AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 resmen korkar oldum, telefon artık sürekli sessizde, çalsa da açmıyorum. açamıyorum, telefon çalınca bir irkiliyorum. sürekli bir istek, yani olması gereken mi bu bilmem de bu telefon 40 kere çalmışsa son 1 ayda 37 sinde benden bir istek var. şunu yap, bunu yaparmısın, bunu ver bunu al, buraya gel ben şu şuyum. paranoya mı yaptım, ben mi bozdum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hee benide avukatlar arıyo diye bende açmıyorum. en son garantinin avukatına hanfendi sevgilimle bu kadar görüşmüyorum dedim sevgiline 10 milyar borcun olsa benden daha çok arardı seni merak etme dedi o gün bu gündür tuvalette ağlıyorum geceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ahahaha avukat çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 şaka yapmıyom he cidden öyle dedi karı abna. gülüştük telefonda falan. ama o gülüşmenin ardından beklenen pompa yerine "EÖÖ İCRA İŞLEMLERİNİ BİRAZ DAHA GECİKTİRELİM O ZAMAN" cevabı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bi çiçek yolla kadına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bende sevgilin harici başka manita yaptın da o arıyacak diye açamıyosun sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ben açıyorum kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Fransuxa said: hee benide avukatlar arıyo diye bende açmıyorum. en son garantinin avukatına hanfendi sevgilimle bu kadar görüşmüyorum dedim sevgiline 10 milyar borcun olsa benden daha çok arardı seni merak etme dedi o gün bu gündür tuvalette ağlıyorum geceleri. crit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Aç da müsait olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 benim telefon çalmıyo lan, arada vodafone ve turkcellden mesaj geliyo hadi bizim tarifelerimize geç diye, ya da avea yolluyo "panpa bu ayki faturan bu kadar" diye. Temple run sayesinde bitiyo telefonumun sarjı, yoksa 4 gün dayanıyo namussuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Fransuxa said: hee benide avukatlar arıyo diye bende açmıyorum. en son garantinin avukatına hanfendi sevgilimle bu kadar görüşmüyorum dedim sevgiline 10 milyar borcun olsa benden daha çok arardı seni merak etme dedi o gün bu gündür tuvalette ağlıyorum geceleri. Bi kahve içelim demediysen zarardasın. Böyle renkli kişiliği ne yapıp edip paticiğe kazandırmazsan hepimiz zarardayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Başlık sahibi mazaret denen bir şey var. Anahtar cümleler yazayım sana üzgünüm ki ......... Çok isterdim ki........ Ya keşke şu işim olmasaydı..... Artık bunları cümle içinde kullanmak senin becerine kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 0ne said: benim telefon çalmıyo lan, arada vodafone ve turkcellden mesaj geliyo hadi bizim tarifelerimize geç diye, ya da avea yolluyo "panpa bu ayki faturan bu kadar" diye. Temple run sayesinde bitiyo telefonumun sarjı, yoksa 4 gün dayanıyo namussuz. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ben direk kapatıyorum telefonu ya. Kliniği kapatmadan önceki müşteriler arıyordu hala. Numarayı değiştirdim hala buluyorlar bi yerden arıyorlar. Gecenin 1 inde filan arıyolar inek doğum yapıcak beni arıyor 1100 km ötedeyim lan.İbinenin evladı diğer veteriner hekimlere borcu olduğu için çağıramıyoda.Sövüp kapatıyorum bende lol. Olmasa eşim arıyor gene ne isticek diye geriliyor insan. Olmasa aile arıyor geriliyorum. %90 kapalı tutuyorum telefonu.Yemek siparişi vermek için açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 10k borçum olsa zil takıp oynarım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Red said: 0ne said: benim telefon çalmıyo lan, arada vodafone ve turkcellden mesaj geliyo hadi bizim tarifelerimize geç diye, ya da avea yolluyo "panpa bu ayki faturan bu kadar" diye. Temple run sayesinde bitiyo telefonumun sarjı, yoksa 4 gün dayanıyo namussuz. üzüldüm. 0ne paylas numarai arayalim biz sapik gibi dadanan bile olur siteden. hatta kiz taklidi yap cicek bile yollayan cikar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 interperez said: Ben direk kapatıyorum telefonu ya. Kliniği kapatmadan önceki müşteriler arıyordu hala. Numarayı değiştirdim hala buluyorlar bi yerden arıyorlar. Gecenin 1 inde filan arıyolar inek doğum yapıcak beni arıyor 1100 km ötedeyim lan.İbinenin evladı diğer veteriner hekimlere borcu olduğu için çağıramıyoda.Sövüp kapatıyorum bende lol. Olmasa eşim arıyor gene ne isticek diye geriliyor insan. Olmasa aile arıyor geriliyorum. %90 kapalı tutuyorum telefonu.Yemek siparişi vermek için açıyorum. bu daha betermiş sfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Çare 2. hat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Dragonfire said: Red said: 0ne said: benim telefon çalmıyo lan, arada vodafone ve turkcellden mesaj geliyo hadi bizim tarifelerimize geç diye, ya da avea yolluyo "panpa bu ayki faturan bu kadar" diye. Temple run sayesinde bitiyo telefonumun sarjı, yoksa 4 gün dayanıyo namussuz. üzüldüm. 0ne paylas numarai arayalim biz sapik gibi dadanan bile olur siteden. hatta kiz taklidi yap cicek bile yollayan cikar :D olabüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 sipeyskeyk said: vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Fransuxa said: hee benide avukatlar arıyo diye bende açmıyorum. en son garantinin avukatına hanfendi sevgilimle bu kadar görüşmüyorum dedim sevgiline 10 milyar borcun olsa benden daha çok arardı seni merak etme dedi o gün bu gündür tuvalette ağlıyorum geceleri. AHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar