monoscope Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Hepimizin hayatında geceleri uykularını kaçıracak olaylar/durumlar yaşıyordur. Beklediğimiz şeyler, olup olmayacağının belirsizliği, stresli durumlar falan filan. Bütün günlük enerjimi ve konsantremi götürüyor kafamı o durumu düşünmekten kurtaramıyorum. Nasıl başa çıkıyorsunuz bunlarla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 herkesin karakteri farklı oldugu için farklı farklı şekillerde başa çıkıyor sana uymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Herkes farklı şeylere sarıyor fistanın dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Şunu ben de merak ediyorum, diğerleri nasıl yapıyor, yani sorumluluğun olan olmayan bir şeyi düşünmek, ya da aklına gelmesiyle onu düşünme sorumluluğu hissetmek, başkalarının sebep-sonuçlarını, seçimlerini, hayatlarını vs sorgulamak değil ama bundan kastım, düşünmek sadece. Hem zamanını götürüyor hem düşündüğün zaman dertsizken bile bir sürü sıkıntı sahibi olabiliyorsun sırf, unutmaya çalışmak değil yani nasıl geçiyor bu ruh hali. Bildim bileli böyleyim ve artık alıştım ben bu duruma, getirdiklerine ve götürdüklerine. Sadece düşünmemeye çalışınca kendimi daha kötü hissettiğim oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 2 asılıp rahatlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 barfixe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Anksiyete bozukluğu gibi. Psikiyatriste danışman iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bende de mesela stresli, yoğun ve fazla görev ve sorumluluğum olduğu zamanlarda değil de, o yükler bitip de rahata kavuşunca başlıyor düşünceler. İşler yoğunken pek düşünmüyorum o işler hakkında. Bitince, eğer bundan daha yoğun şeyler gelirse nasıl yaparım nasıl ederim diye düşünmeye başlıyorum. Sonra bu düşüncelerimin stresinden kas tutulmaları fln oluyor. Kaslar ağrıyınca ben aha başım ağrıdı tansiyon, aga kıçım ağrıdı kanser fln diye düşünüp iyice saçmalıyorum. Benim tabi ileri düzeyde anksiyete bozukluğu olduğundan böyle sağlık problemlerine yoruyorum da, sizinkiler de hiç normal değil haberiniz olsun. Yani ben de öyleydim eskiden, sonra ilerliyor işte. O yüzden psikiyatriye git dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 eger benim verdigim kararlarla ilgili stresse "Kendim ettim, kendim buldum. Katlanacaz." seklinde basa cikiyorum ben. Yok benim kontrolumde degilse kum torbasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sana bi doz umut sarıkaya yazıyorum ve tabi ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bol bol melatonin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 serotonin olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 çıkmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 SeaGle said: serotonin olacak. öylemi olacak ? http://lmgtfy.com/?q=melatonin asdasdasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Hayır melatonin de var, yazım yanlışı sandıysan öyle diil. Ama bu olaylar serotonin seviyesi ile alakalı oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 melatonin herşeyin ilacı abi biraz araştır istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 çıkamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 kendim çözersem çözerim ya yoksa hodri meydan akıl hastanesine kadar yolum var. arkadaşın tanıdığı vardı sordum seansı 300tl dedi eh dedim deliririm daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ben seansı 250 tl'den 5 seans aldım 1.5 yıl içerisinde sdfg. O paraya tatile çıksaydım kafayı resetlerdim. Gerçi şaka bi yana, iyi bi psikiyatrist birçok şeyin ilacı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 beni öldürmeyen şey ya güçlendircek ya garipleştircek bakalım. yok abi cidden fuzuli para ya bol keseden param olsa her gün giderim günlük tutmam psikoloğa anlatırım her günümü ama yok işte nabalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 yaşlanıcan bişi olmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bende başa çıkamıyorum. bazen intihara meyilli oldugumu hissediyorum. geçen sahilde o kadar gazladımki ulan yanlışlıkla direksiyon hakimiyetini kaybederde denize falan uçarım diye olmadı uçamadım. arkamda bekleyen annemle kız arkadaşım olmasa çoktan kesmiştim bilekleri o vaziyetteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Senin 5 seans gitmen gerekmez abi, 1, en fazla 2 seans yeter sana. 1 seansta ilaç başlatır hafif dozda zaten 2. seansı bile istemeyebilirsin. Ben de o aşamalardan geçtim ama çözüm aramayıp üstüne fikizen ve ruhen zorladığım için kendimi benim olaylar daha da ağırlaştı. Panikatak fln girdi işin içine ben o yüzden o kadar fazla başvurdum doktora. Şimdi eskiye göre mükemmel sayılırım ama senin şu an yaşadıklarını yaşarken çözüm arasaydım, arada başıma gelen o kötü dönemleri hiç yaşamazdım. Tabi her zaman ilerleyecek değil bu durumlar ama önlem almakta fayda var. Özel hastaneye gitsen en azından 20-30 lira verirsin yine gayet işe yarar. İlla ki muayenehaneye gitmek de şart diil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben panik atak safhalarını geçtim onları kendi kendime düzelttim evde deli dumrul gibi koşup dururdum böyle bağırasım gelirdi de bağıramazdım falan yani insanlar rahatsız olmasın diye sdfsdf. şimdi dertlenip bi sigara yakıyorum içimde yaşıyorum geceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Atlatabilmişsen ne iyi abi, daha da bişey canını sıkamaz zaten boşver bunları o zaman :) Keşke o kadar kuvvetim olabilseydi, ben yapamadım. Şimdi iyiyim salla gitsin diyebiliyorum ama hala ilaç kullanmaya da devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar