Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mighty Quest For Epic Loot

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

3-4 ay önce betasına kayıt olmuştum dün gelmiş. Biraz bakındım, mmo değil ama çok yakın dungeon siege gibi oyun. Defend kısmı öyle en azından. Tüm oyuncunların ve npc lerin kaleleri var, amaç bunları yağmalamak. Her oyuncu da aynı dk daki gibi odalar, trap ler ve minion larla kendi hazinesini korumaya çalışıyor. Bir oyuncu sizin kalenizi yağmalamayı başarırsa %10 kaybediyorsunuz gold+life force dan storage daki. Life force da consturaction için ve upgrade ler için gerekli source. Atak kısmında da avatarımızla h&s gibi oynuyoruz, item, skill vs. var. Video biraz daha açıklayıcı olabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=03vhG0TmszU
Sosyal ağlarda paylaş

Harika fikir ama insanlar tüm savunmaları yaratıkları 3x3 bir alana yığacaktır merkezdeki odaya.

Stronghold Online böyleydi, harika bir fikir ama o kadar abuksubuk kale tasarımları oluyordu ki insan oyundan soğuyordu. Ne kale yapmak zevkliydi ne de kuşatma.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun mantıgı guzel bende uzun suredır oynuyordumda üstte BeIlow'un dediği gibi bi yerden sonra sıkıyor gıbı oyuncuları daha cok oynamaya itecek yenılıkler yapmaları lazım.

Ayrıca Apis dediğin gibi aynı yere mob ları yığma gibi sorunlar yok, belirli alana belirli sayıda defansa sahip yaratıklar koyabiliyorsun aynı şey trapler içinde geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun gerçekten başarısız.

yola çıktıkları fikir çok güzel, saygım sonsuz fakat application çok kötü.

1) kombat çok monoton ve sıkıcı, daha hızlı ve akıcı olması gerekirdi, flash kalitesinde.

2) kombat mekanikleri bozuk, mesela aynı odaya 6 tane cyclops mu ne ondan koyuyorsun charge yapan, sürekli knockback ediyorlar, diminish yok, sürekli knockback knockback knockback gidiyor. sene 2013'de diminish'i bilmeyen oyuncu kalmadı, yapımcılar nasıl bu kadar yetersiz olabilir.

3) oyunun motoru çok başarısız. neden böyle bir şey kullanma gereği duydular bilmiyorum, belki tabletlere falan getirmek istiyorlar veya browser'a? şöyle ki level 6-7'lere geldiğinde 3 tane summoner atmışsa adam summon edilen skeletonlar ile birlikte oyun 5 fps'e düşüyor constant olarak. sunum izler gibi oyun oynuyorsun kare kare, oynayamıyorsun zaten. gtx 680, 16 ram, i7 işlemcide bu. yani sorun motorda. optimizasyonla falan düzeleceğine de inanmıyorum. nasıl test ediyorlar bunu anlamadım, yani bunu ben yaşıyorsam yapımcınında yaşaması gerek, sen oyununu neden 5 fps ile çalışırken millete sunuyorsun ki? marketing kasıyor bir de şoparlar.

4) learning curve inanılmaz başarısız, hareketsiz imajlar ve textlerden oluşuyor. curve'u supposedly yüksek olması gereken bir oyun çok daha güzel bir şekilde insanlara sunulabilirdi, çoğu oyuncu 15. dk'da sıkılıp kapatacaktır.

oyunda oyuncuyu bağlayacak hiçbir nitelik yok. dungeon build niteliği bağlayıcı olmayacak kadar simple, kombat mekanikleri kombattan zevk alınmayacak kadar tekdüze ve rutin.

çöpe gitmiş bir yatırım uzun lafın kısası, belki 8-14 yaş grubuna hitap edebilir veya mega-casual kesime.
Sosyal ağlarda paylaş

herhalde browser'a çıkaracaklar, başka bir şey gelmiyor aklıma neden böyle bir grafik motoru kullandıklarına dair.

fps düşmesi şeyde oluyor, yerden 5-6 tane skeleton pop up oluyor aynı odaya 3 tane de level 8 summoner koymuş oluyor, bir yandan skeletonlar bir yandan summonerlar çalışıyor ve kısa sürede ekranda 20-25 skeleton oluyor. direkt fps 5'e düşüyor. belki sen hızlı öldürdüysen hiç öyle bir senaryo yaşamamış olabilirsin. ben level 6 idim dungeon 8'di, summoner'a 17 vuruyordum (normal moblara falan 50 vururken) baya böyle boss gibi uğraştım her biriyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu başka oyuncuların kalelerine nasıl saldırıyorum?

Leaderboard'dan seçiyorum kendi seviyeme yakın olanları, ya kalesi koruma altında ya da castle not avaible benzeri birşeyler geveliyor oyun.

Şu ana kadar 1 savunmam başarılı oldu, birinde köktüler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi choke point koydum, her choke pointte dmg immunity aura veren bottan, 2 tane summoner bazı yerlerde snipe yapan skeleton archerlardan. bir de ezekiel mi ne var level 10 boss archer onu kullandım. asıl olay catapult gibi ateş eden trapte her noktaya koydum, o moblarla uğraşırken yiyip bitiriyor. damage i direkt bozuk 150 falan vuruyor ve çok hızlı ateş ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...