Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 şu limitless filmindeki hap kendisi. bu ara birsürü reklamını fln gördüm bi kaç yerde okudum insanlar gerçekmiş gibi anlatıyor. bilen veya adam gibi araştıran var mı ? gerçektende piyasaya sürülmüş ve etkili bişey olma ihtimali var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hayırlı olsun filmi izleyip gelip abi böyle bir hap varmış diye konu açan 10. pati ünvanını kazandın madalyanın yanına takarsın madalyan da yokmuş ki.. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hee evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bu ara birsürü reklamını fln gördüm bi kaç yerde okudum insanlar gerçekmiş gibi anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kim anlatıyor ya, kahvedeki dayılar falan okey sırasında mı kounşuyolar NTZ-48i nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 BlaCk said: kim anlatıyor ya, kahvedeki dayılar falan okey sırasında mı kounşuyolar NTZ-48i nedir? Kahvedeki dayılar anca "nasıldaha dik tutabiliriz." Onu konusuyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Sir.Enis said: bu ara birsürü reklamını fln gördüm bi kaç yerde okudum insanlar gerçekmiş gibi anlatıyor. adam boldla yazmış bir de lol. ula reklamında tabi gerçekmiş gibi anlatıcak kertmek için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 totemic said: Kahvedeki dayılar anca "nasıldaha dik tutabiliriz." Onu konusuyorlardır. Totemi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 facebookta 2-3 sayfada up uzun yazmışlar bir iki tanede sitede haber yapmışlar bulursam tekrar koyarım. ekşide eleman sanki kendi kullanmış gibi yazmış bide ona şaşırdım. filmdeki kurgusunu mu anlatmış gerçek olarak mı anlatmış belli olmuyor. bu kadar ön yargılı olmayın gençler en az sizin kadar zeki bir insanım bende. burdan sormamında nedeni zaten sadece bi reklam mı saçmasalak bi hap çıkartıp onu mu satmaya çalışıyorlar yoksa ona yakın bi ilaç buldular ciddi bi şekilde onu mu methediyorlar merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bilemiyorum, ben biraz suphe duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Enis sen bi al kullan sana bişey olmazsa biz de alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Facebook ta bu kokuya kızlar dayanamıyor dıge de reklam var. Kimse inanıpta almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Senin baya bi ihtiyacın var bu hapa anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 yazımı bir doğru dürüst okusanız yazdıklarınız gereksiz cümlelerin ne kadar saçma olduğunu farkederdiniz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Sir.Enis said: burdan sormamında nedeni zaten sadece bi reklam mı saçmasalak bi hap çıkartıp onu mu satmaya çalışıyorlar yoksa ona yakın bi ilaç buldular ciddi bi şekilde onu mu methediyorlar merak ettim. not even once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Narlotik basıcak burayı yemın edıyrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 günah bunlar günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 sir.enis viral botu xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bu hapı kullanmaya başladığımdan beri lise2 analitik geometrim beş oldu. teşekkür ntzkırksekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 kas yapıyo mu yapıyosa alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 daha zekileştiğin için daha kolay xp alıyosun. daha kolay xp alınca daha çabuk str'ye puan verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 oha çok mantıklı nerden sipariş veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 sadece gerekenlere satıyolarmıs o yüzden sadece aptallar spiariş verebiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 şuanda böyle bi ilaç olmayabilir ama ileriki zamanlarda kesinlikle olabiletesi var tabi piyasaya sürülmesi durumu bilinmez. adam gibi kullanamadığımız bir beyin yapımız varken bunu tetikleyebilcek bir ilaç olması mantıksız değil. bazı uyuşturucu maddelerin beyine yaptığı etkilerden farklı duyuların güçlenmesi de bir gerçek. o yüzden birazcık düşünün yani o kadarda komik değil. normaldir şakaya vurulur ama biraz daha yaratıcı mizah olsun bari patiler sizden daha iyisini beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 cuma aksami almiyoruz hap, alkolle gitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar