interperez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 fenn said: Yakında göreceğim hepinizi. Herşeyin zorluğuna rağmen bebeğin bi gülümsemesindeki şey hiçbirşey de yok. Onun kokusu falan. hiç birinizde oturup bi esnaf kreşinde çocuk yüzüne bakıp sidiğini koklamamışsınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 lan ben evlendım o kadar da kotu bıse deıl olayı bozan sey cocuk aslında o da degıl kadınlardakı "dogurucam" trıbı bence cocuk dogurma kararı hem erkegın hem kadının olmalı. değilse boşanılabilir gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 hunty said: DoGMeaT said: gelecekten geliyorum ,fazla zamanım yok,gördüklerimi anlatıp kaçacagım 50'li yaşlardasın,kafanda saç yok,şekilli bir göbeğin var , tv başında itişip didişen 2-3 tane çocuk var , ev oyuncaklarla dolu,mayın tarlası gibi legolara basmamak için dikkatli yürüyorsun evi pislik götürüyor ve karın yaklaşık 105 kilo,sürekli dırdır halinde,ya cocuklara ya sana bağırıyor ama merak etme sen mutsuz değilsin,o eşiği coktan geçtin,sadece duyarsızsın,tek işin elinde kumandayla zap zap kanal gezmek,cebinde zırnık para yok,kredinin kredisini ödüyorsun,bide haftaya okullar açılcak çanta lazım ayakkabı lazım diye düşüncelere dalmışsın kolay gelsin. 50'li yaslarda ve evde 2-3 cocuk? MAssallah... Dogmeat (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 34 sayfa okunur mu ya önceki başlıkla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 okunuyo, sürükleyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Abi erkeklerin üremek için bi şekilde hevesli olması gerekirken (doğal olarak, genlerini aktarma çoğalma vs), bu devirde artık bunu kadınlar yapıyor doğuracam tribiyle :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Abi sokaktan kadin cevirip mi evleniyosunuz anlamiyorum ki. Boyle sinsi seyler yapabilecek bi kadinla nasil evlenirsiniz, hic mi tanimadiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 kadınlar kulübü başlıklarını görmüyor musunuz açıldığında? erkekler sperm otomatı, dildo muamelesi görüyor. uyarılınca sperm fışkırtan dildolara bağlı automatonlarız hepimiz kadınların gözünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Kendimi kullanılıyor hissediyorum kadınlar kulübüne maruz kaldığımdan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Sok dakika.... Az önce karımla tartıştık, azcık sesimi yükselttim söylendim bağırdım durdum, şimdi yatak odasına kaçtı. Kapıyı kilitleyip, yatıp tv karşısında ağlıyor.. ..... 1 gün önce... ------------- Karım doktor raporu alıp annesinde kalmıştı 1 haftadır ve cumartesi günü mesaisi vardı. Çıkışında saat 4 gibi mecidiyeköyden onu araba ile alacaktım, derken başka işlerim daha olduğundan yarım saat geç kalacağımı söyledim. Pat diye lafı yapıştırdı, "o zmn ben anneme geçeyim" Bende hemen sinirlenmeye başladım, yeter artık, bir kocan var, evin var, evliliğin var, kendine gel, aklını başına topla diye sert çıktım. Eşim de geri adım attı, sana birileri akıl vermiş anlaşılan dedi :) Bende 4 gün boyunca düşünmek için epey vaktim oldu, artık seni üzmeyeceğim diye her istediğini yaptığım, içime attığım dönemler geçti fln dedim. Neyse Profilo avm de olduğumu, oraya gelmesini iştemiştim. Oraya kadar yürüyemeyeceğini ve cevahire geçeceğini dolanacağını söyledi. Geldi buluştuk fln, konu nasıl gelişti ama laf arasında bizde kardeş gibi olduk gibisinden şaka yaptı. Nasıl yani dedim, şaka şaka diye geçiştirdi. Bende o an işlerim olduğundan ve tatsızlık çıkmasın diye erteledim başka bir zamana. Neyse eve geldik, hiçbir özlem yok, tembellik had safha, bjk maçını fln seyrettim ben, o yatak odasına geçti dizi seyretmeye. Dedim ben senin için saçma sapan ne kadar dizi varsa seyrediyorum birlikte vakit geçirmiş olalım diye, şuracıkta 1 saat maça katlanamıyorsun diye tekrar atarlandım. Sabah oldu, midesi fln bulanıyordu yine. Kahvaltı yapacaktık, ekmek fln almaya çıktım, sende bari az kalk doğrul çayı hazırla dedim. Eve gelirkende o çayın hazırlanmayacağını düşündüğümden kızmaya hazırlanıyordum ki ilk işim mutfağa bakmak oldu bu nedenle. Neyseki çay hazır salona geçmiş yine yatıyordu. Hemen kahvaltıyı hazırladım, yataktan doğruldu yaptı kahvaltısını fln. House M.D dizisini açtım bende bir hobi fln edinir, yalnızken sıkılmamayı öğrenecek uğraşlar bulur kendine diye. Sonu süprizle biten filmleri fln sevdiğinden House dizisini de sever diye düşündüm, 2 bölüm fln seyretti bayıldı. Kahvaltı sofrası ise hala duruyordu ortada, ben bir kısmını topladım, diğer yarısını ona bıraktım fln. O sırada telefonla arkaşları ile mesajlaştı fln derken, hadi açsana yeni bölüm dedi. Bende kahvaltıyı toplamasını sonra açacağımı söyledim.. Herşey işte burada başladı.. Yarın anneme gideceğim dedi, bende öyle birşeyin artık olamayacağını söyledim. O bana iyi bakıyor hiç temizlik yaptırmıyor fln dedi, yaptığı iş te 2 tabak 1 çaydanlık götürmekti, 1 kamyon laf etti bunlar için. Ben ise kalktım yerimden hem kalanları topladım hemde söylendim; -İş yapmak bu kadar mı zor geliyor -Alt tarafı 2 tabak toplayacaksın -Evini beni evliliği hiç sahiplenmiyorsun -Hiç iş yapmıyorsun -Hastalığını mazeret olarak kullanıyorsun -Hiçbirşeyi sevmiyorsun +Yatak odasına kaçtı eşim -Annenin evinde daha geçen hafta temizlik yaptığını söyledin, kendi evinde ise suya sabuna dokunmuyorsun -Annenin evindeyken kardeşin ve arkadaşlarınla dışarıları çıkıp alışveriş yapacak gücü buluyorsun da, kendi evinde ayağa kalkacak enerjin olmuyor -Hep yanlış kararlar verip yanlış davranışlarda bulunuyorsun, doğruları öğren artık, doğru olanı hoşuna gitmiyorda olsa yap. -Evlilik böyle yaşanmaz, görmemişsin, bari öğren -Bu kadar keyifsiz ve hastaysan hamile kalırken düşünecektin bunları vs vs Yatak odasından çık çıkmadı, yatıyor kendi halinde içeride hala... Fırtına öncesi sessizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bbizden yardım bekleme foruma değil karına odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Abi tamam yazıyorsun eşin sorumluluklarını yerine getirmiyor, yanlış anlama ama büyük olasılıkla problemli bir insan, ama hamile kadın, üzerine gitmemelisin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 abi snein içine bir tane çocuk koysalar sen yapar mıydın yoksa naz mı yapardın sadece kendi açından da bakma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Hamile olmasını kullanacakmış daha da gibi duruyor buradan bakınca. hamile kalmadan önce de çok tembel olduğunu söylemiştin, bu çok büyük problem ya. Çok tembel kadınlar 40ından sonra patlıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Annem bana iyi bakiyor, is yaptirmiyor demis senin eline koz vermis. Cak mesaji annesine: Hanimefendi kiziniz bir kahvalti sofrasini bile toplamiyor. Annemin yaninda kalicam bana is yaptirmiyor, iyi bakiyor diyor. Bu nasil evliliktir ben bisey anlamadim?!. Bana da annem daha iyi bakiyor bende onun yanina mi gideyim simdi?. de. Kayinvalde, kayinpeder kiz cocukla baslarina kalacak diye tirsarlar. Kalaylarlar onu. Sen nasilsa anenin yaninda mutlusun, bende annemin. Satalim bu evi falan de boyle bir imkanin varsa. Bakalim tepkisi ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 skywalkr said: Eşim de geri adım attı, sana birileri akıl vermiş anlaşılan dedi :) şu bile sana nasıl baktığının kanıtıdır, seni aptal sağılacak bir süt ineği görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 "Tatar Ramazan" said: skywalkr said: Eşim de geri adım attı, sana birileri akıl vermiş anlaşılan dedi :) şu bile sana nasıl baktığının kanıtıdır, seni aptal sağılacak bir süt ineği görüyor. Aynen öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Yalniz sunu demeden duramayacagim. Esinin hamileligi cok agir geciyor olabilir. Asiri bulantisi vs. Kimi kadinlar hamilelik boyunca mutfaga bile giremiyorlar, mideleri kalkiyor en ufak kokudan. Bir tanidik bayanin kocasini gorunce midesi bulaniyordu. Hamilelik donemi boyunca nefret etmisti kocasindan. Esini sevmediginden bu gibi sorunlarina tahammul edemiyor olabilirsin. Hastaligi Her yaptigi sahte, yapmacik geliyor olabilir sana. Evine bakmadigindan esinde seni sevmiyor galiba. Kadin sevse boyle davranmaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 skywalkr said: Ben ise kalktım yerimden hem kalanları topladım hemde söylendim; türk tipi ev hanımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 problemi temizlik, ev işi odağına kaydırma yalnız. daha büyük, temel bir problem var. onun üzerine gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Rasmon said: problemi temizlik, ev işi odağına kaydırma yalnız. daha büyük, temel bir problem var. onun üzerine gidin. Mesele zaten temizlik fln yapmaması değil, evi, evliliği ve beni sahiplenmemesi, benimsememesi, kabullenmemesi. Ben o noktadan yaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 skywalkr said: Kahvaltı sofrası ise hala duruyordu ortada, ben bir kısmını topladım, diğer yarısını ona bıraktım fln. bu ne lan aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Haklısın ve doğru tepkiler vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Hayallerde yaşayan kadınlarla evlenmenin sonuçları bunlar. hep memnuniyetsizlik sonucu hep beklenti fazla. yazık ki bu dönemde çok fazlalar. kolay gelsin. ben de böyle bi tanesiyle evlilik yolundaydım ayrıldı benden kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar