fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 edit: üstteki mesaj değişince benim cevapda anlamsız bir şekilde sırıtmış burda. Bari bende siliyim :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Offff yine edit ile quote tuşunu karıştırmışım. Gereksiz yere birde cevap oldu. Üsttekide yarım saat geçtiğinden silinmiyor. Mod arkadaşlardan birsii bu üç mesajıda silebilirmi?[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 eet gitti $imdi. :([hline]Kings of Chaos isimli oyunda orduma katkIda bulunmak icin buraya her aklInIz estiinde klikleyin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ehueu desenize benim icq çalışsa bile sıkıntıdan patlicam.. listemdekilerinde çalışmıo işe gel[hline]For Absent Friends... kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Gitti caaanım aysiku, patlıyacam şimdi sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bizim zamanimizda icq yoktu zaten bir ipin ucuna iki plastik bardak takip oyle iletisim kurardik arkadaslarimizla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bizim zamanımızda ip yoktu, plastik bardak hiç yoktu . . nerde bu icq nerde bu devlet!![hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bende kablo var ve gayet güzel bağlıyım (utv deil aktif) listem de dopdlu (itinayla user kıskandırılır,çatlatılır)[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ultratv var icq yok[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nonos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bende bağlanamıyodum dextra arkadaşımızın dedikleri işe yarıyo denedim bağlıyım icqda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ehuhe bende deminden beri balkıyorum hakkatende icq açılmıyor :) sizi bilmem ama bana pek koymuyor *!gecenin bu saatinde gitar çalmak güzeldir*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Dextranın dedikleri oluyor cidden. İyice açıklıyım: 1)Main 2)Preferences 3)Connections 4)Server:using firewall,using proxy 5)firewall:soldan https i seç sağa proxy.ttnet.net.tr(adres) 8080(port) yaz. bir daha dene Kevşeden: Dextra [hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Valla bende olmuyor. Belki Kablonet' im diye mi acaba??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bende kablonetim (interaktif/ankara) bende oldu. Connectionsda her sekmeyi default yapıp dene bi bence[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 amanın nası bağlandın lam ? yardım et bende bağlanayım işte online biri olur listende :)[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Caranlothwen, 06 Şubat 2003 02:52 tarihinde demiş ki: Dextranın dedikleri oluyor cidden. İyice açıklıyım: 1)Main 2)Preferences 3)Connections 4)Server:using firewall,using proxy 5)firewall:soldan https i seç sağa proxy.ttnet.net.tr(adres) 8080(port) yaz. bir daha dene Kevşeden: Dextra [hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] budur :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bir sey gozumden kacmış ama simdi oldu. *!Sevindirik olur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben onu yaptım olmadı şimdi bi daha yaptım olmadı ? :([hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 oldu sebebini buldum o guide eksik hocam :) serverda proxyden https yi seçmek lazım orada yazmamışsınız cık cık[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ehehe eksik evet ama bu moddaki biri heryeri silip deiştirebilecegi için atlamış herhal:) madem calısmıyo diyip kurcaladım heryerini düzeldi:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Trillian kullanıcıları için: File>Preferences>Proxy>Use Proxy,protocol:http, Host:proxy.ttnet.net.tr, port:8080 Connection Manager>icq acc preferences>connection> port:443, sonra Trillian ı yeniden başlatın Da msn e bağlanamıyo şimdi de üff kalsın o hiç kasamam. Fikir veren herkese teşekkür, bi o bi bu yaptım bişiler gerçi koca listede sadece BonePART online ama olsun hiç yoktan iyidir.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 MSN deki genel bir problem değil bence çünkü bende gayet düzgün çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fealorth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Beyler bu arada bende mi sorun war anlamadım Ultrada download hızları 8 e mi düşürüldü ??? http://www.ultratv.net/ultratvnet/speed.asp buraya girdiğinizde hız testinde 11 falan gösterio ki bu hep fazla gösterir yane eksidne de 20 gösteriodu o da 17 flan demekti sonra bi dl yaptım snn den başka yerden 8 ileçekio i meshte fazla cekio ama 15 lere ulaşıo..... Benim bilmediğim bişi mi war yawss[hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fealorth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 alla alla gene sorun war bizde o zaman ip nin 3 uncu kolonundaki sayı 111 ile mi başlıo 99 larda mı?? bu arada bi ms dosa ping cs1.agszone.net yazarmsın pls fizban[hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yine başladı ya[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet ICQ Açılmıyor. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
nonos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bende bağlanamıyodum dextra arkadaşımızın dedikleri işe yarıyo denedim bağlıyım icqda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ehuhe bende deminden beri balkıyorum hakkatende icq açılmıyor :) sizi bilmem ama bana pek koymuyor *!gecenin bu saatinde gitar çalmak güzeldir*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Dextranın dedikleri oluyor cidden. İyice açıklıyım: 1)Main 2)Preferences 3)Connections 4)Server:using firewall,using proxy 5)firewall:soldan https i seç sağa proxy.ttnet.net.tr(adres) 8080(port) yaz. bir daha dene Kevşeden: Dextra [hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Valla bende olmuyor. Belki Kablonet' im diye mi acaba??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bende kablonetim (interaktif/ankara) bende oldu. Connectionsda her sekmeyi default yapıp dene bi bence[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 amanın nası bağlandın lam ? yardım et bende bağlanayım işte online biri olur listende :)[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Caranlothwen, 06 Şubat 2003 02:52 tarihinde demiş ki: Dextranın dedikleri oluyor cidden. İyice açıklıyım: 1)Main 2)Preferences 3)Connections 4)Server:using firewall,using proxy 5)firewall:soldan https i seç sağa proxy.ttnet.net.tr(adres) 8080(port) yaz. bir daha dene Kevşeden: Dextra [hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] budur :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bir sey gozumden kacmış ama simdi oldu. *!Sevindirik olur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben onu yaptım olmadı şimdi bi daha yaptım olmadı ? :([hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 oldu sebebini buldum o guide eksik hocam :) serverda proxyden https yi seçmek lazım orada yazmamışsınız cık cık[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ehehe eksik evet ama bu moddaki biri heryeri silip deiştirebilecegi için atlamış herhal:) madem calısmıyo diyip kurcaladım heryerini düzeldi:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Trillian kullanıcıları için: File>Preferences>Proxy>Use Proxy,protocol:http, Host:proxy.ttnet.net.tr, port:8080 Connection Manager>icq acc preferences>connection> port:443, sonra Trillian ı yeniden başlatın Da msn e bağlanamıyo şimdi de üff kalsın o hiç kasamam. Fikir veren herkese teşekkür, bi o bi bu yaptım bişiler gerçi koca listede sadece BonePART online ama olsun hiç yoktan iyidir.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 MSN deki genel bir problem değil bence çünkü bende gayet düzgün çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Beyler bu arada bende mi sorun war anlamadım Ultrada download hızları 8 e mi düşürüldü ??? http://www.ultratv.net/ultratvnet/speed.asp buraya girdiğinizde hız testinde 11 falan gösterio ki bu hep fazla gösterir yane eksidne de 20 gösteriodu o da 17 flan demekti sonra bi dl yaptım snn den başka yerden 8 ileçekio i meshte fazla cekio ama 15 lere ulaşıo..... Benim bilmediğim bişi mi war yawss[hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 alla alla gene sorun war bizde o zaman ip nin 3 uncu kolonundaki sayı 111 ile mi başlıo 99 larda mı?? bu arada bi ms dosa ping cs1.agszone.net yazarmsın pls fizban[hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yine başladı ya[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar