Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Dün bir torrent ararken sitenin biri torrent diye bi exe dosyası gönderdi bana, exe dosyası olduğunu anlamama rağmen footerda download sırasında çıkan ikonun yanındaki oku ıskalayıp dosyanın ikonuna tıkladım ve bilgisayarım anında dondu. Bilgisayarı tekrar başlattığımda bir sorun yoktu ama bilgisayarımın bir virüs ya da spyware ile enfekte olduğundan şüpheleniyorum. Format haricinde ne yapılabilir? Önerdiğiniz bir program var mı? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 http://www.malwarebytes.org/ şu tarz programlarla tarat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 afiyet olsun karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 combofix hijackthis kaspersky son versiyonlarını kur güvenli modda sırası ile çalıştır büyük ihtimalle sorunun düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 avg 2013 de iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 combofix rootkit icin, isletim sistemin 64 bit ise kullanmaya gerek yok. 32bit ise calistir. Hijackthis de neyin ne oldugunu bilmeden calistirirsan calistirdigin gibi kaparsin veya biseyleri bozup kaparsin. malware bakmak icin spotbot ve ad-aware calistir. sonra hangi antivirus varsa onu calistir. norton , kasper, mse etc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abi ad aware kendi başına ayrı sorun yaratıyo ya neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 avira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 online tarama sitelerine yakalanıyorsa önerilen programlarla kolayca temizlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 geri yükleme yap direk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 en temizi geri yükleme değil mi cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Security Task Manager iyidi en son ama free değil direk bul sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar