Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Dün bir torrent ararken sitenin biri torrent diye bi exe dosyası gönderdi bana, exe dosyası olduğunu anlamama rağmen footerda download sırasında çıkan ikonun yanındaki oku ıskalayıp dosyanın ikonuna tıkladım ve bilgisayarım anında dondu. Bilgisayarı tekrar başlattığımda bir sorun yoktu ama bilgisayarımın bir virüs ya da spyware ile enfekte olduğundan şüpheleniyorum. Format haricinde ne yapılabilir? Önerdiğiniz bir program var mı? Teşekkürler.
Catze Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 http://www.malwarebytes.org/ şu tarz programlarla tarat
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 combofix hijackthis kaspersky son versiyonlarını kur güvenli modda sırası ile çalıştır büyük ihtimalle sorunun düzelir
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 combofix rootkit icin, isletim sistemin 64 bit ise kullanmaya gerek yok. 32bit ise calistir. Hijackthis de neyin ne oldugunu bilmeden calistirirsan calistirdigin gibi kaparsin veya biseyleri bozup kaparsin. malware bakmak icin spotbot ve ad-aware calistir. sonra hangi antivirus varsa onu calistir. norton , kasper, mse etc...
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abi ad aware kendi başına ayrı sorun yaratıyo ya neyse..
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 online tarama sitelerine yakalanıyorsa önerilen programlarla kolayca temizlenebilir.
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 en temizi geri yükleme değil mi cidden?
Therru Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Security Task Manager iyidi en son ama free değil direk bul sil.
Öne çıkan mesajlar