McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Benim merak ettiğim filmi nereden başlatcakları. İlk sahnede gemilerle anadoluya ayak basan iskenderi görürsem kahrolurum heralde. Tyrus kuşatmasını biraz özenli işlerler inşallah çünkü o kale acayip ünlü surlarıyla falan tarihte çok az kişi fethedebilmiş orayı. zaten tyrus'un Türkçe meali sur :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Şşşt, up'ınız. Film'de Fight Club'ımızın Angel Face'ide oynuyormuş ehhe. Ayrıca birşey soracağımdır. Leonidas Spartalı Leonidas değil dimi ? Olamaz çünkü ehehe.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Yarın gösterime giriyo hayırlısı bakalım. Hiç reklamı olmadı ben ona şaştım. angelina jolie nin adının yanında geçiyodu sadece bazen. Ben baya bişiler bekliyorum çünkü mit de eklenmiş filme ve iskendere hödere diye anadoluyo çıkıp fethetmiyomuş öncesi hayalleri babası falan da anlatılıyomuş. O yüzden ümitliyim en azından truvadan güzeldir inşallah[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ne desem bilemiyorum çekim ve teknik açıdan kusur bulamıyorum,hele savaş sahnesinde ustayı iş başında izliyoruz. Fakat işleniş tarzı biraz tarih dersini andırıyor ve sıkabiliyor.İskenderin kişisel hayatı ön plana çıkarılmış ve cinsel hayatı üzerinde fazla durulmuş:Savaş filmi izleyecez diye gidecekler,arzularınızı dizginleyin,aradığınızı bulamayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 beğenilmemiş sanırsam genel olarak.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 vasat bi filmdi.gerilim,aksiyon,duygusal içerikli.Aksiyon bakımından ıhı iyi değildi.Gerilim bakımından eh yani.Duygusal bakımından idare eder işte.Sonuç olarak vasat bi filmdi.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 konu bikere mükemmel yarın gitcem bende oyuncularda bayya iyi ayrıca[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Gral Artur dan güzeldi hakkını yemeyin[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ayar oldum ya gerizekali dagitim sirketi bakirkoydeki hicbiryere filmin kopyasini getirmemis allahsiz herifler ya cuma gecesinin icine etti serefsizler[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 cok eksisi var artısı ise karşılaştırırsak pek az kalıyo gereksiz uzun ve sıkıcı bir belgesel kötü bir deneyim oldu benim açımdan[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 şimdi bu filmin zaten savaş filmi olmayacağı belliydi, filmin adı Alexander adamın hayatını anlatıyor çok aksiyon yok zaten birkaç savaş var ama onlar da gayet güzel çekilmiş hatta muhteşem... colin farrell altından kalkamaz bu rolün diyordu millet ama bence gayet de kalkmış hatta çok iyi oynuyor ayrıca jared leto da çok iyi oyun çıkartmış... bence çok güzel bir filmdi... yani verdiğiniz paraya değer hatta fazlasını bile verir şu aralar sinemalarda oynayan en iyi film diyebilirim hatta... neyse gidin görün işte... [spo1=savaş sahnesiyle ilgili]bu arada son savaşta iskenderin atı sürdüğü sahne file doğru süper bir sahneydi çok güzel çekmiş oliver stone yani birbirlerine doğru hamle yapmaları atın oku yemesi ve iskenderin ıskalaması sonra attan düşüşü tabi atın ölene kadar iskenderi koruyuşu ayrı bir olay, ve birden yere düştüğü anda renklerin değişmesi vs çok başarılı bir sahneydi...[/spo][signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Oliver Stone' dan beklemeyeceğim kötülükte eleştriler alıyorum. Troy gibi bir film bile IMDB' de 7.0 alırken bir oliver Stone filminin 5,4 alması çok şaşırtıcı hatta çok da üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben imdb deki ratinglere bakmiyorum ghaldszar hoca artik, dejenere olmus amerikan gencliginin verdigi notlar oluyo onlar cogunlukta, aksiyon seks yoksa not vermiyolar Lotr da da Liv Tyler olmasaydi o filmin puani eminim her yerde 2.0 dusecekti[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Volfied, 27 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki: Lotr da da Liv Tyler olmasaydi o filmin puani eminim her yerde 2.0 dusecekti Haklı[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bence de imdb ye gore flm yorum yapmak yanlış sonuçta sinema eleştirmeni mi bu adamlar bunlar da izleyici bizim gibi... bence gidilip görülmesi gereken bir film gerçekten çok değişik bir anlatımı var filmin ikinci yarısı muhteşemdi yani film izledikçe sarıyor başalrda sıkıcı gelebilir biraz tabi ilk bir saatten sonra sarıyor adamı ama çok sürükleyici de bir film ama keşke hikaye başka şekilde bitseymiş diyor insan da sonuçta tarihi film sonunu değiştiremezler tabi ki...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 tek kelime: VASAT kral arthur'dan biraz daha iyi, troy'dan biraz daha kötü ki troy'u da çok sevmemiştim[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 fiyasko olmus.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 filmi ben baya beğendim. filmde kötü bi yan yoktu ama 3 saat yapmışlar biraz uzun olmuş. yine de gayet güzel bi filmdi hele Perslerle olan savaş,Pers erkeklerin tipi ve de pers şeyhi (Darius'du sanırım ismi) çok güzel olmuş.. 10 üzerinden 8 diye bir not veriyorum.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Benim için hayal kırıklığı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: MrMedia, 27 Kasım 2004 13:13 tarihinde demiş ki: said: Volfied, 27 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki: Lotr da da Liv Tyler olmasaydi o filmin puani eminim her yerde 2.0 dusecekti Haklı bunda da angelina jolie var ama gördüğünüz gibi öle puana falan etki ettiği yok. imdb'ye artık bakmıyormuş, 2.0 düşermiş lotr puanları liv tyler olmasa. bunlar bahane alexander dandik[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 27 Kasım 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ben begendım guzel fılmdı ve baya duygusaldı sonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sabo angelina jolie tutmuyo (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Filmin en güzel yanı hakkaten tarihi anlatıyor olması neredeyse . Ayrıca başrol oyuncusu oldukça başarılı ve film çok güzel anlatmış bir insanın yükselişini ve düşüşünü . ayrıca homoseksüellik realitesini de işlemişler biraz boku çıkmış ama başarılı ... Film aksyion izleyicisine cok başarılı görünmeyebilir ama anlattıklarıyla bence övgüyü hak eden bir film . Tek eksik savaşlardaki müziklerin hatalı seçimi . Savaşlarda calan müzik daha bir gerilim edası içermeli direk zafer edalarıyla saldırınca heyecan faktoru azalıyor . Ben bu filmlerin daha geniş bir düşünceye hizmet ettiğini düşünüyorum . Belki çok abartıyorum ama bence bu filmde verilmek istenen insanları bir medeniyet çatışmasına hazırlamak . Bunu Persleri tam birer psikopat arap gibi göstermelerinden anlıyorum . Hatta İskender'in asıl fikrinin verildigi kısım sanki Amerika'nın yapmaya çalışıyormuş gibi gösterdiği doğu ile batı toplumlarını birleştirme amacına benziyor gibi gibi . Tabi bokunu çıkartıyor olabilirim ama bende öyle bir izlenim uyandırdı .[signature][hline]MaXi... [Bu mesaj maxigenous tarafından 27 Kasım 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: maxigenous, 27 Kasım 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Tek eksik savaşlardaki müziklerin hatalı seçimi . Ben bu filmlerin daha geniş bir düşünceye hizmet ettiğini düşünüyorum . Belki çok abartıyorum ama bence bu filmde verilmek istenen insanları bir medeniyet çatışmasına hazırlamak . Bunu Persleri tam birer psikopat arap gibi göstermelerinden anlıyorum . Hatta İskender'in asıl fikrinin verildigi kısım sanki Amerika'nın yapmaya çalışıyormuş gibi gösterdiği doğu ile batı toplumlarını birleştirme amacına benziyor gibi gibi . azcik komplo teorisi olmus ama iskender herkesi birlestirme konusmalari yapmaya basladiginda, araplari da oriental barbarians diye tanitmayi film boyunca surdurunce ben de biraz rahatsiz olmadim diyemiycem. muzik konusunda bende benzer dusunuyorum. savas sahnelerini baygin hale getirdigi acik.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 27 Kasım 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: maxigenous, 27 Kasım 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Hatta İskender'in asıl fikrinin verildigi kısım sanki Amerika'nın yapmaya çalışıyormuş gibi gösterdiği doğu ile batı toplumlarını birleştirme amacına benziyor gibi gibi . Tabi bokunu çıkartıyor olabilirim ama bende öyle bir izlenim uyandırdı . Öyle zaten iskenderin perslere girdikten sonra ilk yaptığı iş tiyatrolar açmak veya pers bilimadamlarını batıya batıdaki bilimadamlarını da doğuya çekmek olmuş. Helenizim imp. kurmaya çalışmış zamanında. Ben filmi izlemedim gerçi de tarihteki amacı buymuş adamın.[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar