yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 döktüm saniyesinde can havliyle kaldırdım aleti masadan ters döndürdüm akıttım tüm kolayı dışarı kapadım gittim saç kurutucu tuttum böyle birkaç ufak damla aktı gitti 3 dk geçti şimdi açtım tüm tuşlar çalışıyor hiçbir sorun yok kapalı mı tutmalıyım emin değilim paçayı kurtardım sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 air ne olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 macbook air Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bozulursa yenisini alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 iyi olmuş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 aşkolsun lan niye öyle diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 1 bardak kola üstünü sıyırdı geçti içine dalmış olamaz çok iyiydim kurtarma konusunda yüreğim ağzıma geldi ama soğukkanlılıkla kurtardım candostumu :/ son mesajım bu oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 air e nolucak abi bi kac tane dandik kablo var. problem olmaz kullan istegin gibi edit : sen yine dikkatli kurut. he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 hiç bişey olmaz tuşların altındaki delikler korumalıdır ve birebir geçer klavyenin boş zeminine gelmiştir su kuruttuysan problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 iyice alkolle sil bezle kurula.anakarta falan gelmemiş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 alkolle mi sileyim :D kola viskiliydi zaten ya np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 sene 2013 hala şu eşşek gibi pahalı aletleri sıvılara karşı korumalı yapamıyolar mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 sonra nasıl yenisini satcaklar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 fakirler alsın sıvı döküp yürekleri ağzına gelsin diye yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 abi sorma bi de 2 gündür 2 bardak kırmıştım masadaki bardağa kolum çarpıp duruyor var bi kazmalık bu üçüncüsü hoş olmadı ama hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 sonra hemen mal gibi gelip topic açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Light kolaysa sorun olmaz pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 doğru mu bu? light kolaydı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 yabış yabış olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Tuzlu suyla yıka, anti şeker görevi görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 olm çok kötüsünüz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 yazmam bidaha istemiyosanız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 aç içini. temizle sil. kuruduğun emin olana kadar bi kaç saat en az kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 gerçi açmak için apple marka tornavida falan lazımdır şimdi HO HO HO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 yok açmam çıkcam şimdi evden zaten çadır şeklinde ters bırakırım en fazla zaten sorun yok püskürtttüm tüm kolayı ve nazarı hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar