Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ne alaka lan oha baya yanlış anlaşılabilir yazmışım. 2 mizin de vakti yetmez demek istedim orda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 let the fight begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mehanix said: yani 2+1 sezon 7milyon euro alan bi adam bu mudur yani? baktıgın zaman takımı derbi moduna bile sokamamış.. sanki kasımpaşaya karşı oynayan bi gs izledim dün.. kasımpaşa sizden iyi panpa. adamlar 2. sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Theridone said: Mehanix said: yani 2+1 sezon 7milyon euro alan bi adam bu mudur yani? baktıgın zaman takımı derbi moduna bile sokamamış.. sanki kasımpaşaya karşı oynayan bi gs izledim dün.. kasımpaşa sizden iyi panpa. adamlar 2. sırada Anladın ama sen ordaki msjı panpa :) bu arada kasımpaşa maçını izledim baya iyi top oynuyorlar...babel var takımda cok iyi topcu gavur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 gittim geldim tıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 1 sayfa önceye gitseydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Baattin seviyesine indiysek cok agliyo olmali bu ua ekibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 fizban said: O diil de nasil 6 yediniz realden rivaldo, rivaldo, rivaldoo. gitti lan 1 puan gelicekti o da gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Sportif direktörlük için Bülent Korkmaz veya Popescu isimleri geçiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Bu adamlar bizim adamlarımız. Gelsinler hem işi öğrensinler hem de katkıları olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 popescuyu bilmiyorum da bulent olmaz hayaatta, olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 bize komplo kurmuşlar said: Vaktiyle Andre Benoit Mathieu Meyer adlı çok önemli bir işadamı vardı. Paris'te doğmuş bir Wall Street bankeriydi. David Rockefeller'ın yakın arkadaşıydı. JFK'in derin bir suikasta kurban gitmesinin hemen ardından ABD Başkanı olan Johnson, onun tavsiyelerine kulak verirdi. Andre Meyer, (1898- 1979) Paris'teki Hahamlar Kurulu'nun mali sorumluluğuna kadar yükselmiş bir isimdi! Wall Street'te el üstünde tutulurdu. Rockefeller Ailesi ile Fransız bankaları arasındaki bağlantıyı kurardı. Chase Manhattan Bank'ın önemli bir parçasını oluşturan Chase International'ın yönetim kurulundaydı. Ayrıca, 60 kadar çok uluslu şirketin yönetim kurulunda yer alıyordu. Derin ABD'nin baronu David Rockefeller ile Derin İtalya'nın baronu Gianni Agnelli'nin kişisel servetlerini yönetmişti. *** Andre Meyer, İtalyan bankacı Michele Sindona ile Rockefeller arasındaki bağlantıyı da sağlıyordu. Sindona, Gladio'ya bağlı P2 Mason locasının önde gelen isimlerindendi. Michele Sindona'nın finans imparatorluğunun başı Amerika'da gövdesi ise İtalya'da idi... P2 Mason Locası'nın üstadı azamı Licio Gelli CIA'in İtalya'da en güvendiği isimler arasındaydı. Gelli'nin bir temsilcisi, 1980'in sonbaharında Livorno kentinde düzenlenen bir mason toplantısında loca üyelerinin güvenini tazelemek amacıyla... P2 üyelerinin isimlerinin Pentagon'da şifreli bir biçimde saklandığını söylemişti! Bu bilgiye, bir hapishanede sağlık müdürü olan Matteo Lex adlı tanığın Bologna'daki soruşturma savcısına konuşmasıyla ulaşılmıştı. *** P2 Mason Locası, Gelli'nin zirvede yer aldığı bir piramide benzetilmiştir. Bununla birlikte Gelli'nin de üzerinde 'ters döndürülmüş' bir piramit vardı. İşte 'ABD ve NATO'ya bağlı' İtalya'daki Gizli 'Üst Yapı' buydu! 'Üst Piramit'ten gelen emirler Gelli aracılığıyla alt piramittekilere iletiliyordu. Çekirdek kadroyu oluşturan İtalya'nın baronları, başlarındaki 'Amerikalı' ile birlikte Derin İtalya'yı yönetiyorlardı. İtalya'daki baronların en önde geleni Gianni Agnelli (1921-2003) idi. *** Gladio için çalışan P2'nin otuz üçüncü dereceye yükselmiş masonlarından oluşan üst konseyi Monte Carlo Locası'dır. Amerika'nın eski Dışişleri Bakanı Henry Kissinger da buranın üyesidir. Gianni Agnelli Kissinger'ın kankasıydı. Henry Kissinger, Chase Manhattan Bank'ın Uluslararası Danışma Kurulu üyeleri arasındadır... Mister Rahmi Koch da bu kurulun üyelerindendir. Derin ABD demek olan David Rockefeller, Chase Manhattan'ın eski başkanı ve şimdilerde bu bankanın uzantısı olan JPMorgan Chase'in ortaklarındandır. 17 Ekim 2009'da Koch Ailesi'ne 'Hayırseverlik' alanında ABD'nin en prestijli ödülü Carnegie Medal of Philanthropy verildi. New York'taki törende ödülü David Rockefeller'ın elinden alan Rahmi Koch'tu... Rockefeller'ın övgü dolu sözleri üzerine Mister Koch'un gözleri yaşarmıştı! 'Rahmi Koch'u uzun zamandan beri tanıdığını dile getiren D. Rockefeller 'Koch Ailesi'nin yaptıklarının çok değerli olduğunu' söylemişti. *** Koch Ailesi'nin mutemet adamı olan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, geçtiğimiz Ekim ayında Londra'da 'Futbolun Liderleri' konferansına... Juventus Kulübü'nün Başkanı Andrea Agnelli ile birlikte katıldı. Andrea Agnelli'nin babası Umberto Agnelli'dir. Amcası da Gianni Agnelli'dir. Fabbrica Italiana Automobili Torino'nun (FIAT) Umberto Agnelli'si Rahmi Koch ile birlikte... 12 Şubat 1971 yılında Tofaş fabrikasının açılışını yapmıştır. *** İki yıl önce Adnan Polat'ı bir 'saray darbesi' sonucu devirerek Ünal Aysal'ı GS Kulübü'nün başına getiren... 'Derin Galatasaray' İnan Kıraç, Vehbi Koç'un damadıdır. *** Günümüzün UEFA Başkanı Fransız Michel Platini'nin futbolculuk döneminde Juventus'ta top koşturduğunu hatırlamak elbette sağlığa zararlıdır! *** 1970-1972 arasında Koç Holding'te çalışmış olan Ünal Aysal'ın... 2013'te A Milli Takımı çalıştırmayı kabul eden Fatih Terim'i bir başka 'saray darbesi' sonucunda Galatasaray'dan koparması da, yerine İtalyan teknik adam Ele-Mancini'yi getirmesi de... 'Yine şahane tesadüfler sarmış dört bir yanımızı' diyerek taca atılabilecek 'hesaba dâhil' toplardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 illuminatinin takımıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 o kadar aptal bir yazı ki nerden ne çıkaracağımı unuttum sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 sonuna kadar nasıl okudunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ya bir yere kadar yine tamam güzel güzel gidiyor da sonlara doğru kopuyor. Şu GS'lilerin zeka seviyesini -'ye düşüren "FATİH TERİM ADI GEÇİYOR" durumu işin içine girince yazı komple değer kaybediyor. Bari sonu olmasaydı, en sonu olmasaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-frc3/c14.14.173.173/s160x160/31920_522587411133292_1888794771_n.jpg Bugün yapılan Kasım Ayı Divan Toplantısında Başkan Ünal Aysal bir konuşma gerçekleştirdi. Ünal Aysal yaptığı konuşmada şunları söyledi: ''İlk olarak daha önce benim yaptığım açıklama, “Galatasaray markası, Atatürk’ten sonra, İstanbul gibi önemli bir markadır” şeklindeydi. Ben bir Atatürk çocuğu olarak, hiçbir zaman Atatürk’ü Galatasaray dahi olsa hiçbir şeyin altına koymam. Bir kere daha bunu düzeltmek isterim. Hatırlarsınız, tam otuz ay önce Galatasaray’da bir misyonu değiştirmek için göreve geldim. Üç yıllık planlamamın hedeflerini ve önceliklerini açıklarken, bunlara ulaşmak için hiç kimseye taviz vermeden, netice odaklı çalışacağımı ve neler yapacağımı net ve açıkça anlattım. Bu misyonda, özellikle o günlerde içinde bulunduğumuz koşulları düşünerek, sportif başarıyı neden önemli ve öncelikli gördüğümü sizlerle defalarca paylaştım ve bu başarılar için de sonuna kadar yapabileceğim her şeyi yaptım, alabileceğim her türlü tedbiri aldım. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/62324_494333393958694_2129147518_n.jpg Son iki haftada, biri Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere, tamamen şanssızlık olarak nitelendirilebilecek, iki önemli oyuncumuzun sakatlığı sonrasında, kolayca telafi edilebileceğine inandığım iki yenilgi dışında, pek çok dalda oldukça önemli sportif, mali ve idari başarılara hep birlikte imza attık. Bu başarılar, bir ekip çalışması ve toplu dayanışmanın eseri olup, hiçbiri ne benim ne de başka bir kişinin tek başına ortaya koyabileceği veya kendisine mal edebileceği çapta ve boyutta değildir. İşte bundan dolayıdır ki, camiamızda bu felsefeyi paylaşamayan kişiler geçici, ama prensipler, ödev ve hedefler kalıcıdır. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1394442_633165050075527_982280815_n.jpg Bu kalıcı zaferler her başarılı dönem sonrasında yaşandığı gibi, 2011 yılı öncesi birkaç yıllık şanssız dönemden geçen camiamızı tekrar kıskanılan bir duruma getirdik. Hele Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki son maçtan sonraki görüntüler, bazı kulüplerimizin Galatasaray kompleksi ile yaşadıklarını ve Galatasaray düşmanlığından beslendiklerini açıkça ortaya koydu. Özellikle 19. şampiyonluğumuzun sonrasında bazı iç muhalefet mihrakları ve genelde rakip kulüplerin konrolünde olan bir takım medya tellallarının açık hedefi olduk. Ancak bundan ne korktuk, ne de çekindik. Hepimiz bu reaksiyonun eşyanın tabiatında zaten var olduğunu biliyoruz. Geldiğim günden beri yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü sizlere vermedim. Ve de sözünü verdiğim her şeyin 2014 Mayıs’ından önce ana hatlarıyla tutturulacağına gönülden inanıyorum. Bunu bir kere daha belirtmek isterim. Kimse kusura bakmasın. Bu kıskançlığın daha da ileri noktalara gitmesinin, onlar açısından kaçınılmaz olduğunu şimdiden söyleyebilirim. Kasım ayındaki sevinçlerin, Mayıs ayında nasıl bir düş kırıklığına dönüşebildiğini lig tarihine bakanlar çok net görmektedirler ve gayet iyi göreceklerdir. Bu güç ve inanç bizde var. Galatasaray’ı her bakımdan sağlıklı yapıya kavuşturmak, Türk sporundaki liderliğini, uluslararası platformda başka hiçbir Türk takımına nasip olmayan üstün başarılarını sürdürülebilir düzeyde tutarak, Galatasaray markasının değerini yükseltmek için gece gündüz çalıştığımız bu günlerde, kaç cephede ve kimlere karşı mücadele verdiğimizi bir kere daha düşünmenizi istiyorum. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q75/1441317_635693189822713_132583609_n.jpg Aleyhimizde kurulmuş ve kurulmakta olan bütün tuzakların bilincinde olmalarını, medyada çıkan her türlü haberin bu gerçeğin süzgecinden geçirilerek incelenmesini renklerimize gönül vermiş Galatasaraylı kardeşlerimizden, burada, huzurunuzda önemle rica ediyoruz. En haklı olduğumuz konulardaki atılımlarımızı engellemek için kurulan organizasyonlar, yöneticilerimizi kendi taraftar gruplarına hedef gösteren rakip takım yöneticileri, basında hergün asılsız haber çıkartarak enerjimizden çalmaya çalışanlar, hemen her karar uygulamasında Galatasaray’ın aleyhinde davraran federasyonlar ve iyi niyetli taraftar gruplarını ve hatta devlet kurumlarını yanıltarak sinsice bel altından organize edilen sosyal medya kanalları bunlardan sadece bir kaçı. Hepsinin unuttuğu gerçek şu; Biz bu sorunlara yabancı değiliz, etkilenmeyiz, tutsağı da olmayız. Doğduğumuz günden beri iç ve dış düşmanlarla korkmadan savaşmış ve hepsinden güçlenerek çıkmışız. Geçtğimiz süre içersinde katılabildiğim 21. Divan toplantısı bu. Geriye dönüp baktığımda Galatasaray’ı Galatasaray yapan divan toplantılarının gündemini ve kürsüden yapılan konuşmaları hatırladığımda ister istemez bazen karamsarlığa düştüğüm anlar olduğunu itiraf ettiğimi söylemek zorundayım. Maalesef kendi dostlarımızca yalnız bırakılıp, bazen şahıslarca rencide edici seviyelere ulaşan insafsızca eleştirilmemize rağmen verilen mücadelenin sağduyulu Galatasaraylılar tarafından tespit ve fark edileceğine dair güvenimi sorguladığım anlar da oldu. Ancak yine de gayretlerimize hiçbir taviz vermeden devam etmenin tek çıkar yol olduğuna her zaman olduğu gibi bugün de inanıyorum. Hiçbir zaman bir takdir ve iltifat beklemedik. Hiçbir başarıyı kendi üstüme ipoteklemedim. Bugüne kadar gönül verdiğim bu büyük camia için bütün çabamı ve imkanlarımı kullanarak Galatasaray’a faydalı olmak istedim. Bundan sonra da bu ilkemde bir değişiklik olmayacak. Ancak bugün gelinen noktada Galatasaray vizyonu, kulübe sahip çıkma anlayışı bu mudur diye de kendimi sorgulamıyorum desem doğruyu söylememiş olurum. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/923400_630121777046521_1455296222_n.jpg Sayın Taner Aşkın’ın önerdiği doğrultuda özellikle kulübümüzdeki tüm kırgınlıkları yok etmek, tam bir dostluk ve sevgi ortamı yaratmak için çok önemli hazırlıklar içinde olduğumuz bu günlerde amacım kesinlikle sizlere burada sitem etmek değil. Amacım, iyi günde de kötü günde de bu kulüpten hiçbir şey beklemeden, tüm heyecanlarıyla bu kulüp için çalışan, düşünen, kendisi yapmasa bile en azından çalışanları motive eden bir camia olduğumuzu, bu rolümüzü hiçbir zaman unutma lüksümüzün bulunmadığını bir kez daha kendimize hatırlatmaktı. Değerli dostlarım, başka yenilgiler de alacağız. Sporun doğasında kaybetmek yoksa, kazanmak zaten yok. Ama şunu herkes bilmeli ki, biz ve bizden sonra bu sorumluluğu üstlenecek gönüldaşlarımız, girdiğimiz her mücadelede hem camiamızın hem de bu ülkenin gururu olmayı sürdüreceğiz. Hedefimiz her zaman bu oldu ve olmaya devam edecek. Sizlere ebediyete kadar birlik ve beraberlik dileklerimi sunarken, Galatasaray'ın en büyük gücünün bu beraberlikten ve dayanışmadan kaynaklandığını bir kere daha hatırlatmayı kulübümüzün sorumlusu ve başkanı olarak görev addediyorum.'' https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/s851x315/1396047_638799962845369_1413518219_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 why so yargı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Kasım ayındaki sevinçlerin, Mayıs ayında nasıl bir düş kırıklığına dönüşebildiğini lig tarihine bakanlar çok net görmektedirler tıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 dunyayi yoneten gucten allah razi olsun gsyi fatih terimlerden sabrilerden aydinlardan vay efendim semihlerden falan kurtarcaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/97610/ingilizlerin-terry-ve-young-iddiasi terry ve young deniyor.hadi aldık diyelim nasıl oynatıcaz bu adamları :D ilk önceliğimiz defansın solu olmalı boş yere fantezilere giriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 young oynar solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ahahaha terry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar