xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Beats alan ya da su aralar inceleyen dostlara selam Mixr by d. guetta benim favorim oldu. Ise giderken, yururken kullanmalik oldugunu dusunuyor musunuz ? Su aralar incelemekteyim fakat ortalikta sahtesi epey dolaniyor. Nasil anlasilacak bu sahteler ? Ayni gibi gozukuyor. MediaMarkt'ta var iyide en pahali fiyata cakiveriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Kojiroh said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Denedim bunları, alma diyorum. Tipi güzel olsun diyorsan Aviator al, DnR'de 300 TL. Sesleri berbat. Hatta: http://www.youtube.com/watch?v=ipZY0qGrA9Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 GERGE said: Denedim bunları, alma diyorum. Tipi güzel olsun diyorsan Aviator al, DnR'de 300 TL. Sesleri berbat. Hatta: http://www.youtube.com/watch?v=ipZY0qGrA9Y Hatta dan sonra geleni almayak mi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Hepsi kötü bunların. Üç model denemiştim, iyisi yok yani. IEM'ler de kötü. 100$'a çok daha kulaklıklar var. Bu tip bir şey istiyorsan Noontec Zoro filan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Beats mixr by d guetta modelinden aldim. Pekte hos aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 GAP yazan tisort giymeyi ozellikle tercih edenlerden degilseniz kafanizda b yazisiyla gezmemeniz sartiyla guzel gorunumlu ve parasiyla orantili ses veren ayni tarz epey kulaklik var su paraya 40 liralik filips kulakligi kalitesinde ses veren baska cihaz gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 gerge hakli kulakliklar cok cok kotu o paralari hak edicek hicbir ozellikleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar