reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 o bakımdan free2play zaten eğer becerebilirsen ben o yüzden dedim zaten nasıl dersin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ben bunu güncelden seçimle ilgili komik bi gazete haberi başlığı sanıyorum her seferinde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 foruma göre grupla nab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bikaç kere oturdum yarı pasif income hesapladım, ayda rahat rahat 1-2bil getirecek. sonra baktım, ulan bu kadar enerjiyi gerçek hayata harcasam zengin olurum diye. o gün bıraktım zenginde olamadım sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 reampage said: foruma göre grupla nab oha süper oldu. neler çekmişim bunca yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Promenader said: combat training gibi bisi var, orada fuel depotu patlat diyo ama bulamadim sistemde 3 4 gezegene warplamama ragmen. alt+E ile people&places'i aç. orada places bölümünde mission'ın isminden genişleterek hedefe sağ tıklayıp görevin olduğu yere warpla. ya da mission aldığında sol üstte system info ve route'un altında agent missions belirir. oradan da hedefe warplayabilirsin. gezegenleri dolaşarak görev yerini bulamazsın. görevler uzayın ortasında, gezegenlerin arasında middle of nowhere bi yerlerdedir. manual dolaşarak gerçek zamanla yıllarca dolaşsan bulamazsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 warp olayını çözmüştüm ama etrafta herhangi bi landmarkımsı şeyde fuel depot veya benzeri bişey yok. biri demişti, overlaydan large collidable objectside açtım ama yok yani bildiğimiz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 reampage said: foruma göre grupla nab oha inanılmaz iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar