Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

açıköğretim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lan gecen sene intibak 3. sınıfta bir dönemde 10 ders vermiştim.
Şimdi son sınıfta,5 derse çalışamadım iş güçten.Ünlü Murat yayınlarının soru bankasını aldık o da tırıvırı çıktı.Herifler ünite başına 70-80 soru çıkarmış.La o kadar vaktim olsa zaten aöf nün kendi kitabından çalışırdım.
Artık sınavda içimden geldiği gibi cevaplıycam soruları dsfsdf
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

4 görev gelmiş bu sene tam parasız zamanımda ilaç gibi geldi. Teşekkürler aöf'çüler <3

70'erden 280 lira en az. Benim görevlendirme çıkmadı hala, aöf görevi de alamadım anasını satayım :(
Mesaj tarihi:
Catze said:

Red said:

işte onu diyorum bende sdfds

aöf bürosundan onaylatılması gerekiyor, çıktısını alıp gidersen geri yollarlar

bu çok saçma değil mi? adam zaten büroya gidip işlem yapabilse kimliğini alır. neden internetten kağıt çıkartıp onaylatmak için büroya gitsin.

olm vize %30 di mi. ben şimdi çalışmaya başladım. ilk defa sınavına giricem. alacağım puana göre açıköğretim yatma yeri mi değil mi onu tartıyorum. baktım 5 10 falan alıyorum. finalde 71 ler geçerim. dsfsdfsdf.
Mesaj tarihi:
la siz uydurmayın :D daha bugün gittim aldım kimliği kaybettim diye, kimliği öyle büroya girip ben geldim hülöööğ diye alamıosunuz zaten. kayıpsa eğer, ziraat bankası, verecekleri hesaptan 10 lira yatırıyorsun, götürüp dilekçe yazıosun sonra evine kargoluyorlar, o da 1 ayı fln buluyor. o internetteki belgeyi de bürodaki adam çıkartıyo ama ordaki memurun imzalaması gerekiyor 1, senin imza ile bu kimlik belgesini istiyorum diye bir başka dilekçe vermen gerekiyor 2. :D
Mesaj tarihi:
Abi kimliğini kaybetmissin sen, alakasi yok. Gidip yeni kimlik alirken elbette o prosedur uygulanacak. Sınava giris belgesi ve gecici kimlik kagidiyla giriliyor daha yeni cikti o.

5 yillik aofliyim lan ben !!!!!
Mesaj tarihi:
abi o pdf dosyasında kimlik yerine geçerlidir diyor işte amk. altında adamcağızın imzası var daha neyini onatlaycam sdfs

he siyah kartuş azalmış biraz silik çıktı. artık kısmet. karizmamla sınav görevlisini bağlarım zaten
Mesaj tarihi:
yani işe yaramasa adamlar öğrenci sayfasına öyle bişi koymazlar. zaten onaylatmaya gidicek olsam ordan 2 dakka öğrenci kartımı alırım çıktıya gerek kalmaz
Mesaj tarihi:
menapoz teyze bi sınav görevlisi olmadıkça çok problem olmuyor ya. babalar gibi tc kimlikli nufus cuzdanın var orda. öğrenci kimliğine koyim sdfs
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ren said:

demek sabahlasak hep gayet güzel ortalamayla mezun olunuyor.

en düşük 50 geldi

tek test çözmeden girdim bi ders hariç 45-50 notlar sfds
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kimliği kaybettiğimi farkettim :/

yarın sınav var.

Ya olm öğrenci akbili için girdiğimiz işlere bak. Son sınıfım lan bi de tek derse giricem.

Ne yapılır şimdi? bürolar sınav zamanı açık oluyormuş diye bir efsane var.
Buradan bişey alabilir miyiz?
  • Yeni Oluştur...