Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 oyun parası glaiba eve online ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 neyse dostum ben o adamı b şeklde sikertcem silebilen silsin konuyu.. ayrıca adam gibi ingilizceyle konuşursan gm ler epey b kıyak geçiyor bana geçtiler siktim hayatını cocuk accaountlarına by by de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 osman kılıcımı çaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Hirsizlik var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 gitmeden önce bir adam gibi ingilizce konuşması yaparmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Oh be birisi gercekten tehdit etti birini de uzerimden yuk kalkmis oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 nerde tehdit orda esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 RRa said: gitmeden önce bir adam gibi ingilizce konuşması yaparmısın sana birşey kanıtlamak zorunda değilim ahmet_alt yada mustafa mı ne adın adına yakışan adam ol oç. banlanınca hesaplar gel aç konu burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 abi ama internetde en fazla accountları banlatmakla tehdit ediosun işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 evilaktruzun plexleri karı kızla yioz mu? http://www.youtube.com/watch?v=gYAH-cY_uB4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Olm hic kafeniz basilmadi mi la adamin kilicini lootladiniz ya da csde kutu arkasindan siktiniz diye? Hani gayet oluyodu bu tur seyler bi ara. Internet, serious business Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 2 karton malbuş bile değil şurda dönen mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 loot falan neyse adam çalmış direk, hırsızlık bu şakası olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 imamizer said: aha madalya siliyim mi mesajları? böyle madalya alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 geçmiş olsun diyelim de, 1 postu olan adam için buraya gelip, 3 sayfa küfür edersen de hoş olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Valla şu durumda çalan haklı abi, eve oynayan bilir paranoyak olman gereken bir oyun, etraf ölüskci dolu, bu kadar rahat bir şekilde abi öğrenciyiz yarın vericez ayağına veren adam hak etmiş dolandırılmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 http://2.bp.blogspot.com/-2leTl7tvxQk/T7JXhWu9CvI/AAAAAAAADLQ/GoBriTd7D8M/s400/yi%C4%9Fit%C3%96zg%C3%BCr-olayvar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 çalan haklı ne, adam iyi niyet göstermiş vermiş mallık tabi orası ayrı ama satan adamın iyi niyetli olması da hırsızı haklı çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 hırsız şuan aramızda olabilir, herkes bi tarafına sahip çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kardeşim mesele şu eve de para yapmak zor bir zanaaat. oynayan bilir nie ben şimdi hibe edeyim ki içime atayım tamam kazıklandm benim hatam ama ihtiyacm var diye balıklama atladm ki o kadar cok pazarlık yaptı ki oç hiç aklma gelmedi böyle bşey yapabilceği. emeğime yaniyorum yoksa item fln olsa güler geçerim.. burda da kesin okuyordur oç bir nebze nasıl bir oç oldğunu görsün insanlar tepki koysun toplum dışlarsa böyle olaylardan insanları ancak düzelirler yoksa taşşak yap trolle bağla adam da kimseden tepki yok neyse der devam eder biraz kafanızı çalıştırın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 beyler kim aldıysa versin adamına parasını çok ayıp gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Gaboo said: çalan haklı ne, adam iyi niyet göstermiş vermiş mallık tabi orası ayrı ama satan adamın iyi niyetli olması da hırsızı haklı çıkarmaz. Oyunu oynaman lazım şu durumda, adam fakir öğrenci RP'si yapmış tutmuş gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ben tepkimi, küfürbaz olduğun için sana da koyuyorum. ha bir oyun için milletin anasına küfür etmişsin, ha da hırsızlık yapmışsın çok bir fark yok benim için, senin paranı çalan nasıl bir onursuzsa, seninde ondan geri basar bir tarafın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Olm eve oynayan adamlar bizim anlamadığımız bir dil konuşan elit adamlar değil miydi. Bu herif ne lan Knaytçı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 e napsın adam, eli kolu bağlı küfretçek tabi. adamı bulup ağzını burnunu kırması daha mı ii sence? küfürü abartıonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar