Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Spor Kulübünün yeni başkanı kim olmalı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

oleeeeeeyyyyyyyyyy.....mali aydınlar çekip gittiğine göre seçimi aziz başkan aldı.

darısı önce topbaş ve gökçekin; sonra da tayyipin gidişine inşallah....

KuddusiMavra said:

MUSTAFA KEMALİN ASKERLERİYİZ....

bilinçlenmek ne güzel şey.

Sen nasıl bir tezatsın böyle. İbretlik.

Mesaj tarihi:
Şekip ne zaman futbol dünyasında aktif bir görevde olsa Fener lehine inanılmaz şikeler dönüyor ya da girişimler yapılıyor.

yakındır şekipli organizasyonlar yine asdfasd
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Aziz tarihi fark attı. Herkes hakettiği şekilde yönetilirmiş.

Camiaya en büyük lekeyi bulaştırmış, 15 sene de 5 şampiyonluk (1 tanesi şike) alan adam açık ara fark ile seçiliyor.

LoL.
Mesaj tarihi:
fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır.
başka klüp taraftarları konuşsun sabaha kadar.

cemaat,akepe tuzakları ve hatta klübün avrupadan yasaklanması yine de fenerlilik bilincini yıkamadı.

başka klüp taraftarlarının anlamasını beklemiyorum.anlamasınlar zaten.aziz yıldırım gibi adamı bana ve benim gibi adamlara (eldarın zoruna gidiyor ama ne yapayım) destekletenler ders alsın... 3 sene önce olsa ben dahil milyonlarca fener taraftarı aziz yıldırımı her türlü eleştirirdik ancak bu 3 temmuz komedisi camiayı genel olarak bütünleştirdi.
ergenekon,balyoz saçmalıklarına inanmayan tabii ki aziz yıldırımın ve fenerbahçenin şike yapmadığına da inanmamalıdır.2 kere 2 eşittir 4...

hepsinden daha önemlisi muhteşem tartışmalı 2010-2011 sezonundaki maçları izleyen her takımdan yurttaş bu şike iddialarının nek adar aşağılık olduğunu bilir,anlar,kabul eder.
Mesaj tarihi:
eldar said:

şaşırdım, bu kadar da yüzsüz olacağını sanmıyordum. Kendini adam sanacak kadar.

başkasının fikirlerine tahammül edememen zaten nasıl bir karakter olduğunu belli ediyor.bari bu tahammülsüzlüğü yavşaklık boyutunda devam ettirmeseydin iyiydi.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

souldarkorn said:

Camiaya en büyük lekeyi bulaştırmış, 15 sene de 5 şampiyonluk (1 tanesi şike) alan adam açık ara fark ile seçiliyor.

LoL.

Bilal ?

Mesaj tarihi:
serjuhan said:

souldarkorn said:

LoL.

Düzeltelim EN AZ BİRİNİ ŞİKEYLE alan adam
Mesaj tarihi:
Ben ergenekonun kolpadan akpnin uydurduğuna inansam , ama fenerbahçenin şike yaptığına da inansam? Olmaz mı öyle? Yani olsa çok hoş olur. Herkes şike yapıyoda bize denk geldi falan derseniz bişi demem ama HİÇ şike yapmadık demeseydiniz bari. En başa dönmesek şu kadar şeyden sonra , teeee kaç zamanlık konu bu ya. Sırf seçimler yaklaştı şikeciyi yine başa koyacaksınız başka adam yok diye üstüne yözdil böyle bi yazı yazdı falan diye kalkıp şikeciyi badem gözlü yapmasaymışsınız iyiymiş.
Mesaj tarihi:
Remus said:

serjuhan said:

souldarkorn said:

LoL.

Bilal ?

?
Mesaj tarihi:
sexdrugsrocknroll said:

taraftar oy kullansa sonuç tam tersi olurdu. kongre üyeleri zaten kendi adamları.

taraftar dediğin gfb ise haklısın ama çok şükür onların da gücü nispetlerinde (atçılık terimi ;) )
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

ne oldu?daha fün maç başında ağlıyordunuz hakemler şöyle böyle diye.
bağırta bağırta şampiyon olacağız lan özellikle galatsaraylıları.

Şunu da kenara aliim , sene sonu alır boy boy kullanırım.
Mesaj tarihi:
kuddusi annen baban bu yazdıklarını okusa üzülürdü, kendini düşünmüyorsan onları düşün. Biz nası evlat yetiştirdik diye paralarlardı kendilerini.
  • Yeni Oluştur...