Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 tripod lazımsa bi arkadaşı yollayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bende pro değilimde insan bir ufuk çizgisini hizalar yatayda 0 dereceye alır bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Trollün bile bir kalitesi vardı eskiden, ameka. Şükrü iş öğret lan şunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 zorla olmaz abi, icinden gelmesi lazim insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Still life denemelerle basla bence. Isik denemeleri asa shutter ve lens denemeleri yap. Yuzlerce foto cek. Ama asla kapali kumrucuyu flasla cekme.flassiz da cekme. Cekme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Edriel said: bende pro değilimde insan bir ufuk çizgisini hizalar yatayda 0 dereceye alır bari :P hangisinden bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Cekerken altin oran kullan. 2/3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Esh said: Still life denemelerle basla bence. Isik denemeleri asa shutter ve lens denemeleri yap. Yuzlerce foto cek. Ama asla kapali kumrucuyu flasla cekme.flassiz da cekme. Cekme.ahahahahha flaşsız olsa kurtarırdı be. Nostalji falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Hepsi tamam da, şu nedir Allah aşkına ya, nyc'li şımarık özel okul veletleri gittikleri yerlerde yedikleri yemeklerin fotolarını çekip feysbuk'a yükleyerek başlattı bu yediği yemeğin fotoğrafını çekme olayını, sonra da washington'da yaşayan sonradan görme internet zenginlerine sıçradı, işte şimdi "fotoğraf çekiyorum hea" olayına kadar nüfuz etmiş http://s8.postimg.org/jgx9mim9h/DSC_3897.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Hacı ne diyon? Kasma bu kadar, rahat ol biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Çok doluyum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 http://i.imgur.com/Szkk92n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 https://www.facebook.com/tisaneoykunen bu adama çalış abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 o tabaktaki ne hakakten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ahtapöt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Güzel olmuş lan Aras afasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 kendi tarzını yansıtmış aksodsakd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Ben hepsini cok begendim. Ayrica sanat denen seye de bacagimi sokayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Sanat dediğin nedir ki. Kime göre neye göre? Ayrıca abi o paylaştığın sigara videosunu bir gece 3 de izledim uyudum, 6 gün falan oldu sanırım sigara içmiyorum. Haberin olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Sen benim canimsin. Ben de icmiyorum. Sinir hastasi oldum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Ben trafikte kadın dövüyordum az kalsın dün. Geçer ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 anca kadina yeter gucun zaten, yiyosa dolmuscu dov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Dolmuşçu koltuğun altındaki levyeyi götüme sokar. O yüzden dövmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ben begenmedim hicbirini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Sukru sevgisini satasarak belli ediyor. Ilkokuldayken de hoslandigi kiza pergel batiriyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar