aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 aileler her sekilde giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 nereye giriyo ya erkek adam girdirtmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 şu seriyi de okuduktan sonra evleneni öpsünler diyorum teşekkürler paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Vur elini masaya kadinsan kadinligini bil de. Zaten annen gelince cocuk bakmaya, isler iyice zivanadan cikacak. Futbolcuyu kampa sokarmis gibi esini kampa sok. Sunu yap bunu yap egit, hayati izdirapa cevir. Ilac al mesela var mi boyle adami delirten ilaclar? Cocuk olacak diye manyaklastin sanacak esin. Ya bi orta yol bulmaya calisacak ya da kendi bosanacak. Delirmen lazim ama iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 aha bu konuyu okut eşin boşanır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 evlenmeyi düşünmüyordum zaten doğru karar olduğunu bir kez daha anladım. en büyük derdim p.tesi yarım günü işe gideceğim olsun şimdiki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ya vur yumruğunu masaya. izmir'e gidiyoruz arkadaş de. ne bu yahu köle olmuşsun resmen. düzgün insanlara düzgün davranılır. bazen erkek olarak otorite kurman lazım. bitecekse böyle zaten bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 çocuğun senden olduğuna emin misin? edit: biraz ağır kaçmış gibi gözükebilir ama o kadar yazılandan sonra sorasım geldi. İmkansız değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 çocuğu aldırın ve boşanın. bu tip aile problemlerinde kadına genelde "çocuk yap" yuvanız tekrar neşeyle dolar tavsiyesi verilir. fakat bu sistem önceki nesilde işliyormuş. ondan mütevellit, çocuk bir annesine bir babasına derken yorulcak, eksik olacak. sende kendine yeni hayat kurmaya calısacaksın, hanımında aynı şekilde. sonuçta sıkıntılar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kadini kurtajla aldir, cocuk kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 anca ötenaziyle aldırır sahte imza falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 çocuğu aldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 gelecekten geliyorum ,fazla zamanım yok,gördüklerimi anlatıp kaçacagım 50'li yaşlardasın,kafanda saç yok,şekilli bir göbeğin var , tv başında itişip didişen 2-3 tane çocuk var , ev oyuncaklarla dolu,mayın tarlası gibi legolara basmamak için dikkatli yürüyorsun evi pislik götürüyor ve karın yaklaşık 105 kilo,sürekli dırdır halinde,ya cocuklara ya sana bağırıyor ama merak etme sen mutsuz değilsin,o eşiği coktan geçtin,sadece duyarsızsın,tek işin elinde kumandayla zap zap kanal gezmek,cebinde zırnık para yok,kredinin kredisini ödüyorsun,bide haftaya okullar açılcak çanta lazım ayakkabı lazım diye düşüncelere dalmışsın kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hatta şu konudan sonra taşaklarımı bağlatmaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 boşver sen beni aldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 evinden arabayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Evlilik denilince ben: http://cdnvideo.cnnturk.com/Temp/Thumbnails/77085-640x480-100-0-634915084190000000-thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 DoGMeaT said: gelecekten geliyorum ,fazla zamanım yok,gördüklerimi anlatıp kaçacagım 50'li yaşlardasın,kafanda saç yok,şekilli bir göbeğin var , tv başında itişip didişen 2-3 tane çocuk var , ev oyuncaklarla dolu,mayın tarlası gibi legolara basmamak için dikkatli yürüyorsun evi pislik götürüyor ve karın yaklaşık 105 kilo,sürekli dırdır halinde,ya cocuklara ya sana bağırıyor ama merak etme sen mutsuz değilsin,o eşiği coktan geçtin,sadece duyarsızsın,tek işin elinde kumandayla zap zap kanal gezmek,cebinde zırnık para yok,kredinin kredisini ödüyorsun,bide haftaya okullar açılcak çanta lazım ayakkabı lazım diye düşüncelere dalmışsın kolay gelsin. 50'li yaslarda ve evde 2-3 cocuk? MAssallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Yakında göreceğim hepinizi. Herşeyin zorluğuna rağmen bebeğin bi gülümsemesindeki şey hiçbirşey de yok. Onun kokusu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 kendi kendime alinti yapmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 hunty said: Vur elini masaya kadinsan kadinligini bil de. Zaten annen gelince cocuk bakmaya, isler iyice zivanadan cikacak. Futbolcuyu kampa sokarmis gibi esini kampa sok. Sunu yap bunu yap egit, hayati izdirapa cevir. Ilac al mesela var mi boyle adami delirten ilaclar? Cocuk olacak diye manyaklastin sanacak esin. Ya bi orta yol bulmaya calisacak ya da kendi bosanacak. Delirmen lazim ama iyice. Bu kadar bokunu çıkartmak yanlış fakat biryerde sinirleneceksin. Erkek dediğin sinirli olur ve erkeği sinirlendirmeyen kadın tanıma şerefine nail olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 hunty said: kendi kendime alinti yapmisim. Abovvvvvv ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi ninja değil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar