Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Gaboo

Öne çıkan mesajlar

hala stadın ustunun kapanması meselesinin konusulmasını anlayamıyorum ya. yok o ona dava acmıs yok stadın ustu kapalı olsaymıs cok agır sekil yaparmısız falan.

uefa kurallarına gore stadın ustu kapalı mac yapamıyosun. macın 22. dakikasına kadar her yer yesil dakika 32. her yer bembeyaz. nası catıyı kapatacaktık ayıptır sorması? ya da nası kapalı oynayacaktır? stadın ustunun kapalı olmasının tek islevi o aksam mac iptal olduktan sonra ertesi gune kadar yagan karı durdurmak olabilecekti ki zeminin annesi 30 dakika icinde bellenmisti zaten.

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasarayin-stadi-elinden-alinabilir-SXHBQ359774SXQ

suna bak herif statuyu bilmiyo kar yagınca stadın ustunu kapatsaydık ne sekil olurdu diyo aushuahsf ya hakkaten millet nerden fırlayacagını sasırmıs.
Sosyal ağlarda paylaş

sen statüyü bilmiyorsun hacı, adama niye atar yaptın safsd

fizban güzel açıklamış, inanmıyorsanız:

http://www.naklenfutbol.com/Haber/uefadan-schalke-karari/21242.futbol

daha arardım haber de bu yeter sanırım asdfasd

Stadı kapatma yanlısı değil ama UEFA, bu sisteme sahip olan takımlara da olabildiğince az kapatmaları gerektiğini söylüyor.

Schalke'nin stad için konuşursak mesela ortalama 50k kişiyi bir kafes içine kapatmak çok riskli bir hareket, stadın hava dolaşımı bile riskli hale geliyor. Gerçi ona göre yapmışlardır stadı elbet ama, %100 kapalı olmayacak vs. vs. yine de riskli kafes gibi yapmak.

O yüzden kulüpler de biraz kaçınıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

o ısıtmayla olan bisey degil kanka. hic rus macı izlemedin galiba? zemin cop. premium digiturk var arada sıkılınca izliyorum buyuk takımların iste cska zenith lokomotivin maclarını falan. baya golette oynuyolar en iyi ihtimalle.

keske bu kadar hızlı got olmasaydım kalbim kırıldı resmen. kahrolsun gs yonetimi kapatın lan o stadın ustunu!
Sosyal ağlarda paylaş

onların ki bayağı ibnelik ya

bu sene cska deplasmanına gitmeden hem city hem de bayern bayağı ses çıkardılar. Juve'nin 2-3 katı hem de diyelim. O zeminler adamlara avantaj sağlıyor kasten bırakılıyor falan deniyordu., yani ona inanan çok kişi var ve ben de inanıyorum. ama işte city ve bayern zemine rağmen koyup geri dönünce unutuldu.

İşte abilerden Juve elenince lobi döndü. Ele bir şey geçmez tabii, GS'ye gelene kadar Rus takımlarına ciddi ciddi bir yaptırımda bulunmaları gerekiyor. Rezil olan onlar, her yıl iki kupada da bok gibi sahalarla adamlar ev sahipliği yapıyor. İngiliz, İspanyol takımları vs. rotasyon oyuncularıyla gidiyorlar resmen ölüm kalım maçı değilse...

ha bir de cska kendi stadında oynamıyor. Yeni stad yaptırıyorlar yanılmıyorsam tam teknolojik, üstü kapanan vs. o tamamlanana kadar khimki arena'dalar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...