unity Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 TAMAM teodor sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Ben daha bile mütevaziyim bu konuda. 5-6 yıl sadece gruplara kalalım ona bile razıyım. Her sene RM'den fark yemeye de razıyım. Yeter ki buralarda olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 EZ- DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 mancini gitsin abi. ben adamın yerine üzülüyorum artık. aynı hissi reykard'da da yaşamıştım. kahroluyordu o adam da. yazık gunah. yabancı td bizi direk 3 sene önceye götürdü. türk topçularla fatih terim olmadan gitmiyor artık gs. öyle bi kültür oluştu. bu gidişat yine kurtarıcı olarak fatih terim'in gelmesine doğru gidiyor. yabancı kontenjanında bişiler yapıldı yapıldı. yoksa ünal başgan'ı da harcayacaklar. tribünde imparator terim diye bağıranların da topunun sülalesini. ulan aydın-sabri-balta-çolak emre-engin hepsi o adamın eseri. takımın içine batırıp kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 çare lucescu ya juveyi yensek devre arasını görürüz aysal biraz para harcarsa şampi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 FT için gözyaşı dökenlere anlam veremiyorum gerçekten. İyi ki Sneijder için FT nin onayı alınmadı gibi bir izlenim oluştu. (Ben ona da inanmıyorum) Bütün takım FT nin isteğine göre kuruldu. Son saniye göbekli Aydın'ın gelip Erman'ın şutlanması da dahil. Neden ihale Aysal'a kalıyor anlamadım. Mancini'nin de akibeti Rijkaard gibi olacak ama Rijkaard hakikaten daha bahtsız bedevi idi BAM orta sahası ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BalhPdrCYAAjaCT.jpg ezerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 "Tatar Ramazan" said: Antep adam gibi baştan asılsaydı maça rahat elerdi GSyi, iş penaltıya kalınca büyük takım daha avantajlı oluyor haliyle ama orda bile zorlandı lol Juve tokat manyağı yapar, np Hee juve macinada yekta,sabri,ceyhunla cikicaz tey allahim.Klasik avrupaya acilamayan takimin kiskanc taraftarinin bakis acisi ahsj kiskanin abi haftaya yine duyucaz cl muzigini size yine yok eheh o mactan sonra bizede olmayabilir np sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 al abi herkes dinlesin. http://www.youtube.com/watch?v=7BluigblcgE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 souldarkorn said: FT için gözyaşı dökenlere anlam veremiyorum gerçekten. İyi ki Sneijder için FT nin onayı alınmadı gibi bir izlenim oluştu. (Ben ona da inanmıyorum) zaten kaka yı aldırsaydı yine 4-4-2 si bozulacaktı mesutu da arsenale kaptırdı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesut gene gelir, Mesut ve Arda geldiği hafta yabancı sınırlaması kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 arda deme ya adamı gönderip aynı paraya rierayı aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 apsingir said: "Tatar Ramazan" said: Antep adam gibi baştan asılsaydı maça rahat elerdi GSyi, iş penaltıya kalınca büyük takım daha avantajlı oluyor haliyle ama orda bile zorlandı lol Juve tokat manyağı yapar, np Hee juve macinada yekta,sabri,ceyhunla cikicaz tey allahim.Klasik avrupaya acilamayan takimin kiskanc taraftarinin bakis acisi ahsj kiskanin abi haftaya yine duyucaz cl muzigini size yine yok eheh o mactan sonra bizede olmayabilir np sdf Haftaya olmasa gene iyi. Seneye de yok. Bir de alıştırdıkları gibi ön eleme de elenme yaşarlar sonra ki sene gözyaşları sel herzaman ki gibi. 7-8 seneye bağlarlar CL görememe serisini. fenerbahçe'nin 5 yıldır cl'e katılamaması https://eksisozluk.com/fenerbahcenin-5-yildir-cle-katilamamasi--4097331?day=2013-11-03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bundan önce de gs'nin bir 3-5 senelik serisi vardı, hatta 2-3 sene avrupada'da tek türk takımı beşiktaş olmuştu gruplarda hep. 15 sene üst üste beşiktaş şampiyon olamadı 14 sene üst üste gs sampiyon olamadı. bu kadar büyütmemek gerek, her takımın iniş cıkışları ve parlak dönemleri vardır, önemli olan bunları iyi değerlendiren vizyonlu yöneticilere sahip olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 aslında bu sene uefaya kalıp 14 senelik bu çileeeeee bitsin artık bu seneee diye bağırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Epeydir UEFA kupasi almadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 o da bir bakış açısı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Sizin acinizin bittigi yerde, bizim kosinusumuz baslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 30-60-90 başka soru ? http://tr.wikipedia.org/wiki/Dik_%C3%BC%C3%A7gen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 pisagoru yedirmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 razzo said: Kimse Mancini falan demesin... Ben uzun zamandir bu kadar karaktersiz futbolcu gormedim GS'de. Mancini herkese forma sansi verdi, herkesi her pozisyonda denedi. Bu kadar ciddiyetsizlik olmaz. Hala Fatih Terim tezahuratlari yapan taraftarin abv. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Grast said: Abi kadro planlamasını kötü yaptı fln diyosunuzda. Fatih Terimin istemediği Drogbayla Sneijderi getirip takımın senelik maaş bütçesinden çalan Fatih Terim değil Yönetim. Fatih Terimin ilk sezon kurduğu takım geçen seneye nazaranda bu seneye nazaranda çok daha iyi oynuyordu. Drogbadan daha fazla katkı sağlıyordu Elmander kimse itiraz etmesin. hadi diğeri neysede drogba olmasaydı gördüm ft geçen sene ne oluyordu takim şu ft yi hala savunuyorsunuz ya ayrı bir helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 tebrik ediyorum. daha ilk turlardan pek görülmez ama denk bir takım gelmişti gs gücüne. Zor da olsa geçmişsiniz turu. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 madcow said: Turk takımlarını anladık da. turk takımı istemiyoruz pasam. ben istemiyorum profesyonel futbolcu istiyorum. bana pas atmıyorlar meee diye aglamayacak basındaki adam bagırmayıncada oynayacak topcu istiyorum sistem istiyorum. cok sey istemiyorum. haklı davasında arkadaşı destekliyorum, bir değişiklik yapılacaksa onuda biz yaparız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar