souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Mancini Engin'i silmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 engin manciniyi silmiş, senin gittiğin yere gitmem demiş, kız tribi atmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bir an typo yaptınız sandım aklım çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 hala stadın ustunun kapanması meselesinin konusulmasını anlayamıyorum ya. yok o ona dava acmıs yok stadın ustu kapalı olsaymıs cok agır sekil yaparmısız falan. uefa kurallarına gore stadın ustu kapalı mac yapamıyosun. macın 22. dakikasına kadar her yer yesil dakika 32. her yer bembeyaz. nası catıyı kapatacaktık ayıptır sorması? ya da nası kapalı oynayacaktır? stadın ustunun kapalı olmasının tek islevi o aksam mac iptal olduktan sonra ertesi gune kadar yagan karı durdurmak olabilecekti ki zeminin annesi 30 dakika icinde bellenmisti zaten. http://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasarayin-stadi-elinden-alinabilir-SXHBQ359774SXQ suna bak herif statuyu bilmiyo kar yagınca stadın ustunu kapatsaydık ne sekil olurdu diyo aushuahsf ya hakkaten millet nerden fırlayacagını sasırmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Twitterda mac gunu 50 kez falan yazdilar. Stadin ustunu kapatmak serbest. Sadece ya tamamen kapali olacak, ya da tamamen acik. Mac icinde degistirmek yasak. Bunun da bir exception i var. Hakem izin verirse mac icinde kapatilabilir, ama acilamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 sen statüyü bilmiyorsun hacı, adama niye atar yaptın safsd fizban güzel açıklamış, inanmıyorsanız: http://www.naklenfutbol.com/Haber/uefadan-schalke-karari/21242.futbol daha arardım haber de bu yeter sanırım asdfasd Stadı kapatma yanlısı değil ama UEFA, bu sisteme sahip olan takımlara da olabildiğince az kapatmaları gerektiğini söylüyor. Schalke'nin stad için konuşursak mesela ortalama 50k kişiyi bir kafes içine kapatmak çok riskli bir hareket, stadın hava dolaşımı bile riskli hale geliyor. Gerçi ona göre yapmışlardır stadı elbet ama, %100 kapalı olmayacak vs. vs. yine de riskli kafes gibi yapmak. O yüzden kulüpler de biraz kaçınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bir cok yerde de macın ustunu kapatamazsın diye gecti ve konusuldu. hayır madem oyle rusyada hic bir stadda mac yaptırmaması lazım clde ozaman adamların suan bildigim butun takımların stadlarına baktım bizden de zengin herifler hepsinin ustu acık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Evet kar yagarken kapatmak imkansiz lakin hava durumu diye bir sey var, onceden yagisli mi olacak falan her sey ogrenilebiliyor. Teknoloji felan cok garip. Ben bide seyi anlamiyorum ya, bu fax kablolardan gecip nasil karsidan kagit olarak cikiyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 hayır ben got olusumu kabul ederim. gayet temiz got olmusum da. madem oyle rusyada nasıl mac yapılıyor biri bana bunu acıklasın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Isitma sistemini kolpadan yapmiyorlar onlar panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 o ısıtmayla olan bisey degil kanka. hic rus macı izlemedin galiba? zemin cop. premium digiturk var arada sıkılınca izliyorum buyuk takımların iste cska zenith lokomotivin maclarını falan. baya golette oynuyolar en iyi ihtimalle. keske bu kadar hızlı got olmasaydım kalbim kırıldı resmen. kahrolsun gs yonetimi kapatın lan o stadın ustunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 onların ki bayağı ibnelik ya bu sene cska deplasmanına gitmeden hem city hem de bayern bayağı ses çıkardılar. Juve'nin 2-3 katı hem de diyelim. O zeminler adamlara avantaj sağlıyor kasten bırakılıyor falan deniyordu., yani ona inanan çok kişi var ve ben de inanıyorum. ama işte city ve bayern zemine rağmen koyup geri dönünce unutuldu. İşte abilerden Juve elenince lobi döndü. Ele bir şey geçmez tabii, GS'ye gelene kadar Rus takımlarına ciddi ciddi bir yaptırımda bulunmaları gerekiyor. Rezil olan onlar, her yıl iki kupada da bok gibi sahalarla adamlar ev sahipliği yapıyor. İngiliz, İspanyol takımları vs. rotasyon oyuncularıyla gidiyorlar resmen ölüm kalım maçı değilse... ha bir de cska kendi stadında oynamıyor. Yeni stad yaptırıyorlar yanılmıyorsam tam teknolojik, üstü kapanan vs. o tamamlanana kadar khimki arena'dalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bizim stadın üstü neden bu zamana kadar kapatılmadı bunu mantıklı bir şekilde açıklayabilen bir beyanat var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 sneijder ve drogba alındı parasıyla asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 biriktirdigimizi de telles mi oyle biseye yatıyor musuz ulan disimizden tırnagımızdan arttırıp seyirciyi sogukta bırakıp falan biriktirdigimize gidip brezilyadan 21 yasında sol bek alıyoz ya hayırlara gelsin asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 madcow said: biriktirdigimizi de telles mi oyle biseye yatıyor musuz ulan disimizden tırnagımızdan arttırıp seyirciyi sogukta bırakıp falan biriktirdigimize gidip brezilyadan 21 yasında sol bek alıyoz ya hayırlara gelsin asfasd sol bek aliyoruz abi sonunda birak stadin ustunu felan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 gerekirse kalearkası tribünü falan satsınlar solbek alcaklarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 sanirim almisiz sonunda alex, "cok mutluyum geliyorum.artik cl de oynayabilicem." felan demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Devlet stadı elimizden alacak. http://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasarayin-stadi-elinden-alinabilir-SXHBQ359774SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 hökümet bahmiyi bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 uykusuzdan, "stadın üstü kapansaydı bu kadar rezillik olmazdı, bak şikenin üstünü kapattık hiç bir şey olmadı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 sırf gündem değişsin diye. maçta çok ciddi olaylar bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 1.90 sol bek mi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 nie olmasınki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Hakan balta var gerci dogru olmuyomus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar