k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 KuddusiMavra said: tanımayan da resmi bir incelesin,bir şey dikkatinizi çekiyor mu?çekiyorsa ne?benimle paylaşır mısınız? çok samimi gülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sınırsız lahmacun yiyebilirsin lan o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 KuddusiMavra said: Fin said: allah daha çok versin de geç kıskanma demem fin kardeş. allahsızlık lan! ücretli çalışan adamın senelik kazancı 100 milyon küsür dolar...heh,bak,gördün mü?! küsür dediğim kısmı bile benim 4-5 senelik kazancım. böyle ücretli iş nasıl olur ya?!?! kardeş adam işinde gücünde çalışıyor gelip forumlarda eblek eblek takılmıyor eforuna yazık az işine gücüne baksan belki ceo olurdun işci partisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 GONDARCENGIZ said: sınırsız lahmacun yiyebilirsin lan o paraya Hergün 20 Rus VIP Kızla takılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 açtığım başlığı trolleme finito. okudun,bilgilendin, de get hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ben zaten biliyodum bunu troleybit seni git sudoku çöz alzheimer olacan bu sinirle yoksa B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ahahahahah lan ne siniri. allah hepinize benim çalışma ortamımı versin. sabah 2-3 saat işleri toparlarım. arada 5er,10ar dakika tvitır,feysbuk,paticik,eposta hesaplarıma girer bakarım... öğlen yemeğine doğru yarım saat ayırım yine kendime. sonra yoğun bir 2-3 saat çalışırım. bu arada çay bardağım (4 bardak çay alan bira bardağımsı bir şey)boş kalmaz. bir yandan o günkü keyfime göre metal müzik, livaneli, halk müziği, def lepard çalarım. arada(gezi zamanı çok yapardım)slogan atarım.patron da yan odada beni dinler ve güler. benim elemanlar(bayanlar) kıkır kıkır kıkırdar. yani işyerimde sadece iş stresi vardır. başka hiçbir stres yoktur. bu nedenle zaten çok daha yüksek ücretli işimi bırakıp 8 ay önce buraya geldim.adam beni 2 senedir çağırıyordu. 8 aylık ihracat rakamlarımız geçen senenin 235% üzerinde yani görevimi gayet güzel yapmışım. neyse.bu tabi ki ayrı bir konu. ama iş ortamı olarak bence en ideal ortamdayım.kazancımda çok şükür türkiye ortalamasının üzerinde ama işte bu haberi paylaşmamdaki temel amaç şu. içinizde sabah 8,akşam 6 deli gibi çalışan arkadaşlar eminim vardır.ben de geçtim o yollardan. ama inanın şu adam,şu 100 milyon 400 bin dolar senelik kazancı alırken o arkadaşlar kadar çalışmıyor,emek harcamıyor. hiçbir zaman da harcamadı. o yüzden bu parayı kazanıyor ANAFİKİR. capiche Fin(sağol marty)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 benim iş ortamım daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yav he he demek var ama..... MAŞALLAH kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 benimki de daha güzel gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 herkesinki kendine güzel sanki B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 benimki biraz ufak ama idare ediyoruz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Çeto senden daha fazla kazaniyorum ben, yarin yasindayim. Sen kendi maksimumuna gelmissin abi ama bilmedigin seyler var. Hele ki boyle bir kitleye bir seyler anlatmaya calisiyorken.. Hic kasma yani. Sen kamyon kullaniyorsun biz oturdugumuz yerden iha kullaniyoruz. Kusak farki teknoloji farki var. Titre ve kendine gel abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Saka saka. Acliktan bokumu yiyorum ben abi cogu zaman. Seqo taklidi yapiyim dedim de. Cok cirkin birseymis hakikaten. Ama sanirim gercekten senden fazla kazaniyorum sdfgdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 4-5 senede milyon kazanıyonuz mu lan harbi kuddusinin hesaba göre? vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 KuddusiMavra said: olm,bu vesile ile hepinize şunu duyurayım.ben paylaştığım haberin doğruluğundan emin olmalıyım.hürriyetin haberinde hesap hatası var.adamın saatlik kazancının 260 bin dolar olduğunu yazmışlar.oradan zaten dikkatimi çekti."kim lan bu lavuk?"dedim,açtım,baktım,hesapladım.günlüğü 275 bin dolar...dedim bu haberi kendim yapayım. ve araştırmacı gazetecilik yapmak istedim.buldum başka yerden fotosunu,haberi özümsedim ve paylaştım. got it?! http://youtu.be/h9aEc64m1Kc?t=56s direkt sen vallaha kusura bakma kuddusi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 chrome said: Saka saka. Acliktan bokumu yiyorum ben abi cogu zaman. Seqo taklidi yapiyim dedim de. Cok cirkin birseymis hakikaten. Ama sanirim gercekten senden fazla kazaniyorum sdfgdss chrome said: Ama sanirim gercekten senden fazla kazaniyorum sdfgdss chrome said: sanirim gercekten senden fazla kazaniyorum sdfgdss chrome said: sanirim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 AHAHAHAHAHAAHHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 oooo kombo gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ahaha kuddusi B)- helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Abi ilk jpeg koydugun gun geldi aklima. Saygi duyuyorum. Caban takdire sayan. Bazi aylar 0.8k bazi aylar 17k kazaniyorum ben bu arada. Duzensiz gelirim var. Sanirimin nedeni illa ki bir ara seni geciyorumdur o kadar maas alman mumkun degil cunku diye dusunmemden kaynaklaniyordu. 0.8k larin sayisi simdilim daha fazla bu arada rahat olabilirsiniz. Fakirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 canım benim ya. yav karşılıklı takılıyoruz canım kardeşim. allah daha çok kazandırsın.benden kat be kat fazla kazandırsın. emeğine,yüreğine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 foruma tanımadığımız erkek fotoları konulup ismini bilmemiz bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bilen var ama B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar