narin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Cok gecmis olsun ; fakat sana sole soliyim benim cep telefonumu 3 4 sene once nerdeyse bizim evin kapisinin onunde diyebilceim bi yerde gasp ettiler .. O yuzden yollarda biraz paranoyak geziyorum ; olur olmaz herkese , herseye dikkat ediyorum ; cogu insan benim icin potansiyel gaspci haline geldi .. Tedbirli olmak cok iyi ama ; aman siz siz olun genede akil sagliginizida koruyun yani olaylari cinayet filmi haline getirmeyin bi sure sonra hayat cekilmez hale gelir ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 geçmiş olsun viktor. yalnız benim anlamadığım trenlerde hiç mi güvenlik görevlisi yok? saçma değil mi olmaması?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ya eskiden trenlerde sürekli sivil polis olurdu hatta biz küçükken itlik yapardık (öyle gasp veya millete saldırma falan degil itlik işte) iki kere sivil polis şamarı indirmişti yaşımız küçük olmasa veya yaptıklarımız suç kapsamına girse kesin götürürlerdi artık polislerde sallamıyor sanırım veya rast gelmiyor[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır.
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Delanoresse, 14 Aralık 2004 16:40 tarihinde demiş ki: bunu bi arkadasa okutmam lazim, taksimde karanlik cokmusken "bisey olmaz ya nolacak en cok laf atarlar" vs. demisti. öyle mi? "Bıçak çekip telefon hasılatı yaptıkları da oluyor" Bunu da söyle.[signature][hline]i'm a real sucker when i play soccer
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 guvenlık var ama dedıgım gıbı onlarda korkuyor bu herıflerden ozellıkle adapazarı trenınde guvenlıkcıler bılet sormaya tırsıyorlar bazı tıplere gecen olaylar doruga tırmanmısken her vagona eleman dıkemeyız dedıelr ama gostermelık guvenlıkcılere tur atturdular komık olan guvenlıkcıler tek baslarına degıl gurup halınde geyık yaptıkları ıcın tek vagonda 3 guvenlıkcı oluyor gerı kalanı bombos ıstasyonalrdkaıler ıse anca akıcak yolcuyla veya sıradan vatandasla ugrasıyorlar ıstasyonlorı cezaevı gıbı yaptılar kacak yolcu bınmesın dıye bıde gostermelık kapılar otomatıktır acık oldugunda tren harıket etmez levhası koymuşlar ama ole bı olay yok kapılarda amac vatandaşa işte guvenlı dıyebılmek[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 vallahi action filmi gibi olmuş. geçmiş olsun iyi farketmişsin[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 trenlerde çok artıyor bu olaylar. her vagona birilerini koymaları lazım. yada olmadı hiç değilse trenden indiğin gibi senınle ılgılenebilecek birileri?[signature][hline]Deli333
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Yok ya ortalık tehlikeli. Sokağa benim bile yalnız çıkasım gelmiyor. Ben evim civarında (moda) kaç defa bıçaklanıyordum yalnız başıma dolaşırken. Bu yüzden ciddi etnik ayrımcılık tohumları serpildi içime. O yüzden kimse beni zaman zaman ırkçı söylemlerde bulunduğum için kınamasın. Basit önyargılardan ibaret değil benimkisi. Aylarca telefonumu ve kendimi kurtardıktan sonra günün birinde kız arkadaşımlayken oldu benzer bi olay, sakin oldum falan ama sonunda kuzu kuzu verdim telefonu. Yani "elbet gidiyo" gibi bir şey. Bir süre oleey telefonum yok diye sevinirken bi süre sonra annemler bana telefon aldı geceleri falan dışarılarda çok dolandığım için. O zamandan beri de kimse benden telefonumu istemedi. Ulan kaç aydır kimse gasp etmeye çalışmadı bak... Başıma gelecek var. *!kıllanır* Sahiden olası ölüm şekillerimden bir tanesi de bir ton adam tarafından bıçaklanmak olacak.[signature][hline]i'm a real sucker when i play soccer
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bıde tek basınayken bun herıflere karsı savunma sansı sıfır ınsanın gecen sene herıfler sıyah kuşak karetecı oldurmuştu ben o zamana kadar dıodum ogrensekmı judo fılan o olaydan sonra vazgectım[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bir tren kazaları bir bu caniler yuh yaniya trenlere binilmez oldu bu yıl
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 gecmis olsun.. ayrica acaip iyi anlatmisin yaw resmen gozumde canlandi hersey cidden kaptirdim aha nolcak gitti cocuk hehe
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 viktor'cum geçmiş olsun.. :hmm: hoca alsana bir wakizashi, böyle hiko usta'yı imzaya yazıyorsun ama icraat yok.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 tornavida saplıycaksın böle adamlara yada trenin üstüne baglıycaksın alt geçitten gecerken kafaları kalcak betonda[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 14 Aralık 2004 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
BatBoy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Baggio, 14 Aralık 2004 15:42 tarihinde demiş ki: Tren/metro vs ise tam kapilar kapanirken ziplayin iste disari, hele metroda daha da kolay takipten kurtulmak, kapilar ottugu anda at kendini, zaten kapaniyo arkandan, cok isime yaradi birkac kez :) Gecmis olsun. ayrica nerede oturuyon sen sorusuna "sandelyede" diye cevap verip adamı kilitlemek de ise yaramiyor degil :p
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Viktor, 14 Aralık 2004 17:08 tarihinde demiş ki: bıde tek basınayken bun herıflere karsı savunma sansı sıfır ınsanın gecen sene herıfler sıyah kuşak karetecı oldurmuştu ben o zamana kadar dıodum ogrensekmı judo fılan o olaydan sonra vazgectım Her şey mümkün. Ben de ölürüm elbette. hatta bir defasında ağzımın içerisinden (!) -evet yanlış okumuyorsunuz) bıçaklanıyordum. Daha ciddi bir vukuatım olmadı. Ama yine de şansı 0 diyemezsin. Tek başıma 3 defa kurtardım kendimi dövüşerek. Üstelik bir defasında 2 kişiye karşı. Onun haricinde hızlı koştuğum için daha fazla kişiyle dövüşmeme gerek yok :p Ama tekrarlıyorum ki her zaman, her yerde öldürülebileceğimi de biliyorum. Seçebileceğim en korunaklı yöntemi seçme gayretindeyim. Sürekli olarak tren kullanan bir insan olsam muhtemelen fazla yaşamam.[signature][hline]i'm a real sucker when i play soccer
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Bıshop, 14 Aralık 2004 17:24 tarihinde demiş ki: tornavida saplıycaksın böle adamlara yada trenin üstüne baglıycaksın alt geçitten gecerken kafaları kalcak betonda Üst damağa L çivi çakacaksın.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est...
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 abe trenler çok sakat ya sırf trenlerde olsa ıyı ya neyse metropolleşmen8ın zaralarını çekıoruz new york gıbı olduk ya
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Zaman kötü... Geçmiş olsun.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Geçmiş olsun ya, ucuz atlatmışsın. Ulan ne hale geldi İstanbul.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Sam, 14 Aralık 2004 17:18 tarihinde demiş ki: viktor'cum geçmiş olsun.. :hmm: hoca alsana bir wakizashi, böyle hiko usta'yı imzaya yazıyorsun ama icraat yok.. :-p ehue trene benıde almazlar o zaman :P aslında yapmadıgım sey degıl sahılde cok tınercıler cevırmıştı benı okuldan donerken bostancıdan lıse sonda tıyatro ıcabı fatıh sultan mehmet yaptılar bende kılıc getırdım donerken belıme taktım kılıcı psıkopatlık olsu ndıede sahılde yurudum eve bır allahın kuluda donup laf atmadı belde şangırdıyan kılıc yuzunden :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Hayat sakat. Bir gece İstiklal Caddesi'nden geçerek evinize gitmek isterken sizi birileri bıçaklayıp her şeyinizi çalabilir. Şanslıysanız hayati bir tarafınızda delik açılmamıştır. Ancak şanssızsanız üzerinizde birkaç delik vardır ve bayılmanıza yakın birilerinin ambulans çağırmakta olduğunu farkedersiniz. Daha da kötüsü sedyeyle ambulansa kaldırılırken sedyeden düşüp ölebilirsiniz.[signature][hline]i'm a real sucker when i play soccer
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bu tarz adamlara denicek çok laf varda i$te forum ahlakını korumak amaçlı susuyor insan. Geçmi$ olsun bu arada.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Ha bu arada siyah kuşak öldürmekten mi bahsettiniz? Buyrun buradan yakın ve bir daha düşünün. Maalesef bir karateci olarak utanıyorum. Ama oluyor işte böyle http://forum.paticik.com/view.php?id=101131[signature][hline]i'm a real sucker when i play soccer
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Öncelikle geçmiş olsun. Arkadaşlar benide gasp etmeye çalıştılar. Ama verdimmi vermedim bi höst dedim kaçtılar. tabi bunlar küçücük çocuklardı. Böle olaylara pek rastlamamamın nedenleri İzmirde olmam ve bayağı cüsseli olmamdır. Böle şeyler genellikle yeni yetme gençlerin 15-16 başına gelir. Teknik şu büyük adam gibi görüneceksin. Farkettiğindede eğer kazanamıyacağın bir kavga ise gururunu unutacaksın. Örnek: En yakın bakkal, çakkala girip ABİ BENİ GASP EDİYOLAR diceksin. Telefonla dışarıda konuşmayacaksın. Amele giyinimi diyorum ben ona üzerinde kocaman NİKE yazan şeylerle gezmeyeceksin. Yurdum insanı olacaksın. Fakirliğini göstereceksin. Yinede bi çözüm bulamazsanız İzmire gelin :P[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
Öne çıkan mesajlar