul said: noddle said: Apple Türkiye operasyonunu gözden geçirmesi lazım ya, dünyanın en pahalı iphone'u bizde satılıyor. Dunyanin en cok vergi alan devleti , en pahali benzini, netini(kota va isin icine girince) kullanip hardcore duduklenmeye sesini cikarmayan bir toplum oldugumuz icin apple in bu fiyata iphone satmasi da normal. O konuda haklısın, diyecek hiçbişey yok malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 media markt daha ucuza satıyor. şaka gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Hepsiburada'da fiyatlar uygun, çok da hızlı geliyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 tişikkirlir hipsi bırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 DA2019 said: Abi ben de dün iptal ettim AOS siparişimi ve teknosadan aldım. Bugün de teslim ettiler. Şimdi bekliyorum ki kredi kartına iadeyi yapsınlar.. iade yi yaptılar mı ? nasıl yaptılar ? Taksit taksit yapıyorlardır kesin ... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Yok, yaptılar. Bir sıkıntı çıkmadı. 2 güne kredi kartıma yansıdı. Tek çekim olarak 2099 çektikleri için yine 2099 yatırmışlar. En azından iade işini doğru yaptılar. Bu arada Air cidden çok iyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 sms geldi ürünün yarın geliyor diye. en azından onu oturtmuşlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Arkadaşlarım, buradan Smart Cover siparişi veren oldu mu? Sadece ön yüzünü koruyor gözüküyor, arkadaki aliminyumun çizilmesini nasıl engelleyeceğiz? Ve Smart Cover sonrası ekran koruyucu jelatine gerek kalır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben amazon'dan şöyle bir ürün aldım http://www.amazon.com/dp/B00G4EBO24/ref=pe_385040_30332190_TE_M3T1_ST1_dp_2 çok güzel. tavsiye ederim. jelatin gerekmez. hatta cover olmadan bile jelatin aşırı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 en iyi iphone 5c fiyatı nerede ? vatandan mail gelmiş geçen 1600 tl yazıodu fakat renk seçeneği yoktu sadece beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 limango. Store dan daha ucuz. Isteyen varsa sayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 4S'imi de limango'dan almıştım lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 5 Nisan'da Zorlu Center'da açılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar