Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL Fenerbahçe S.K- Gaziantepspor 25 Ekim 2013 saat 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lan resital gibi oynadık adamlar nefes alamadı ilk yarı ikinci yarı saçmaladık biraz 3. Yü alamayınca. Ama antep de rezalet ötesinde. İlk sayfada Yazdıklarım da çıktı hep sdfd
Mesaj tarihi:
emenikeye noldu lan ben anlamadım? maçın 7. dakikasından itibaren izlemeye başladım orda mı bişi oldu?

bu arada christiana çok çok acil sadece gidiş uçak bileti versinler mümkünse en uzak memleket nereyse yeni zellanda mıydı neydi.
Mesaj tarihi:
Bi ara alıcaklardı kristiyanı ama fos çıktı galiba.

Harbi çok leş adam 10 maç yatar 1 maç gerekeni yapınca kahraman olur. Ben bile izlemeye dayanamıyorum.
Mesaj tarihi:
pontipati said:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uppKqkUtGs8

lan surda adam ne guzel tebrik etmis yorum yazan hayvanlarin tepkilerine bak ...
Mesaj tarihi:
tamamını değil şöyle ilk yarının bile yarısını izlese anlıycak ama işte onlara göre futbol sadece kendi takımlarının maçlarından ibaret. anca gelip 2 dakika 37 saniye süren özet ve penaltı mı kırmızı mı pozisyonlarına bakıp konuşur.
Mesaj tarihi:
Volkanın artık vadesi dolmuş ya, devamlı rotasyon yapan Yanal biraz da Merti rotlasa ya.
Oliver Kahn vardı şişmandı bariz, ondan beter şişman duruyor kalede, hareketleri de iyice ağırlaştı, artık bir değişim şart.
  • Yeni Oluştur...