Flassh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 lol da yapıyor yeni moba hevesi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 mtg tap untap fln denilince; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 3 kişi olmuşlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ben de devlet savaş gemisi yapmak için kickstarter mı başlattı dedim. yapılmış çünkü 120 yıl önce filan ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 çizimlerde kötü, iyi olsa bir derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 çizimler harbi leş.. bu arada 166 dolares olmuş ya la.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ne mallar var demek su dunyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Bunlar bu oyunu cikarir, bidahada kimse sittinsene turk oyununa falan bagis yapmaz kickstarter da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Zaten 4 backer var sittin sene toplayamazlar. Kendileri rezil olmamak icin 6001 dolar yaparsa orasini bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 sancak beyi cenk destesi 20-TL.. aslında alınabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Bokbeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 DareJedi said: Muzik bile arak Transformers serisinden. Cok afedersiniz ama cok fifi bir yapim kendi muzigi yok, complated gibi absurd bir dil, 12 yasinda grafiker kullanimi vs 6000dolar sittin sene toplayamazlar 600 olursa gidip yemek yesinler amk. Simdi gorunce hatirladim demistim demek istemiyorum ama bir b.k olmayacagi zaten belli idi. 276$ da kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ne kadar kalitesiz olsa da sırf consept ile ilgilencek çok adam var tc ama onlarda pek para verme taraftarı değiller :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar