yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Esh said: yav said: viski içeniniz tatava birinizin evinde whisky stones yoktur allah bilir Bende var da, gerek yok. Viskiyi 16c de tutuyorum well played sir, well played. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ben şampanya alıcam ya hiç içmedim dadı güzel diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oteli olan adamin hali baska oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 abi normal çakıl taşı bile aynı işlevi görür bu arada kasmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 biz burda kasıyoruz abi oyunbozanlık yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 abi hepsini anladım da mutlak butlan nereden çıktı ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 adam tam bir görgüsüz çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bak summonlandı viski gurusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Deathblade said: Viski ile kola mı karıştırılmış. http://cdn1.haberdar.com//fotogaleri/39301/foto_119576.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 hem de layt kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 bundan sonra abi kim nasil isterse icer uyuz oluyorum su ickinin nasil icilmesi gerektigini soyleyelenlere vs. diyenler gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 geçen le cola'yla blue label çakmışım efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 green label var bir de esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 13$ a viski mi olur lan? o değil de bence robdöşambırları giyip viskileri alıp Viski buluşması yapmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Dworgian said: viskiyi kolayla içmek, üstüne light ile içmek. Böyle bir hata yapılmamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 jacabo said: bundan sonra abi kim nasil isterse icer uyuz oluyorum su ickinin nasil icilmesi gerektigini soyleyelenlere vs. diyenler gelecek çaktırma ben o taraftayım aslında. ajanlık yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 MrLevie said: 13$ a viski mi olur lan? o değil de bence robdöşambırları giyip viskileri alıp Viski buluşması yapmalıyız. euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 13€ ya viski mi olur lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 le-viski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 aquila said: airim vardan girmis, viski iciyorumdan cikmis adam, tam bir elitizm oykusu. ahahhahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 lan iyi kafayla baştan tekrar okudum da çok eğlenceli topicmiş haahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 chrome said: green label var bir de esas Klasmanı ayrı greenin sdlşjf Blue 60 dolar daha pahalı ama ben greeni daha çok seviyorum. Gerçi benim damak tadımla yola çıkmayın. Sodayla falan içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Abi bu arada 2-3 gün bir şey olmazsa sıkıntı olmaz sonrasında da. İlk gün kısa devre vs. olmadıysa bir daha olmuyor ama daha sonra o şekerli içecek içerisinde kuruyunca olaylar başlıyor, tuşların altı doluyor vs. basılmıyor tuşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 3 gün eşiğini geçtik fevkalade iyiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 viskiyle kola ictiginden bozulacak alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar