Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 rank 30, full ap rune set var. onun dışında 9x ad 0.95 ve 7x armour 1.4, 5900 ip, 140 rp var. annie blitzcrank darius diana fiddlesticks (surprise party skin) gangplank jax kassadin kayle (archangel skin) lux miss fortune morgana olaf sion syndra teemo veigar (leprechaun skin) ziggs (mad scientist skin) zilean (time machine skin) isteyen olursa fiyat söylesin, işime gelirse satıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 1 paket malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ZİHİNSEL ÇAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 yürüyün gidin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 chrome said: ZİHİNSEL ÇAR ya bir şey sorucam, baya merak ediyorum şunu yazarken neler geçiyordu aklından, napıyordun? hani trolleyeyim bari şunu türk serverında oynuyormuş nub lololo filan mı dedin mesela? yoksa öyle dümdüz burda da bu konu varmış şuna da bir iki bir şey yazayım da post kasalım karşim filan mı dedin nedir? buraya şunu yazmış olmak senin için ne ifade ediyor bir söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 şş tamam beyler dalga geçmeyin, ben ne olduğunu bile anlamadım başta lol galiba sever falan deyince anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 neyle dalga geçiyorsunuz ki zaten olm, account satıyorum işte, ee? ne var? satmayalım mı? ne istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 başıma bir iş gelmeyecekse sondaki BEÇ kısmını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 zihinsel ezreal var takas edit: ışıklı olan lazer atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Eski knaytçılardan marlon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 http://blog.metin2sozluk.com/tag/metin2-de-nasil-saglam-zihinsel-car-yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 futbol oyunu oynayan adamın metin2yle dalga geçmesi de çok şekermiş, ikisi de aşağı yukarı aynı dandiklikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Marl0_on said: chrome said: ZİHİNSEL ÇAR ya bir şey sorucam, baya merak ediyorum şunu yazarken neler geçiyordu aklından, napıyordun? hani trolleyeyim bari şunu türk serverında oynuyormuş nub lololo filan mı dedin mesela? yoksa öyle dümdüz burda da bu konu varmış şuna da bir iki bir şey yazayım da post kasalım karşim filan mı dedin nedir? buraya şunu yazmış olmak senin için ne ifade ediyor bir söyle. abi sakin... toplasan 1,5kb etmeyecek bir veri için niye delleniyorsun ki? öylesine yazdım. kompleks yapmana gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 sus cevap verme bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 abi gel lunarda savaş var kasılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 sen gelme ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oot; cidden baya antipatik geliyorsun bana abi, nickinden mi neden bilmiyorum, hiçbir şeye benzemiyorsun diye düşünmüyor değilim her gördüğümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 peki abi 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 muhtemelen benzemiyorsundur da zaten, her şuraya baktığımda lol topiğine mesaj atan adam güneş ışığı görmemekten çürümüştür kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 s.a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ahsdfsahah rage e sokmuşunuz lan adamcağızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 yazılı metinden nasıl anlayabildin sinirlendiğimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Klavyeni ısırıyosun ordan anladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 klavye benim diş benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar