fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 edit: üstteki mesaj değişince benim cevapda anlamsız bir şekilde sırıtmış burda. Bari bende siliyim :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Offff yine edit ile quote tuşunu karıştırmışım. Gereksiz yere birde cevap oldu. Üsttekide yarım saat geçtiğinden silinmiyor. Mod arkadaşlardan birsii bu üç mesajıda silebilirmi?[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 eet gitti $imdi. :([hline]Kings of Chaos isimli oyunda orduma katkIda bulunmak icin buraya her aklInIz estiinde klikleyin. =]
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ehueu desenize benim icq çalışsa bile sıkıntıdan patlicam.. listemdekilerinde çalışmıo işe gel[hline]For Absent Friends... kings of chaos
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Gitti caaanım aysiku, patlıyacam şimdi sinirden.
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bizim zamanimizda icq yoktu zaten bir ipin ucuna iki plastik bardak takip oyle iletisim kurardik arkadaslarimizla
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bizim zamanımızda ip yoktu, plastik bardak hiç yoktu . . nerde bu icq nerde bu devlet!![hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bende kablo var ve gayet güzel bağlıyım (utv deil aktif) listem de dopdlu (itinayla user kıskandırılır,çatlatılır)[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ultratv var icq yok[hline]karga theurgist of The Forsaken nonos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bende bağlanamıyodum dextra arkadaşımızın dedikleri işe yarıyo denedim bağlıyım icqda BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ehuhe bende deminden beri balkıyorum hakkatende icq açılmıyor :) sizi bilmem ama bana pek koymuyor *!gecenin bu saatinde gitar çalmak güzeldir*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Dextranın dedikleri oluyor cidden. İyice açıklıyım: 1)Main 2)Preferences 3)Connections 4)Server:using firewall,using proxy 5)firewall:soldan https i seç sağa proxy.ttnet.net.tr(adres) 8080(port) yaz. bir daha dene Kevşeden: Dextra [hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Valla bende olmuyor. Belki Kablonet' im diye mi acaba??? Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bende kablonetim (interaktif/ankara) bende oldu. Connectionsda her sekmeyi default yapıp dene bi bence[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 amanın nası bağlandın lam ? yardım et bende bağlanayım işte online biri olur listende :)[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Caranlothwen, 06 Şubat 2003 02:52 tarihinde demiş ki: Dextranın dedikleri oluyor cidden. İyice açıklıyım: 1)Main 2)Preferences 3)Connections 4)Server:using firewall,using proxy 5)firewall:soldan https i seç sağa proxy.ttnet.net.tr(adres) 8080(port) yaz. bir daha dene Kevşeden: Dextra [hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] budur :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bir sey gozumden kacmış ama simdi oldu. *!Sevindirik olur* arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben onu yaptım olmadı şimdi bi daha yaptım olmadı ? :([hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 oldu sebebini buldum o guide eksik hocam :) serverda proxyden https yi seçmek lazım orada yazmamışsınız cık cık[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ehehe eksik evet ama bu moddaki biri heryeri silip deiştirebilecegi için atlamış herhal:) madem calısmıyo diyip kurcaladım heryerini düzeldi:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Trillian kullanıcıları için: File>Preferences>Proxy>Use Proxy,protocol:http, Host:proxy.ttnet.net.tr, port:8080 Connection Manager>icq acc preferences>connection> port:443, sonra Trillian ı yeniden başlatın Da msn e bağlanamıyo şimdi de üff kalsın o hiç kasamam. Fikir veren herkese teşekkür, bi o bi bu yaptım bişiler gerçi koca listede sadece BonePART online ama olsun hiç yoktan iyidir.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 MSN deki genel bir problem değil bence çünkü bende gayet düzgün çalışıyor. Fealorth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Beyler bu arada bende mi sorun war anlamadım Ultrada download hızları 8 e mi düşürüldü ??? http://www.ultratv.net/ultratvnet/speed.asp buraya girdiğinizde hız testinde 11 falan gösterio ki bu hep fazla gösterir yane eksidne de 20 gösteriodu o da 17 flan demekti sonra bi dl yaptım snn den başka yerden 8 ileçekio i meshte fazla cekio ama 15 lere ulaşıo..... Benim bilmediğim bişi mi war yawss[hline]===ShocK=== Fealorth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 alla alla gene sorun war bizde o zaman ip nin 3 uncu kolonundaki sayı 111 ile mi başlıo 99 larda mı?? bu arada bi ms dosa ping cs1.agszone.net yazarmsın pls fizban[hline]===ShocK=== Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yine başladı ya[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/7249-icq-acylmyyor/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet ICQ Açılmıyor. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
nonos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bende bağlanamıyodum dextra arkadaşımızın dedikleri işe yarıyo denedim bağlıyım icqda
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ehuhe bende deminden beri balkıyorum hakkatende icq açılmıyor :) sizi bilmem ama bana pek koymuyor *!gecenin bu saatinde gitar çalmak güzeldir*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Dextranın dedikleri oluyor cidden. İyice açıklıyım: 1)Main 2)Preferences 3)Connections 4)Server:using firewall,using proxy 5)firewall:soldan https i seç sağa proxy.ttnet.net.tr(adres) 8080(port) yaz. bir daha dene Kevşeden: Dextra [hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir]
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Valla bende olmuyor. Belki Kablonet' im diye mi acaba???
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bende kablonetim (interaktif/ankara) bende oldu. Connectionsda her sekmeyi default yapıp dene bi bence[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 amanın nası bağlandın lam ? yardım et bende bağlanayım işte online biri olur listende :)[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: Caranlothwen, 06 Şubat 2003 02:52 tarihinde demiş ki: Dextranın dedikleri oluyor cidden. İyice açıklıyım: 1)Main 2)Preferences 3)Connections 4)Server:using firewall,using proxy 5)firewall:soldan https i seç sağa proxy.ttnet.net.tr(adres) 8080(port) yaz. bir daha dene Kevşeden: Dextra [hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Şubat 2003 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] budur :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bir sey gozumden kacmış ama simdi oldu. *!Sevindirik olur*
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ben onu yaptım olmadı şimdi bi daha yaptım olmadı ? :([hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 oldu sebebini buldum o guide eksik hocam :) serverda proxyden https yi seçmek lazım orada yazmamışsınız cık cık[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ehehe eksik evet ama bu moddaki biri heryeri silip deiştirebilecegi için atlamış herhal:) madem calısmıyo diyip kurcaladım heryerini düzeldi:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Trillian kullanıcıları için: File>Preferences>Proxy>Use Proxy,protocol:http, Host:proxy.ttnet.net.tr, port:8080 Connection Manager>icq acc preferences>connection> port:443, sonra Trillian ı yeniden başlatın Da msn e bağlanamıyo şimdi de üff kalsın o hiç kasamam. Fikir veren herkese teşekkür, bi o bi bu yaptım bişiler gerçi koca listede sadece BonePART online ama olsun hiç yoktan iyidir.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 MSN deki genel bir problem değil bence çünkü bende gayet düzgün çalışıyor.
Fealorth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Beyler bu arada bende mi sorun war anlamadım Ultrada download hızları 8 e mi düşürüldü ??? http://www.ultratv.net/ultratvnet/speed.asp buraya girdiğinizde hız testinde 11 falan gösterio ki bu hep fazla gösterir yane eksidne de 20 gösteriodu o da 17 flan demekti sonra bi dl yaptım snn den başka yerden 8 ileçekio i meshte fazla cekio ama 15 lere ulaşıo..... Benim bilmediğim bişi mi war yawss[hline]===ShocK===
Fealorth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 alla alla gene sorun war bizde o zaman ip nin 3 uncu kolonundaki sayı 111 ile mi başlıo 99 larda mı?? bu arada bi ms dosa ping cs1.agszone.net yazarmsın pls fizban[hline]===ShocK===
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 yine başladı ya[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Öne çıkan mesajlar