Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Arkadaşlar icq'ya bağlanmaya çalıştığımda "Bağlantı kesildi, tekrar bağlanmayı deneyi(Mesaj kodu 44) diye bir yazı çıkıyor. Ne yaplamıyım... Teşekkürler[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 benimde açılmıyor sıkıntıdan patlicam BOOM[hline]yağmur ormanlarındaki yerlilere yardım etmek için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 inşalalh genel bir sorundur... Bu arada yeni farkettim icq açık olmayınca kendimi bomboş hissettim... Sanki birşey kopmuş gibi. Yuh be amma bağlanmışım icq ya[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 benim bağlantı kablonet ve bende de yok icq[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 genel bi sorun var[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bendede açılmıo zaten kablo da yoktu yeni geldi acaba Ultra yüzünden mi off ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bende interaktif var genel birşey herlhalde bütün kablolar için[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 acilmiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bende de kablo var. 1 saatlik bir kesintiden sonra acabildim nedenini anlamıs diilim ama söle oldu olay; gidilir icq2003 a silinir onu yerine 2002a yüklenir ve listenin mavi mavi olması izlenir.. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ben icq go açtım tavsiye ederim :)[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 lite kullanıyorum ve bağlanabilmiş değilim[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Şimdi angelica güzelim bütün olaylara bu şekilde bir çözüm buluyorsan başın çok ağrır senin. Mesela; Eski sevgilimle büyük bir kavganın sonrasında ayrıldık. Bana hediye ettiği eşyaları, mektupları vs. birer birer attım. Onu bana hatırlatan hiçbir şey kalmadı. Cep telefonumdaki onun kırdığı yılan rekoru hariç! Ne kadar uğraşsam da oyundaki ona ait rekoru kıramadım. Sırf bu yüzden de geçen hafta cep telefonumu satıp yenisini aldım. Şimdi çok rahatım. (itiraf.com'dan alınmıştır) No offence :-P[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 icq lite kullann arkadaşlar[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: arcane, 05 Şubat 2003 19:42 tarihinde demiş ki: benimde açılmıyor sıkıntıdan patlicam BOOM[hline]yağmur ormanlarındaki yerlilere yardım etmek için tıklayın siginaklara girin arcane yagmuru basladi![hline]EinsteinTr, 29 Haziran 2002 18:36 tarihinde demiş ki: Tebrikler..Harika cidden. Mukemmel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ne diyorum ya afedersin [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 05 Şubat 2003 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 arkadaşlar bunu icq'nun versiyonu ile alakası yok. Adamların sitesine ping attığımda sırf timeout. Adamlara dos'dan ping bile atamazken program isterse icq2528 ultahiperpro olsun nafile.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bende de 0 çekio icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Dsotum forumların en önemli özelliklerinde biriside bir başlık altında çok farklı şeylerinde konuşulabilmesidir. Bir konudan başlarsın bir diğerine geçersin ki bu arada bazıları o konuya hala devam etmektedirler. O sebepden esas icq'da bir kişi ile belli bir konuyu konuşursun, forumda değil.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Pıyyıff harbidende sıkıcı bi durum, neyse herkeste varmış bende Trillian dan kaynaklanıyo sanıyodum.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bu arada UTVde IPler falan degisti. Bundan sonra olan oldu...[hline]Kings of Chaos isimli oyunda orduma katkIda bulunmak icin buraya her aklInIz estiinde klikleyin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 UTV'deki sorun sadece icq ile alakalı değil, çok daha büyük problemleri var arkadaşların. Ancak bu akşam nedense bir çok isp ile icq'nun problemi varmış gibime geldi.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 UTV anet'e falan da baglanamIyo...[hline]Kings of Chaos isimli oyunda orduma katkIda bulunmak icin buraya her aklInIz estiinde klikleyin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 UTv de ipler deişti boşuna deil ama artık 16 bitlik hattan alıoruz ipleri ve pingler bütün serverlarda 20-30 :D[hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 icq'da connection settings'den proxy ayarlarInI yapIn. proxy.ttnet.net.tr:8080 login olurken 443 no'lu port. yani using firewall, using proxy diyin...[hline]Kings of Chaos isimli oyunda orduma katkIda bulunmak icin buraya her aklInIz estiinde klikleyin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 https[hline]Kings of Chaos isimli oyunda orduma katkIda bulunmak icin buraya her aklInIz estiinde klikleyin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar