benjani Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kutw1LEdWFs& sokakta görsem bir sürtük karı, orda sen varsın. kuklacı marks, allahsız marks, kitapsız marks.. lyrics soyun almanmış aslın yahudiymiş. hiçe saydın dini milliyeti… nerede görsem bir dinsiz kedi, orada sen varsın kuklacı marx kuklacı marx kuklacı marx (kuklacı marx, allahsız marx, kitapsız marx) parmakların pek de marifetli. kuklaların rusçu kimi çinci… kürsüde görsem bir ayı, tilki, orada sen varsın kuklacı marx kuklacı marx kuklacı marx (kuklacı marx, allahsız marx, kitapsız marx) sıra sıra dizdin kuklalarını. silmek istedin namusu arı… sokakta görsem bir sürtük karı, orda sen varsın kuklacı marx kuklacı marx kuklacı marx (kuklacı marx, allahsız marx, kitapsız marx.) kukla olursa itin birisi. karıştırırsa kendi dilini… nerde görsem bir kanlı anarşi, orada sen varsın kuklacı marx kuklacı marx kuklacı marx (kuklacı marx, allahsız marx, kitapsız marx.) genç ozan der: dönmem ben yolumdan. zehrin akar her taşın altından… kuklacı marx moda geçti çoktan, sen de kukla oldun kuklacı marx kuklacı marx kuklacı marx (kuklacı marx allahsız marx kitapsız marx.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bu dünya ne sana ne de bana karl marx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 sdfhsdfhdfh abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 youtube yorumları asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 http://memecrunch.com/meme/10ZWN/muppet-is-the-opium-of-the-people/image.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 böyle bir video da gözüm direk dislikle lara gider ve yine yanılmadım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Nako said: bu dünya ne sana ne de bana karl marx Ahah cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Nako said: bu dünya ne sana ne de bana karl marx HHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 said: nerede görsem bir dinsiz kedi, ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ulan ağzıma takıldı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kendileri yazmış söylemiş başmış, bi tek de onlar dinler. ülkü plak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Nako said: bu dünya ne sana ne de bana karl marx lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 BabacumMostors said: Nako said: bu dünya ne sana ne de bana karl marx HHAHAHAHAHAHAHAHA asdfdfdsfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Marks var Dolars var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 dolara ve marxa yuksek faiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar