L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 +zapdos oldu. yüksek ihtimal yarın gittigidiyor üzerinden nintendocuda bir arkadaşa satıyorum ama isteyen varsa patiden haber versin bugün içinde.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 yanında insanlık namına şundan hediye et bari. 1 kutusu para değil inan. http://www.ltstemizlik.com/images/big/latex-eldiven.jpg
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ahah yanında lcd temizleme seti göndericem zaten hediye olarak, alan arkadaşta patidenmiş zaten ama göremedim ortalıkta çok :) arkadaşım alet tertemiz geldi, üzerine ben sildim bilmemne yaptım hayır yani teknosadan aldım diye kıskanıyorsunuz müzayede kovalıyorsunuz kafayı yediniz 200e alamadınız diye susun ^^
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Niye satıyorsun ki 5 gün sonra?
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Abi pokemon story mod için oynanıcak bir oyun değil bence ya, zaten ncplerin tamamı nerdeyse ve storyline oyunun tutosu gibi bişi, hangi npc ile konussam bişi anlatıo oyun hakkında.
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 zapdosu falanda yakaladım bugün hani cidden online battle çok atasım yok. yapmadığım bir şey kalmadı şuan neredeyse hani breede falan girmedim hiç :)
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 yada alan arkadaş televizyon kumandası gibi poşede koyup kullansın asfgasd
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 birinin alan arkadaşa insanlık için gerçekleri anlatması gerek ama.
Öne çıkan mesajlar