Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 şu limitless filmindeki hap kendisi. bu ara birsürü reklamını fln gördüm bi kaç yerde okudum insanlar gerçekmiş gibi anlatıyor. bilen veya adam gibi araştıran var mı ? gerçektende piyasaya sürülmüş ve etkili bişey olma ihtimali var mıdır ?
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hayırlı olsun filmi izleyip gelip abi böyle bir hap varmış diye konu açan 10. pati ünvanını kazandın madalyanın yanına takarsın madalyan da yokmuş ki.. meh
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bu ara birsürü reklamını fln gördüm bi kaç yerde okudum insanlar gerçekmiş gibi anlatıyor.
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kim anlatıyor ya, kahvedeki dayılar falan okey sırasında mı kounşuyolar NTZ-48i nedir?
totemic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 BlaCk said: kim anlatıyor ya, kahvedeki dayılar falan okey sırasında mı kounşuyolar NTZ-48i nedir? Kahvedeki dayılar anca "nasıldaha dik tutabiliriz." Onu konusuyorlardır.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Sir.Enis said: bu ara birsürü reklamını fln gördüm bi kaç yerde okudum insanlar gerçekmiş gibi anlatıyor. adam boldla yazmış bir de lol. ula reklamında tabi gerçekmiş gibi anlatıcak kertmek için..
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 totemic said: Kahvedeki dayılar anca "nasıldaha dik tutabiliriz." Onu konusuyorlardır. Totemi mi?
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 facebookta 2-3 sayfada up uzun yazmışlar bir iki tanede sitede haber yapmışlar bulursam tekrar koyarım. ekşide eleman sanki kendi kullanmış gibi yazmış bide ona şaşırdım. filmdeki kurgusunu mu anlatmış gerçek olarak mı anlatmış belli olmuyor. bu kadar ön yargılı olmayın gençler en az sizin kadar zeki bir insanım bende. burdan sormamında nedeni zaten sadece bi reklam mı saçmasalak bi hap çıkartıp onu mu satmaya çalışıyorlar yoksa ona yakın bi ilaç buldular ciddi bi şekilde onu mu methediyorlar merak ettim.
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Enis sen bi al kullan sana bişey olmazsa biz de alırız
totemic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Facebook ta bu kokuya kızlar dayanamıyor dıge de reklam var. Kimse inanıpta almıyor.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Senin baya bi ihtiyacın var bu hapa anlaşılan.
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 yazımı bir doğru dürüst okusanız yazdıklarınız gereksiz cümlelerin ne kadar saçma olduğunu farkederdiniz aslında.
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Sir.Enis said: burdan sormamında nedeni zaten sadece bi reklam mı saçmasalak bi hap çıkartıp onu mu satmaya çalışıyorlar yoksa ona yakın bi ilaç buldular ciddi bi şekilde onu mu methediyorlar merak ettim. not even once
totemic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Narlotik basıcak burayı yemın edıyrm.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bu hapı kullanmaya başladığımdan beri lise2 analitik geometrim beş oldu. teşekkür ntzkırksekiz
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 daha zekileştiğin için daha kolay xp alıyosun. daha kolay xp alınca daha çabuk str'ye puan verebilirsin.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 oha çok mantıklı nerden sipariş veriyoruz
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 sadece gerekenlere satıyolarmıs o yüzden sadece aptallar spiariş verebiliyo
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 şuanda böyle bi ilaç olmayabilir ama ileriki zamanlarda kesinlikle olabiletesi var tabi piyasaya sürülmesi durumu bilinmez. adam gibi kullanamadığımız bir beyin yapımız varken bunu tetikleyebilcek bir ilaç olması mantıksız değil. bazı uyuşturucu maddelerin beyine yaptığı etkilerden farklı duyuların güçlenmesi de bir gerçek. o yüzden birazcık düşünün yani o kadarda komik değil. normaldir şakaya vurulur ama biraz daha yaratıcı mizah olsun bari patiler sizden daha iyisini beklerim.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 cuma aksami almiyoruz hap, alkolle gitmiyo.
Öne çıkan mesajlar