Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Spor Kulübünün yeni başkanı kim olmalı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@eldar...
annemi babamı karıştırıp yavşaklığın boyutlarını değiştirme.
tartıştığımız konu belli.
adamlık dersi verecek adam değilsin bana,bu da çok belli.
hemen belden aşağı çalışma.adamsan lafını bil,edepli edepli yaz ne biliyorsan. yoksa bsg.
Mesaj tarihi:
çetintaş'ı canlı kanlı gören adamlar var dimi forumda ?

yoksa kim inanır çoluk çocuklu 40 yaşında adam. bildiğin 13 yaşında.
Mesaj tarihi:
Şaka maka kuddusi saçmalıyor yine almış başını faşizan fenerbahçelik yapıyor falan ama ... anne baba da cevaben anne baba denilecek düzeyde oluyor , terbiyesizleşmeden konuşmayı öğrenin artık holigansanız holiganlığınızı stadta yapın , burada efendi efendi tartışıyoruz.
Mesaj tarihi:
Valla iyi sabır varmış Kudduside, bu kadar tahriğe rağmen bozmadı kendini.

Ayıp oluyor beyler valla ayıp artık. Taraf değilim, sadece canım sıkıldı bu kadar saygısızlığa.
Mesaj tarihi:
hakarete gerek yok, işte bunu diyorum. Annen banan utanırdı şu yazdıklarını görse, oğlumuz ne hallere düştü. Forumlara trol oldu, millete küfrediyor derlerdi. Hatta annen üzüntüsünden ağlayabilirdi.

trollük yapan, hatta benim etnik kimliği sorgulayacak kadar düşen bir adama karşı saygısızlık sayılmaz bunlar.
Mesaj tarihi:
Hiç takip etmedim olayları ama sadece haber7 de ki aziz yıldırım seçildi başlığındaki yorumlara bakarak iyi ki seçilmiş tekrar demek mümkün.
Mesaj tarihi:
Yok be abi , aziz yıldırım sevmeyenler saldırısı bu , hani sen buraya gelip AZİZ YİNE NİYE SEÇİLDİ PİS ŞİKECİ , falan deseydin gayet komple alır yürürdük el ele. Fenerbahçe şike yapmadı akp oyunları dediğin için bu laflarımız hep.
Mesaj tarihi:
eldar said:

hakarete gerek yok, işte bunu diyorum. Annen banan utanırdı şu yazdıklarını görse, oğlumuz ne hallere düştü. Forumlara trol oldu, millete küfrediyor derlerdi. Hatta annen üzüntüsünden ağlayabilirdi.

trollük yapan, hatta benim etnik kimliği sorgulayacak kadar düşen bir adama karşı saygısızlık sayılmaz bunlar.

Açıkcası ben bile şikayet ettim, anne baba muhabbetini yapmak senin haddine düşmez , adam senin etnik kimliğini sorguluyosa ve bundan memnun değilsen gider şikayet edersin , buraya gelip ana bacı yaparak çözüm üretmiyosun üstüne iğrenç bir terbiyesiz karakterin olduğunu ıspatlıyosun insanlara , bunu faşizan fenerli kuddusiye söylemiş olmana rağmen söyluyorum çünkü o bile senin kadar çirkinleşmiyor şurada adam akıllı tartışıyoruz efendi efendi.
Mesaj tarihi:
eldar...
anamın-babamın ne düşündüğü konusu(ki her ikisinin zerre umrunda olmadığına garanti veriririm); ananın-babanın seninle ilgili yaratılış faaliyetini yürüttüğü zamanların tartışılması kadar gereksiz.

efendiliğine dön(eğer kaldıysa),terbiyesizlik yapma,senin gibi düşünmek zorunda değilim...
net.
Mesaj tarihi:
Neden fikire fikirle cevap veremiyoruz? Çok mu zor?

Red ile ben neredeyse HER KONUDA farklı düşünüyoruz ama bana bir kere bile böyle saygısızlık yaptığını anımsamıyorum, Ben de ayni şekilde. Ama Kuddusiye gösterdiğinşz tahammülsüzlük ve saygısızlık çok rahatsız etti beni.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Ayıp oluyor beyler valla ayıp artık. Taraf değilim, sadece canım sıkıldı bu kadar saygısızlığa.

şuna katıldım, millet taraf olsun diye boşboğazlık yapıp adamı tauntluyorsunuz, sonra adam bişi deyince "vay efendim senin yaşın kaç ?" baya mantıklı adamlarmışsınız sdfsdf
Mesaj tarihi:
eldar said:

anne baba muhabbeti ne demek, ben anababasıyla empati kurdum. Sanki anababasına hakaret etmişim gibi saçmalamayın.

sana mı kaldı birader sen kimsin ?
Mesaj tarihi:
aquila said:

nasi akp tayyip milleti allah muhammed diye kandiriyosa, aziz de bunlari ataturkcuyuz biz, ilkeler, fenerbahce icin hapis yattim gibi laflarla kandiriyo.

şükrü
azizin ağzından tek bir söz çıkmadı bu konu ile ilgili
ama olan biten sonunda fenerbahçeyi cemaatin bademciklerine,akepenin desteklediği cemaatçi ya da akepeli birisine,ne olduğu <<şike sürecinde>> çoktan ortaya çıkmış mali aydınlara karşı......tabii ki aziz yıldırımı destekledim ve destekleyeceğim. fenerbahçeliyim....fenerbahçeli değilsen anlamanı beklemiyorum ama eleştirirken de dozu şaşırmayın lütfen.
Mesaj tarihi:
Ailen senden utanırdı ne ara "ana bacı muhabbeti" oldu lan. Saçma sapan yorum yapmayın ya.

Az biraz tırsar gibiydim de sonra baktık ki yine Aziz. Bi 4 sene daha rahatız. Türkiye sınırları içerisinde suçu cezasız kalmasa bi 10 sene daha garantilerdi demek Aziz. Aklı başında fenerli arkadaşlara geçmiş olsun dileriz.
Mesaj tarihi:
sadece rasim ozan kütahyalı, gargamel gibi leş tv palyaçolarının bile maa yı desteklemesi aziz yıldırıma oy vermek için yeterli bi sebeptir benim için
Mesaj tarihi:
sostizm said:

katılıyorum,hani yazdığını beğen beğenme sayfalardır adama sataşıp,hakaret ediliyor.
Mesaj tarihi:
Mehmet Ali Aydınlar yerine Aziz Yıldırım olması iyidir, en azından next gen için Ali Koçun önü açılır. Herifin kesin itlikleri oldu şu süreçte, Azizi saf dışı edebilmek için orası belli oldu.
Mesaj tarihi:
Catze said:

sadece rasim ozan kütahyalı, gargamel gibi leş tv palyaçolarının bile maa yı desteklemesi aziz yıldırıma oy vermek için yeterli bi sebeptir benim için

ve

S-H said:

sostizm said:

katılıyorum,hani yazdığını beğen beğenme sayfalardır adama sataşıp,hakaret ediliyor.

eyvallah arkadaşlar...
  • Yeni Oluştur...